Hrávam futbal a dávam do toho všetko.. naozaj všetko.. (tvrdá práca, zdravá strava, spánok atď..) Proste mám sny a idem si za tým.. Predtým než si poviete že zase ďalšie decko ktoré má ružovú predstavu tak to tak nie je ale to je jedno..
Každý deň.. okrem víkendov trénujem na sebe a venujem futbalu cez prázdniny keď nie je škola 8 hodín svojho času.. Ráno vstanem 7:00 idem na štadión na stacionárny bicykel na hodinku, potom ihrisko agility atď. tak cca 2 hodinky a potom späť to telocvične hodinový strečing.. to je tak do 11:30.. potom o 12:00 máme tréning do 14:00 potom idem obed a z obeda rovno na plaváreň plávať tak 40 šírok čo zaberie 1 hodinu a pol.. aspoň mne..potom prídem na ubytko odýchnem chvíľu a idem hneď na večeru.. s večere na ihrisko a rázom je večer 21:00..
Samozrejme nechodím teraz do detailov, ale aby ste aspoň trocha videla môj bežný deň..
No a mojím blízkym a trénerom sa to nepáči a odhovárajú ma od toho.. Také kecy ako napríklad "Netrénuj toľko.. aj tak nebudeš najlepší, aj tak sa zraníš" atď.. asi to chápete..
Pýtajú sa ma či nie som unavený ale ja vôbec nič nepociťujem.. nechápem prečo..
A preto sa vás pýtam, či mám pokračovať alebo prestať.. Takto to ťahám 3 roky.. Samozrejme boli dni kedy som robil za celý deň maximálne len 15 minutový strečing ak bol na druhý deň zápas.
Ja proste verím, že môžem svoje sny premeniť v skutočnosť. Predsa aj Kobe Bryant povedal v interview ako makal na sebe.. To isté Ronaldo.. a kde sú teraz a kde ich ostatný rovesníci ich veku keď boli mladí..
Ďakujem za každú radu.
PS: Ak som dal tému do zlej diskusie kľudne to preložte