SteelSeriesl Siberia v3

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
johan1232
Novice
Novice

SteelSeriesl Siberia v3

Príspevok od používateľa johan1232 »

caute mam taky problem so slucahtkami... kupil som ich nedavno nove a od zaciatku mi nejde mikrofon
vlastne ide ale neviem ako ho mam zapojit... ked sluchatka zapojim do konektoru so sluchatkami tak slucahtka idu ale nejde mikrofon ale ked zapojim sluchatka do konektoru s mikrofonom tak zase nejde zvuk v sluchatkach ale mikrofon vidim ze reaguje na zvuk lebo sa pohybuje ten graf hore a dole ked donho hovorim

urcite viede kde to zapajam do akych konektorov

vzdy ked zapojim do konektoru s mikrofonom tak automaticky spusti spravca zvuku realtek a ukaze ze je zapojeny mikrofon ale neviem co tam mam nastavit ked tam vobec nieco treba lebo myslim ze by to malo automaticky

skusal som stiahnut aj SteelSeries Engine 3 lebo som myslel ze to skusim tam nastavit ale ked zapnem program tak ako keby mi tam ani tie sluchatka nenaslo a ukazuje mi ze mam zapojenu iba mys

skusal som aj v ovladacom panely nieco klikat ale nerozumiem sa nejak do toho a nechcem tam poklikat hluposti

ak viete tak prosim pomozte dik
//foto patrí do prílohy.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: SteelSeriesl Siberia v3

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

To tam strkaš ten štvorpinovy konektor? Ak ano, tak je samozrejme že ti to nebude fungovať. :D

V sluchadlovom vystupe PC nie je integrovany aj mikrofonny vstup a mikrofonny vstup nie je zaroveň vystup na sluchadla. Su zvlašť. Združeny, štvorpinovy konektor maju NTB a telefony/tablety. Tam ti to bude fungovať.
V baleni by si mal ale mať rozdvojku, musiš použiť tu.
johan1232
Novice
Novice

boze ja som idiot :D isiel som kuknut do krabice od sluchadiel a je tam ta rozdvojka :D diky mam to :D hlavne ze som 2 mesiace nevedel na to prist preco to nejde a ako to mam nastavit aby to bolo :D
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Na stolnom pc su konektory na mikrofon a sluchadla vzdy zvlast. Cize zo sluchadiel, ktore maju mikrofon, potrebujes aby isli vzdy 2 kable aby ti fungoval aj sluchadla aj mikrofon.
V NTB, kde su mikrak aj sluchadla integrovane v jednom konektore (i ked niektore mozu mat zvlast), tam sa pouziva ten 4 pinovy.
johan1232
Novice
Novice

diky moc uz to budem vediet :)
Napísať odpoveď