Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Markoff
Light Professional
Light Professional

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa Markoff »

Pilifo napísal:
Vo veľkej väčšine prípadov sa to dá, ak vieš, ako na to :D
ako? keď ešte aj vo FAQ maju uvedene, že sa to neda. Alebo minule sa mi objavi v osudovych stretnutiach dievča čo sa mi pači a ešte dokonca byvala neďaleko mňa. Dam like a bum, zmizla a už sa na jej profil nemôžem vrátiť a nemôžem ju ani vyhľadať. To čo je akože za zoznamka? :smt081
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak keby mala zaujem sa zoznamit, da ti like naspat, asi nemala. v tomto ohlade je to dobre, ze pokial dievca nechce, tak ju nebude obtazovat kazdy druhy...
Markoff
Light Professional
Light Professional

keď mi da nejaka like tak zase ja ju nemožem vidieť a možem si kupiť nejaký ten ich balíček :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Markoff, v prípade, že sa ti nejaká baba páči, nelajkuj ju hneď, ale sprav si screenshot s jej profilovými údajmi. Väčšinou tam majú vyplnené dosť špecifické veci a záujmy, takže ak zadáš potom do googlu "badoo Anežka 22 Sobrance", tak ti to ten profil nájde :smt047
Markoff
Light Professional
Light Professional

http://zaujimavosti.net/pikosky-a-lifes ... aj-neludi/

"Začínam chápať, že Badoo bude skratka BAD ako v preklade zlý a OO ako odrbávačský o**bávač." :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Markoff napísal:keď mi da nejaka like tak zase ja ju nemožem vidieť a možem si kupiť nejaký ten ich balíček :lol:
Keď máš zhodu, tak sa ti zobrazí tá kočka a môžeš jej kľudne napísať... ale to asi vieš. Čiže ja si vždy pekne počkám na zhodu, alebo jej rovno napíšem, keď sa mi páči. To ich vnucovanie balíčkov a "špeciálnych schopností" príde maximálne otravné aj mne, no je to ich forma marketingu, na ktorú sa netreba nechať zlanáriť. Beztak tým získaš hovno v konečnom dôsledku a iba budeš chudobnejší o pár euro :P .
Markoff napísal:...ukazuje ze sa na moj profil pozrelo niekolko dievcat, pritom su to len nejaky boti...
Trošku som sa tomu pozrel na zub a veru, keď si pozorne začneš všímať profily dievčat, ktoré sú k*rva pekné, niečo mi skrátka nesedí na nich... tie profily sú všetky na jedno kopyto, prakticky totožné, plus/mínus ten istý počet priateľov, plus/mínus to isté hodnotenie, všetky samozrejme "overené" :) .
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ked kazdej pisu rovnaki ludia :D Tak kazda uz ma v pirateloch stalicu, takze mas sancu ju/ich ohurit :twisted:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mne Badoo vždy vyhadzovalo len pekné baby. Fakt ich bolo málo takých, ktorým som dal X-ko. Takže o tých botoch by som až tak veľmi nepochyboval. Rovnako ako aj na Pokeci (ale to je len moja domnienka) vždy, keď som sa rozhodol deaktivovať si Plusko, alebo uplynula jeho platnosť, tak mi vyhodilo nové stretko. A bez Pluska sa na to pozrieť nedá :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Toto sa stávalo aj mna. A hneď ako som to zase zaplatil, tak mi tá osoba aj tak zmizla.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Ľudia čo používate Badoo, dá sa tam ešte vôbec napísať správa bez toho, aby som platil? :D Ak mám napr. osudové stretnutia, kliknem si na zobrazenie profilu danej osoby, mám tam možnosť srdiečko a krížik vľavo hore a vpravo hore "viac ako priateľstvo" to je platené, potom vpravo kúsok nižšie "porozprávajte sa s ňou" ale tam ma to hneď navádza na zaslanie darčeka, ktorý je tiež platený. Bol som tam len zopárkrát, ale zdá sa mi, že to takto nebývalo :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Badoo je hardcore spoplatnené a obsah nič moc celkovo. :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no hej, preto ho v podstate nepoužívam...vlastne aktuálne využívam iba Tinder, fajn princíp, akurát by tam mohlo byť viac používateľov
Markoff
Light Professional
Light Professional

Na Tinderi ked chcem viac likovat za 12 hodin tak si musim tiez nieco kupit? Alebo naco tam je to obmedzenie?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

len na to je obmedzenie a potom na pocet super lajkov, ale tie su na nic realne...

k tomu casovemu obmedzeniu, zo zaciatku to moze otravovat, ale po par dnoch pravidelneho swipovania je tam uz tak malo novych bab ze sa k tomu limitu uz nepriblizis.
Markoff
Light Professional
Light Professional

no uz som to zistil, tu na vychode sa vycerpali po 1 dni :( predpokladam ze zas tam bude pomer baby/chlapci 1/10 ? :?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: vychod este fici na FB ohladne tohoto ....

to rozpisem kdesi v samostatnej teme, ale orry chlapci uz vas mam na koucovanie celkom dost. .... ale asi sa vam zacnem venovat uz naplno bo vidim ze treba.

Vychod republiky zaziva oneskorenie vo vela veciach, v tejto tak isto. A v niektorych oblastiach niektore trendove vlny ani nikdy nedorazia. Cize Ked i vezmes ze niekedy ficali vsetci na pokeci, cca v 2008 - 2009 postupne zacali vsetci prechadzat na FB, BADOo a google plus, .... Lenze na vychod dorazila hlavne vlna FB. Badoo, dorazilo len ako spamovacia stranka, ktora na to nalakala uzivatelov / uzivatelky ....

