Nejdem mi zapnut samsung s 4 mini

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
samsunggg
Novice
Novice

Nejdem mi zapnut samsung s 4 mini

Príspevok od používateľa samsunggg »

Ahoj vobec mi nejde zapnut mobil ani factory reset nereaguje. Mam ho asi rok aj 5 mesiacov. Je nejaka moznost ako to spojazdnit?Este o pol 6 rano isiel potom som zaspal a zobudim sa a je vypnuty a nic nula bodov..Este doplnim ked ho pripojim k Nb tak to vyda ten ton ze je nieco pripojene ale nic ine.

Keby ze sa to neda rozchodit neviem ci to je priklad baterkou ale to sa mi nejak nezda kupovat baterku zbytocne neviem ci je spravny napad...Alebo mi poradit servis diagnostiku zadarmo v Bratislave.

V zaruke este je ale nezda sa mi tento bod nechcem platit nejaku prehnanu sumu za opravu alebo co tym myslia..

Ak nebude pri reklamačnom konaní vada uznaná ako vada podliehajúca záruke, hradí všetky náklady spojené s dopravou, s výkonom servisného technika a cenu náhradných dielov a materiálu kupujúci.

Tu je to cele... https://www.epicentrum.sk/reklamacny-poriadok

Neviem moze to byt tou baterkou? Ked v tom notebooku to zaznie ze je nieco pripojene a nic. Niekde som sa docital ze treba to skusit na noc nechat v nabijacke bez baterky...neviem alebo s baterkou? Zasa kupovat baterku a nemo to nic s nou.. neviem proste co to moze byt..

e) tovar bol mechanicky poškodený, napríklad pádom alebo úderom;
f) poškodenie tovaru bolo spôsobené vonkajšími vplyvmi, napríklad vodou, ohňom, nadmerným slnečným žiarením, statickou či atmosférickou elektrinou, nevhodným prostredím alebo vyššou mocou, ďalej ak bol tovar poškodený vinou kupujúceho (napr. použitím poškodeného alebo nevhodného príslušenstva, preťažením atď);
g) ak bola zanedbaná starostlivosť o tovar alebo bežná údržba;

No a dalsie body..Si tam nieco najdu spadnut mi spadol viackrat trosku je ciara v displeji asi puknute ale nie na oko nejak extra viditelne proste su tam aj viditelne odreniny..Zosuchanie a na listach mobiluale to casom sa zosucha ak nema clovek kryt...

Dakujem za kazdu cennu radu.
patex
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Nejdem mi zapnut samsung s 4 mini

Príspevok od používateľa patex »

problem s S4 mini ze som ho rano nasiel vypnuty som mal aj ja .. po milion navodoch som ho ozivil do bodu ze sa dal zapnut recovery mod ale nevedel tam cosi nahrat nieco proste chybalo alebo bolo odpalene .. nakoniec som to vzdal a kupil na bazosi druhu dosku...Baterkou to isto nie je ..
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nejdem mi zapnut samsung s 4 mini

Príspevok od používateľa heker »

Ak by to bolo baterkou, tak predsa by ten mobil fungoval na nabijacke, aspon si to myslim. Podla mna to bude skor doska, ta sa mohla poskodit pri padoch na zem, ram moze byt vyluka na reklamaciu a navyse, kupa novej dosky je nerentabilna vzhladom na cenu telefonu, jedine zohnat daky s prasknutym displejom alebo z eBayu. Chod do dakeho servisu mobilov alebo predajne, nech ti daju skusit inu baterku. Ak nepomoze, tak to daj reklamovat, ale je mozne, ze to neprejde pri tom stave v akom ten telefon podla popisu je.
Napísať odpoveď