Autodielyds.sk-otazka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Autodielyds.sk-otazka

Príspevok od používateľa dekarbon »

Caute.Zaujimala by ma jedna vec ak teda mate skusenosti s tymto skvelym ale naozaj skvelym eshopom na autodiely.Zaujimalo by ma preco to maju tak urobene ze obyvajnu zakaznik sukromna osoba moze u nich nakupovat autodiely za nakupne ceny a ked by sa zaksznikovi chcelo jednoducho so vie prehodit tlacitkom pri tovare cenu na maloobchodny a ked tsk odosle objednavku moze platit viac.Inak pobedane zakaznik ako sukromna osoba si moze volit ci chce nakupnu sumu( nizzsiu) alebo MOC o par evri vyssiu. Aky toto ma zmysel nechapem.Kupujem od nich veci na auto za nakupne cenu ale ak by som chcel tak mozem aj za MOC nechapem...a to niesom ani ako firma registrovany u nich a mozem kupovat za VOC...divne
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Autodielyds.sk-otazka

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Podla mna je to skor vlastnost toho enginu, resp. toho katalogu (stranky) alebo ako to povedat. Podla mna to tam oni nedali umyselne, len je to proste moznost, ktoru nejak neosetrili. Inak je to skvely eshop, ktory usetril na dieloch velmi vela ludom tisice eur.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Len ci to nie je tak, ze pri nakupe "MOC" platia zmluvne podmienky maloobchodu a pri nakupe za "VOC" platia zmluvne podmienky velkoobchodu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

MOC ako konecny zakaznik - plati zakon, ten je nadradeny obchodnym podmienkam. Pri VOC je to ine, ale ak ide o sukromnu osobu ako konecneho spotrebitela, tak plati najskor zakon, az potom podmienky. Cize tam mozu mat co chcu, maju smolu.

Skus pozriet aj Gafa autodiely, maju fajn ceny, po registracii este 5 az 10 percent dole z ceny.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslel som to tak, ze ak zvoli VOC automaticky sa oznacuje za firmu, firemny nakup.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zvolit moze co chce, nakup na firmu ma predsa jasne pravidla - ico, dic, s.r.o. alebo zivnost.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, automaticky som myslel ze to tam treba uvadzat (ako u inych VO s ND) ale zrejme tomu tak nebude, tym padom je moj myslienkovy tok neplatny.
Napísať odpoveď