Pokémon GO
Re: Pokémon GO
Ja som to už aj odinstaloval ...
Známy používa Fly GPS a pravidelne dostáva Soft ban na pár hodín. To znamená, ze každý pokemon mu po prvej lopte vyskočí a ujde; pokestopy môže točiť donekonečna a nic. Aspoň to som videl.
Fakt si myslis ze nemaju vyriesene automaticke banovanie za refundy ? Ved to by si kazdy mohol nakupit milion coinov a potom spravit refund a tie coiny mu zostanu alebo vyuzije tie itemy co si za to nakupi... Za toto sa bezne banuje, aj blizzard banuje za refundy napr. v hearthstonexH4wK napísal:Ja mam banana asi za ten refund.. kedze som sa s tym pochvalil aj na reddite aj tu ako fajne mi apple vsetko refundol tak ma zjavne niekto pekne reportol
Alebo to mozno je za tie stranky pogoprofiles alebo pokevision ktore mi ukazali pekne IV pre kazdeho pokemona, v kazdom pripade mam banan tak hram na novom ucte.. zatial lvl 22
Ale uz to nie je to co byvalo ten zaujem urcite opada a je to vidiet vsade
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
gyms vacsinou teraz kazdy dobija pred tym ako pick-upne odmeny. je to vyhodnejsie ako 15 hodin pred pick-upom supnut pokemona do gymu a cakat (samozrejme len pre tych, co maju taku moznost) a do gymov, ktore sa rychlo dobijaju nikto neda silnych pokemonov. je par 50k gymov, ktore sa nikomu nechce dobijat. take, kde su 3-4 pokemoni nevydrzia dlho
a hej leveluje sa velmi pomaly kedze tie Xp rozdiely medzi levelmi sa velmi vyrazne zvysuju. ja mam momentalne vaporeona 2200cp s hydro pump a gyo s cp 2100 s tiez hydro pump s IV okolo 96%, zvysok slabota (lvl 26)
a hej leveluje sa velmi pomaly kedze tie Xp rozdiely medzi levelmi sa velmi vyrazne zvysuju. ja mam momentalne vaporeona 2200cp s hydro pump a gyo s cp 2100 s tiez hydro pump s IV okolo 96%, zvysok slabota (lvl 26)
A co inak je nove v hre?
No aj ja som dostal perma za tych botov a chytanie v New Yorku, uz ani neviem kolko to je, 3-4 tyzdne? Odvtedy som to nezapol, uz ma to aj tak nebavilo. Mal som ine starosti (štátnice). Ani v meste uz nejako vobec nevidim ludi chytat pokemonov. Ide ten hype dole...
Skor som zacal hravat ine hry na mobile (Lara Croft GO a Deus Ex GO)
No aj ja som dostal perma za tych botov a chytanie v New Yorku, uz ani neviem kolko to je, 3-4 tyzdne? Odvtedy som to nezapol, uz ma to aj tak nebavilo. Mal som ine starosti (štátnice). Ani v meste uz nejako vobec nevidim ludi chytat pokemonov. Ide ten hype dole...
Skor som zacal hravat ine hry na mobile (Lara Croft GO a Deus Ex GO)
-
guess.whoo
Redeemer
jasné že hype ochladol, ale hravá to ešte stále dosť veľa ľudi.
V nedeľu som isiel do NR parku s priateľkou a čudovala sa, koľko ľudí to hrá. 
