Hostinger.sk
Hostinger.sk
Zdravim, hľadal som nejaký free hosting, nakoľko nemám možnosť platiť si normalny a narazil som na slovensky hosting hostinger.sk
Mate s nimi niekto skusenosti ?
Mate s nimi niekto skusenosti ?
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hostinger.sk
Nie je to slovensky hosting. Mas to zadarmo, skus a uvidis
Hostinger, UABJacobs322 napísal:narazil som na slovensky hosting hostinger.sk
Adresa: K. Donelaicio Street 62-1
44248 Kaunas, Lithuania
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
server v amerike (na rovnakom serveri beží aj hostinger.hr), sídlo na cypre, pobočka v litve, pracovníci od ukraincov cez brazílčanov až po korejčanov ale inak je to slovenská hostingová spoločnosť
k nim by som teda nešiel ani keby boli neviem ako lacný.
Moja skusenost s hostinger.sk:
*pri registracii nefungovala registracna ani prihlasovacia stranka (nabehla az po cca 4-5 hodinach - po zhliadnuti zahranicnych for vraj to nie je ojedinele)
*pri napisani na podporu (ako neregistrovany zakaznik - info o ponukanych sluzbach) odozva cca 1,5 dna z CR
*odozva podpory ako registrovany zakaznik cca 5-10 hod - vyzera to tak, ako by tam bola na CR a SR len jedna osoba
*kedze s pristupom a sluzbami som nebol spokojny, poziadal som o vratenie penazi - po urgenciach na ekonomicke oddelenie som dostal prislub vratenia, no zial po tyzdni na to prisla odpoved, ze to nie je zial mozne - takze som aj bez penazi aj zaplatenej sluzby (nastastie to bolo len na 3 mesiace a v akcii /cca 15Eur/, nechcem si ale predstavit, ze by tam bola zaplatena dlhsia doba!)
jedine co sa oplati je free hosting, platene urcite nie.
*pri registracii nefungovala registracna ani prihlasovacia stranka (nabehla az po cca 4-5 hodinach - po zhliadnuti zahranicnych for vraj to nie je ojedinele)
*pri napisani na podporu (ako neregistrovany zakaznik - info o ponukanych sluzbach) odozva cca 1,5 dna z CR
*odozva podpory ako registrovany zakaznik cca 5-10 hod - vyzera to tak, ako by tam bola na CR a SR len jedna osoba
*kedze s pristupom a sluzbami som nebol spokojny, poziadal som o vratenie penazi - po urgenciach na ekonomicke oddelenie som dostal prislub vratenia, no zial po tyzdni na to prisla odpoved, ze to nie je zial mozne - takze som aj bez penazi aj zaplatenej sluzby (nastastie to bolo len na 3 mesiace a v akcii /cca 15Eur/, nechcem si ale predstavit, ze by tam bola zaplatena dlhsia doba!)
jedine co sa oplati je free hosting, platene urcite nie.
-
hardstyle_owned
Light Expert
Freehosting by som použil len na testovanie a pod. pretože administrácia je dosť prehľadná, a da sa tam na pár kliknutí inštalovať wp, joomla, phpf a množstvo iných veci.
Určite by som na tom nepúšťal ani len nejakú malu info stránku. Keď začali chodiť návštevníci po cca 3 týždnoch mi hosting nefungoval.
Dalšia vec, objednal som VPS - nefunkčné. Napísal som na podporu, za týždeň som dostal odpoveď že aktuálne neaktivujú nove vps s tým že mi vrátia peniaze. Tých som sa dočkal do 2 týždňov.
Určite by som na tom nepúšťal ani len nejakú malu info stránku. Keď začali chodiť návštevníci po cca 3 týždnoch mi hosting nefungoval.
Dalšia vec, objednal som VPS - nefunkčné. Napísal som na podporu, za týždeň som dostal odpoveď že aktuálne neaktivujú nove vps s tým že mi vrátia peniaze. Tých som sa dočkal do 2 týždňov.
ahojte, čo sa stane ak nevyplatíte náhodou objednaný hosting?
tak ti ho zrusia a zmazu, co ine?
Ja som to mal na testovanie a aj to blblo, stale chyba stranky, vela krat som musel aj refreshnut aby som sa dostal kam som chcel + raz mi neako prestala ist a musel som nahrat subory zo zalohy. Mal som freehosting