neviete či sa náhodou niekde (ideálne v BA) na Slovensku nachádza obchod s obuvou značky Fred Perry? Googlil som, ale nepodarilo sa mi nič nájsť. Našiel som akurát, že Humanic má nejaké ich modely, ale ani zďaleka nie všetky
Fred Perry - kamenný obchod
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fred Perry - kamenný obchod
Zdravím,
neviete či sa náhodou niekde (ideálne v BA) na Slovensku nachádza obchod s obuvou značky Fred Perry? Googlil som, ale nepodarilo sa mi nič nájsť. Našiel som akurát, že Humanic má nejaké ich modely, ale ani zďaleka nie všetky
Re: Fred Perry - kamenný obchod
Podla mna Sportsdirect v Avione v BA. Tam som videl tricka, polokosele ci nieco take. Ale nepises co chces. Kedze spominas Humanic, tak ta asi zaujimaju topanky a tie som si nikde nevsimol. Skus pozriet mozno este OfficeShoes, ti byvaju vari v Auparkoch a mozno aj v Avione su.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fred Perry - kamenný obchod
Práveže píšem: "...obchod s obuvou značky Fred Perry" ...officeshoes som pozeral online a majú tam viaceré značky, ale túto nie