-
xH4wK
Tak vyzeralo to tak ze nie.. kedze strasne vela ludi davalo refund po tom ako odstranili tracking.. ale tak asi nieco zistili kto vie.ropman napísal:
Fakt si myslis ze nemaju vyriesene automaticke banovanie za refundy ? Ved to by si kazdy mohol nakupit milion coinov a potom spravit refund a tie coiny mu zostanu alebo vyuzije tie itemy co si za to nakupi... Za toto sa bezne banuje, aj blizzard banuje za refundy napr. v hearthstone
Ale strasne smiesne mi pride ten nepomer... dnes sme boli v cesku a v malej dedinke sami rare pokemoni a v KE takmer nic, mozno tak na tahanovciach
a u mna na dedine vobec nic ani pokestop
-
mirak2
Hardcore addict
tak ja som v KE chytil dvoch Mr. Mimeov, v Innsbrucku som ich tusim ani nevidel... mozno raz... vcera som sa trochu nahneval, lebo som chytil Dratiniho s CP 515 a o 2 minuty na to mi vyliezol z vajca Dratini s CP 463. pricom ten z vajca ma lepsie IV
Nový update ktorý blokuje rootnuté telefóny. Tak som skončil.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez cakam na nejaky bypass lebo unroot sa mi kvoli tomu robit nechce
-
Maxpayne
Light Professional
Ak mate xposed, je tam pekna utilita na zapnutie a vypnutie rootu
Root cloack? To nefunguje.
-
guess.whoo
Redeemer
funguje metoda vypinania rootu pri zapinani hry, ale to je dost otravne navyse musis wipnut mobil a instalovat vsetko nanovo...to ma absolutne netaha takze ostavam pri 0.35 kym nepride lepsi fix
-
Maxpayne
Light Professional
Co som dal odkaz nic take tam netreba
-
guess.whoo
Redeemer
Recommended: Restore back to 100% stock system + boot
co som cital, tak ludia, ktori nespravili wipe a unroot uplne tak im to nefungovalo
co som cital, tak ludia, ktori nespravili wipe a unroot uplne tak im to nefungovalo
-
Maxpayne
Light Professional
mozno zalezi od fonu,u mna to nebolo treba,nic nebrani tomu to vyskusat,backup fonu a ides
edit nejaky navod aj tu
http://www.androidpolice.com/2016/09/11 ... id-magisk/
edit nejaky navod aj tu
http://www.androidpolice.com/2016/09/11 ... id-magisk/
-
seth82
Darca
Fúha, ani som nevedel, že tu taká téma je. Aké sú priemerné levely na Slovensku? V decembri sa chystám na návštevu rodiny, v dzedzine máme jediný gym, sú tam nejaké tri pokestopy, takže chystám zásobu dostatok gúľ. Má niekto nejaké info o tom, ako to vlastne so zjavovaním pokemonov je na vidieku? Jeden za deň, alebo niečo podobné?
Akurát včera som pred vstupom do kanclu našiel Snorlaxa, keď som to ukázal manažérovi, tak letel vonku pred budovu ako raketa :3 CP 2100 aj niečo.
Akurát včera som pred vstupom do kanclu našiel Snorlaxa, keď som to ukázal manažérovi, tak letel vonku pred budovu ako raketa :3 CP 2100 aj niečo.
to este niekto hrava vlastne? cez leto ked to bol boom, tak po vonku behali vsetci s mobilmi. snad pri kazdom pokestope niekto stal s mobilom v ruke. v sade janka krala som mal pocit ze iny ludia ako pokemaniaci snad ani nie su.
teraz nevidim uz viac menej nikoho, len minule som si na to spomenul, ked som bol s rodinkou na prechadzke a na sidlisku pri fontane kde normalne nikto nie je (v novembri, ze) stal typek s mobilom v ruke. ta fontana je totiz gym. ale to bol za posledne mesiace jediny clovek ktore som videl ze by hral pokemon go. aspon dospely
viem ze na dedine to bol dost problem, jedina zachrana boli lures na pokestopy. ja ked som bol na chalupe tak som asi hodinu behal po okoli (ani nie dedina, skor take lazy) a nic, ani jeden jediny nebol v okoli.
teraz nevidim uz viac menej nikoho, len minule som si na to spomenul, ked som bol s rodinkou na prechadzke a na sidlisku pri fontane kde normalne nikto nie je (v novembri, ze) stal typek s mobilom v ruke. ta fontana je totiz gym. ale to bol za posledne mesiace jediny clovek ktore som videl ze by hral pokemon go. aspon dospely
viem ze na dedine to bol dost problem, jedina zachrana boli lures na pokestopy. ja ked som bol na chalupe tak som asi hodinu behal po okoli (ani nie dedina, skor take lazy) a nic, ani jeden jediny nebol v okoli.