Google Android OS
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
Brm urcite. Ja si pockam na Ressurection Remix 7 
Vraj Android 7 neobsahuje knižnice pre Snapdragon 800 a 801, čiže žiadny mobil s týmto chipsetom nedostane oficiálnu podporu 7ky (napr. Samsung S5, Xperia Z3, OnePlus 1, LG G3, Nexus 5). Ale asi sa to bude dať vyriešiť neoficiálnou podporou, pretože na XDA už je prvý port 7ky pre Nexus 5.
//áno, tak nejak to je..
//áno, tak nejak to je..
-
94jakub
Guru wannabe
Len pre upresnenie.
Qualcomm totiž neaktualizoval grafické drivre pre Adreno 3xx (Snapdragon 800/801), ktoré nepodporujú technológiu Vulkan. A Google povolí oficiálny Android 7 len pre zariadenia, ktoré Vulkan podporujú.
Neoficiálne samozrejme Nougat dostane kopa telefónov. Problém ale bude asi s aplikáciami využívajúcimi Vulkan/OpenGL 3.1.
Qualcomm totiž neaktualizoval grafické drivre pre Adreno 3xx (Snapdragon 800/801), ktoré nepodporujú technológiu Vulkan. A Google povolí oficiálny Android 7 len pre zariadenia, ktoré Vulkan podporujú.
Neoficiálne samozrejme Nougat dostane kopa telefónov. Problém ale bude asi s aplikáciami využívajúcimi Vulkan/OpenGL 3.1.
bohuzial momentalne neviem (mám tam android 6.0.1 build 23.5.A.1.291)mulatt napísal:V stock romke to nevypnes. Z3c vies rootnut a nahodit recovery aj bez odomknutia bootloaderu. Aj s nahodenim custom rom to mas do 30min zmaknutena xperia.cz mas kopu navodov
Spixy.. si zabudol odrátať jednotku.. 
hej už sa v tých androidích verziách strácam 
K comu je ta honba za kazdou novou verziou Androidu? Co take bozske prinasa?
Prináša nejakú zmenu... a zmena je život! 
-
Bad.boy
Medium Professional
Pre mna osobne vylepsenu spravu notifikacii a lepsi Dozetest napísal:K comu je ta honba za kazdou novou verziou Androidu? Co take bozske prinasa?
Nove funkcie, male graficke zmeny atd. Spominany vylepseny doze, multiwindow, quick switch medzi app, quick reply priamo z notifikacie.
Quick reply z notifikacii ma podla mna uz aj Android 6, aspon pri dakom WhatsAppe ci Viberi.
Nebolo to v 6 tak, ze si klikol reply a otvorilo sa ti male okno, kde si napisal odpoved? V 7 je to priamo v notifikacii.
Bolo to tak. Táto quick reply je super. Snáď sa dočkám na OPO
niekde som už videl jak to má nahodené na ňom ale to bol tuším rus nejaký
http://www.xda-developers.com/experimen ... eplus-one/ heh je to tu :3
Aha, asi aj ano.
Google predstavil nove Pixel mobily. Osobne sa mi dizajn extra nepaci. A ta cenovka je naozaj na hlavu. 650 USD za najmensi model. Nejak extra to nic nema, jedine google now a now on tap spojili dokopy do Google assistant.
-
ja_som
Star
Má to najlepší foťák medzi mobilnými zariadeniami 
Z nemeckého Google Store sa dá menšia 5" verzia objednať od "pouhých" 760Eur a 5,5" od 900Eur (32GB verzie)... Čo je sakra pálka...
A dizajn, nejak sa to moc podobá na iPhone...
Škoda, Nexusy boli super, ale Pixely sú úplne inde, snáď ešte vypustia 7" Nexus za normálnejšiu cenu...
Z nemeckého Google Store sa dá menšia 5" verzia objednať od "pouhých" 760Eur a 5,5" od 900Eur (32GB verzie)... Čo je sakra pálka...
A dizajn, nejak sa to moc podobá na iPhone...
Škoda, Nexusy boli super, ale Pixely sú úplne inde, snáď ešte vypustia 7" Nexus za normálnejšiu cenu...
Pozrel som cenu a tým pádom som skončil s Pixelom, ani nemám záujem študovať ďalšie detaily... škoda, že Google ide iPhonovou cestou. No ale asi furt sa nájdu jedinci, ktorí si aj Pixel vedia dovoliť... a Googlu to asi aj bude stačiť na ich výrobné kapacity.
1+3 to stále istí..
1+3 to stále istí..
-
Kok
Light Professional
Telefón je to síce pekný, ale za tu cenu kúpim pomaly 2 s7micky. Ale ľudia si ho kúpia.. Uvidíme za dake 2-3 mesiace, keď si uvedomia že tie predaje nejdú tak ako chceli, že koľko spustia.
2 s7cky??? co pozeram tak galaxy s7 pod 600 eur nekupis. samozrejme z normalneho obchodu.
cenu by som vobec neriesil, prave sa snazi konkurovat top modelom konkurencie. ved dnes kazdy druhy ferko z dediny splaca 40 eur za iphone alebo galaxy, tak preco by nemohol splacat pixel?
cenu by som vobec neriesil, prave sa snazi konkurovat top modelom konkurencie. ved dnes kazdy druhy ferko z dediny splaca 40 eur za iphone alebo galaxy, tak preco by nemohol splacat pixel?