VPS_Windows

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
ForexAOS
Novice
Novice

VPS_Windows

Príspevok od používateľa ForexAOS »

nazdar, programátori, neviem kde som mal založiť túto tému ale myslím že mi tu správne poradíte. Obchodujem na Burze (forex) asi 3,5 roka , a hľadám VPS server : Windows , Rýchla odozva, Ram, 2GB,CPU:1-2, jednoduchý a prehľadný admin panel. potrebujem tam mať zapnutý non-stop automatický obchodný systém (AOS) , aby servery nepadali a boli dobre zabezpečené. môj Broker (ICmarkets) poskytuje VPS služby ale sú zbytočne predražené(50$ mesačne za 2GB ram) , len kvôli tomu že to odporúča FX Broker, . Potrebujem Aby VPS utiahlo Platformu (MetaTrader4 ) a AOS(expertný poradca). ďakujem za odpovede .
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: VPS_Windows

Príspevok od používateľa harrison314 »

Dost ludi si chvali Digital Ocean, alebo Free VPS, no tam si musis instalovat vsteko sam.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

digital ocean je fajn, mám s nimi dobré skúsenosti, a aj všetci v mojom okolí. A ceny tiež prijateľné, za 20$ máš: 2GB Memory, 2 Core Processor, 40GB SSD Disk, 3TB Transfer prípadne za 40$ 4GB RAM. A navyše tam platíš za hodiny, takže ak z nejakého dôvodu bude server dole (čo sa ale vôbec nestáva, čo sa o websupporte nedá tvrdiť) tak budeš platiť menej. Problém je, že nemajú to grafické rozhranie také ako si predstavuješ. Síce si všetko vieš vyklikať, aj aký operačný systém tam chceš aj všetko, ale tie služby si už budeš musieť nainštalovať cez konzolu. Ale to vlastne všade, lebo neverím že by mal niekto tieto veci v základnom balíku
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Pokial viem, tak Digital Ocean nepodporuje (aspon nepodporoval) Windows VPS. Nehovoriac o tom, ze vo vyssich konfiguraciach je uz dost drahy. Mne osobne jedno VPS bezi na http://time4vps.eu/ a doteraz ziadny problem, cenovo neporovnatelne. No tiez nepodporuju Windows.

Celkom rozumne ceny na Windows VPS ma Wedos, skus pozriet - https://hosting.wedos.com/cs/virtualni-servery-ssd.html.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v digital ocean platíš za SSD disky. To je citelný rozdiel v rýchlosti. Ale inak majú fajn ceny, možno niekedy skúsim aj tých time4vps
korenisko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa korenisko »

Forpsi ma dobre ceny a aj služby
Napísať odpoveď