No a potom sú tu outlety v US, kde Slovák príde a vykúpi polovicu obchodu
Parndorf
Re: Parndorf
test úplne vystihol moje dojmy. V Parndorfe je super výber, ale nezaujímavé ceny, takže som si tam nič nekúpil. Na Slovensku/Čechách sa občas dajú vychytať slušné zľavy, z času na čas si niečo kúpim...
Horsie nez zenske 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
oh maan ani nevies ako ti zavidim tie outlety 
Pilifo - To si kupoval v USA? Kolko si dal za tie kusky a kolko pre porovnanie stoja u nas?
Yup, kupoval som to v Rossovi, Marshalls a Nike outlete.
Najdrahší kúsok sú tam tie Jordan CP3 VII (druhé sprava) - za tie som dal 90$ v Nike, zvyšné tenisky 30-55$ z Rossu. Triká mám od 6-12$, mikina 30$, kompresné triká 18-25$, Hilfiger opasok 15$.
Takže keď si to prepočítate, tak u nás sú ceny tak 2-krát vyššie a niekedy aj viac.
Zase v normálnych obchodoch (rozumej nie outletoch, ale v malle) sú ceny za oblečenie možno tak o 10-15% nižšie ako u nás, takže to nie je až taká sláva. Outletové obchody sa tu ale dajú nájsť na každom kroku.
Najdrahší kúsok sú tam tie Jordan CP3 VII (druhé sprava) - za tie som dal 90$ v Nike, zvyšné tenisky 30-55$ z Rossu. Triká mám od 6-12$, mikina 30$, kompresné triká 18-25$, Hilfiger opasok 15$.
Takže keď si to prepočítate, tak u nás sú ceny tak 2-krát vyššie a niekedy aj viac.
Zase v normálnych obchodoch (rozumej nie outletoch, ale v malle) sú ceny za oblečenie možno tak o 10-15% nižšie ako u nás, takže to nie je až taká sláva. Outletové obchody sa tu ale dajú nájsť na každom kroku.
Nebol niekto teraz? Vcera bola daka nocna akcia. By som zbehol cez vikend alebo buduci tyzden, tak reku ci sa oplati ist?
-
Arkaz
Addict
bol som v pondelok. kupil som guess taku jemnu bundu za 35€ inak nic. mal som zalusk na wellensteyn bundu bola z 450 na 250. alebo armani bundu za 250. chcel som ist vo stvrtok ale mali akcie len na vybrany tovar ktory bol na nete vyhodeny. par veci zaujiavich inak nic. levis,mustang,napoapijri rifle za 25€ diesel tricka po 12€ ale take nudne len s textom.
Dakujem, asi aj tak prebehnem. Tricka s celkym napisom cez bol hrude a chrbta ma nezaujimaju, to nech si nosia steroidovy chlapci po Auparku v Bratislave. Zaujimaju ma celkovo akcie, je jedno, ze ci Adidas, Nike, Guess, Hugo Boss, Hilfiger alebo co, castokrat je z coho vyberat, onokedy nie je z coho vybrat.
-
Arkaz
Addict
bol som vcera a velmi slusne zlavy hlavne napapijri, bunda z 260 na 70. kosela za 27 tricko dlhy rukav 15. mikina 37, damska 46, slusne ceny. mexx tiez dobre zlavy. takniato reebook bezecke tenisky z 120 na 25 z regalu posledne velkosti. bol som rano o 9-10 cez tyzden takze chill malo ludi plny sortiment
maju zlavy teraz.
reklamovali ste tam niekedy nieco?
oplati sa mi tam kvoli tomu trepat?
rozlepili sa mi conversky po pol roku
oplati sa mi tam kvoli tomu trepat?
rozlepili sa mi conversky po pol roku
Neviete či tam budú tento rok ešte nejaké zľavy ? Niečo ako night shopping.
Black friday 23.november
Kto sa chystá budúci piatok na night shopping/black friday 23.11 ?
Nikde neviem nájsť aké eventy sú tam ešte do konca roka. Či tam bude nejaky výpredaj. Na stránke nemajú nič. Vie niekto ?
Nikde neviem nájsť aké eventy sú tam ešte do konca roka. Či tam bude nejaky výpredaj. Na stránke nemajú nič. Vie niekto ?
Myslim, ze tie akcie vopred dako extra skoro nezverejnuju. Obcas je to spominany black friday ci night shopping, potom povianocne vypredaje co startuju v januari a tiez tam byva letny vypredaj. Ci pridaju este nieco naviac, to vie len vedenie obchodneho centra. Kedze teraz je vypredaj a mesiac do Vianoc, tak ja by som nic neocakaval, az potom v januari.
a je ten black friday ozaj black friday? oplati sa tam ist? bude tam mrte ludi urcite
Bol niekto v poslednom case, je tam dost tovaru ci nedodavaju tovar pocas korony?