To znamena ze vela cast vychodu ostala aktivne na FB a pokeci, ale badoo bolo neaktivne. Casom kazdy, opustil pokec, a ludia sa vseobecne prestali v tak obrovskom pocte registrovat na pokec. Kazdy/ KAZDA z vychodu musela byt na FACEBOOKU nie na pokeci.

Cize ostal Facebook a to mame nejaky rok 2011-2013 ... Zapad uz ale zistil ze facebook je moc osobny, a kvoli tomu ze to tam funguje ako siet, a kazdy kazdeho pozna, sa nedaju BALIT novi ludia, az tak efektivne,.... Takze sa vymysleli nove stranky, ako tinder a spol, a vela ludi preslo aj naspat na badoo, tam ich nikto nepoznal, a nemali okruh znamych, co bolo extremne vyhodne.

Bohuzial vychod zasapl ako stale, cize pouzitie badoo na vychode, rovnako ako aj tinder a spol, nie je take efektivne ako na zapade republiky, a mozno este nejaky rok dva nebude. Az mozno dovtedy pokym to nenastartuje nejaka nova super stranka ako FB , ale cisto zoznamovacia so super striktnymi pravidlami. Predsa niekto nechce aby ked sa JOZKO snazi dstat pod suknu nejakej MONIKE, .... o tom ktosi vedel . . . :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

A to sa pri facebooku kde ma vela ludi az moc vela info o sebe neda, proste neda, a nepiste ze sa da. Kto je zadany a prida si novu "kamosku" kotra je super sexi, tak som zvedavy ako to uhra pred zenskou a znamymi, da sa, ale to musi byt aj pracovna napln taka, ze reku som profi fotograf a MONIKA je znama co chce odfotit ... :roll: :roll: :roll: .... A ked vyblokuje moniku do omedzeno, tak pride od MONCI sprava ci je kkt, ze preco jej nedovoli albumy pozerat ... popripade vie monca napisat znamym, ako to s vami je ci mate niekoho alebo nie ... :D
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

Ja som sa stretol s viacerymi babami z badoo, ked to este nebolo tak masivne spoplatnene. Pisal som len tym, s ktorymi sme mali vzajomne sympatie (myslim ze sa to volalo osudove stretnutia, kde sa odklikavalo srdiecko alebo X-ko). Ostatne vacsinou neodpisovali alebo komunikacia s nimi bola na prd. Je pravda, ze vzajomna sympatia mi casto vyskakovala s baculkami a cigankami, kedze ja som fotky ani nepozeral a kazdej som daval srdiecko, len aby som videl ktorym som sympaticky ja.
Cize baculkam som neodpisoval. Komunikoval som len s tymi, ktore sa mi pacili. Skoro vzdy to bolo ale sklamanie na prvom stretku v porovnami s fotkami, ktore mali v profile. Tak som tomu uz nedaval ziadne sance a uz ma ani nebavilo pisat si s kazdou v podstate viacmenej o tom istom. Potom som ale natrafil na jednu babu, ktora zhodou okolnosti byvala v panelaku hned oproti mne cez cestu. Teraz sme spolu rok a pol a je to s nou dokonale.

Ako tu niekto spomenul v predchadzajucich prispevkoch, je to podla mna tiez hlavne pre ludi, ktori nemaju tolko casu chodit von, pripadne sa prestahovali do mesta kde nikoho nepoznaju, alebo pre takych, ktori nemaju odvahu len tak oslovit hocijaku babu na ulici alebo kdekolvek. U mna to bola kombinacia poslednych dvoch moznosti. Najlepsia je ale taka varianta, ked sa ide na osobne stretko cim skor. Podla mna je zbytocne si pisat neviem jak dlho, pretoze aj ked sa vam dobre spolu pise, neznamena to, ze si v reale budete mat co povedat, a ze si budete rozumiet.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

zo srandy som skusil ten tinder, ale vacsina zien, co mi tam najde je uplne od veci, nejakych 70km vzdialene polky a podobne, nejaka zena z rozumnej vzdialenosti malokedy. mate to tak podobne alebo sa to v ba vyuziva viac ludi a tym padom taketo veci odpadaju?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

v BA je to v poriadku, ale čítal som, že to je asi jediné mesto na SVK, kde sa Tinder využíva vo väčšom. Píšeš, že ti hľadá 70km vzdialené ženy, okruh si vieš nastaviť aj na menší.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v kosiciach to pouziva cim dalej, tym viac zien. pred cca 2 rokmi na jednu slovenku pripadli 2 madarky. uz je to lepsie. tu v rakusku to pouziva strasne vela ludi. pri tinderi ale chlap vacsinou nema sancu, som cital nejake statistiky... ze priemerne vyzerajuci chlap ma uspesnost matchov na urovni 0,5%, to znamena, ze priemerne mas match v 1 z 200 swipov doprava. pre sexi chlapa to bolo okolo 3-5% :lol: a mily audio, to je dovod, preco sa chlapom oplati swipovat doprava vsetko! aj toto na obrazku, toto som videl ja minule leto... v popise mala, ze je jednorozec, ma velke kozy, rada chodi na party a rada vari :lol:
Prílohy
jednorozec1.jpg
Napísať odpoveď