Dobrý deň, potreboval by som vašu pomoc mám problém s klávesnicou notebooku, zapol som notebook a pri písaní textu som zistil, že mi pri niektorých písmenách pridáva iné písmeno väčšinou z, alebo .o, pri skratke ctr+v mi otvára nové okno a podobné hlúposti.
Skúšal som aj klasickú kontrolu notebooku antivírom a nenašlo nič.
Netuším čo to môže byť, možno mám len niečo prepnuté ak niekto vie poradiť budem vďačný.
Značka Asus X551C, win. 10. Ked som skúsil pripojiť inu klavesnicu cez usb a písať cez ňu tak to išlo normálne tak neviem či nieje chyba v notebookuvej klavesnici.
Klavesnica na notebooku
Re: Klavesnica na notebooku
Neoblial si tu klavesnicu niekedy v poslednej dobe? Skus to presne odsledovat, ci to blbne iba v kombinacii s ctrl alebo ci sa urcite pismena pridavaju iba pri stlaceni urcitych klaves.
Kedze externa fungovala, SW to asi nebude, ale predsa by som vyskusal nudzovy rezim alebo linux boot cd/usb, prip. este System Restore / Obnovenie systemu, tym uplne vylucis SW problem a mozes sa zamerat na HW, okrem poliatia to moze byt spina, omrvinka, tak mozno to nejak dostat von, alebo sa moze niektora klavesa zasekavat...
Nie nie ničím som ho nepolial, takže ešte teda skúsim niečo. No a keďže je ešte 2 mesiace v záruke tak ho zanesiem na reklamačku ak nič nebude fungovať nech sa na to pozru v servise...