TP-Link TL-WR1043ND V3 - chybné nainštalovanie openwrt

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DwDckQo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

TP-Link TL-WR1043ND V3 - chybné nainštalovanie openwrt

Príspevok od používateľa DwDckQo »

Ahojte všetci, dnes som inštaloval openwrt na môj router ale pravdepodobne s chybou pri inštalovaní mi len napísalo vypršal čas spojenia, dal som reštart routra a od vtedy mi už nejde. Skúšal som sa dostať doňho pomocou Telnetu ale márne, vypísalo mi prístup odmietnutý. Neviem si už s tým rady. Skúšal som aj nahadzovať recovery bin pomocou tftp32 ale to vôbec nešlo podľa tohto návodu. http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=992982

Existuje ešte nejaká rada ako sa dostať do openwrt teda urobiť recovery routru do pôvodného stavu ? (Predpokladám, že openwrt sa nenainštaloval správne)
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: TP-Link TL-WR1043ND V3 - chybné nainštalovanie openwrt

Príspevok od používateľa Arkaz »

tiez sa mi raz podarilo pri nahravani ddwrt briknut ale islo to cez tftpd32 ci ako sa to vola. podla mna to pojde skus iny navod.
farnell
Star
Star

Re: TP-Link TL-WR1043ND V3 - chybné nainštalovanie openwrt

Príspevok od používateľa farnell »

Ja som na opravu svojho bricknuteho TP-Link TL-WR1043ND V2.1 po instalacii DDWRT pouzil program solarwindtftpserver
Treba premenovat original FW .bin mne vtedy pomohol tento tvar nazvu wr1043v2_tp_recovery.bin no ako som z diskuzie inde zistil tie tvary sa mozu lisit. Na inom zariadeni zas muselo byt pred v2.1 este n cize potom ten tvar bol takyto wr1043nv2_tp_recovery.bin
Pred pripojenim zariadenia som v PC uplne vypol Firewall a v IP sietovky v PC som dal "natvrdo" na 192.168.0.66
Mne zabral tento navod https://forum.openwrt.org/search.php?ac ... _id=146866
Chapem ,ze to moze byt ine ale jeden nikdy nevie. Mozno daco z toho pomoze, mozno sposob ako pripojit router k PC tak aby sa dal nahrat don FW

Inak sa cudujem ze Openwrt sa takto "zrusil" ja som skor mal problem s ddwrt. Ale zas je to ina verzia rutra.
Napísať odpoveď