vajda65 napísal:praveže ja som to skúšal na ufo aftershock a ide to v pohode. Ved to autori slubovali že nový deamon obíde SF
Slubovat mohli, ale zatial ten Starforce neobide. Musis len onpojit mechaniky aby to slo. Jedine ze mas SCSI mechaniku alebo externu. Vtedy to ide aj cez DT4
maxman napísal:Slubovat mohli, ale zatial ten Starforce neobide. Musis len onpojit mechaniky aby to slo. Jedine ze mas SCSI mechaniku alebo externu. Vtedy to ide aj cez DT4
nemusis nic odpajat
teda aspon SF 3,4 a nizsie bo tie idu aj bez odpojenia so SFcure
Nemám ani scsi mechaniku ani externú, ale rozmýšlam že by to mohlo byť tým že mám Xpčka s sp1, veď to odpájanie mechaník mi nešlo na mojom windowse tak možno Vám nejde toto na vaších xpčkach s sp2
vajda65 napísal:Nemám ani scsi mechaniku ani externú, ale rozmýšlam že by to mohlo byť tým že mám Xpčka s sp1, veď to odpájanie mechaník mi nešlo na mojom windowse tak možno Vám nejde toto na vaších xpčkach s sp2
a to som zabudol --> SFcure je testovane na SP2 takze inac to nejde
maslo napísal:a to som zabudol --> SFcure je testovane na SP2 takze inac to nejde
ono kým som to mal namountovane v alkohole tak mi to nešlo a vypisovalo to ako tu už niekto písal, že nesprávy cd klúč ale v tomto novom deamon toole to ide aj na moje prekvapenie u mna v pohode. Inak oproti poslednej serii sa to ufo vylepšilo