Miesto na prechadzku...
Miesto na prechadzku...
Ahojte, zaujimalo by ma ci je niekde v BA alebo okoli nejake miesto kde skoro nikto nechodi a mohol by som tam ist na romanticku prechadzku s priatelkou s dostatocnym sukromim. Prilis sa v blave nevyznam tak ocenim akekolvek rady
.
-
Solo_Kamen
King
Re: Miesto na prechadzku...
Poviem ti to takto... aj v lese pri dedine z 500 obyvatelmi ma už prepadli jehovisti, takže to dostatočné súkromie je o náhode 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mozno tak nad sandberg ak sa jej chce stverat kusok po kopci
Zalezi vsetko ale od dna a hodiny kedy si tam. Vacsinou si tam vies najst pekne miestecko nielen na prechadzku 
Stym sukromim to bude tazsie. Ale prejst sa da cez zeleznu studienku cez kolibu. Pripadne horsky park. Potom uz vyssie spominany sandberg stym spojena devinska kobyla. Kusok za hranicami mozes najst kopec v Hainburgu + hradecek. Este rozhladna pri Kittsee ktoru je vidiet z Bratislavy tam som bol 2x a nikoho som tam nestretol.
za slovnaftom je lesik, chranena oblast, moc ludi to tam nepozna. je tam aj jazierko kde sa da kupat, chodievali sme tam.
idealne na bicykli sa tam da z hradze dostat, ale aj autom sa da celkom blizko prist. potom obed v pristave
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2016, 14:04)
potom este stefanikova mohyla za letiskom, tiez tam vela ludi nechodi a je to celkom pekne. len zase dostat sa tam chce idealne bicykel. ist tam peso z vrakune sa da, ale neni to nic extra zaujimave, okrem teda pozorovania lietadiel pristavajucich
idealne na bicykli sa tam da z hradze dostat, ale aj autom sa da celkom blizko prist. potom obed v pristave
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2016, 14:04)
potom este stefanikova mohyla za letiskom, tiez tam vela ludi nechodi a je to celkom pekne. len zase dostat sa tam chce idealne bicykel. ist tam peso z vrakune sa da, ale neni to nic extra zaujimave, okrem teda pozorovania lietadiel pristavajucich
Hej! na mohylu chodim ja. Nie ze vas tam nacapam tr*kat... to je pietne miesto.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Rusovský park - v Rusovciach za kaštieľom, nebýva tam veľmi veľa ľudí, prechádzka v lese
Palisády - prechádzka medzi vilami, turisti výnimočne, stretneš tam len domácich sem-tam
Slavín / Koliba - keď vychytáš čas, nie je tam ani nohy a je odtiaľ výhľad na mesto
Železná studnička - minule som išiel s polovičkou vrchnou cestičkou a za 2 hod. sme streti 1 cyklistu a rodinku s deťmi a to bol víkend
Čunovo - Divoká voda, popri starom koryte Dunaja, ale dlhšie som tam nebol, možno je to už džungľa...
.
.
.
Palisády - prechádzka medzi vilami, turisti výnimočne, stretneš tam len domácich sem-tam
Slavín / Koliba - keď vychytáš čas, nie je tam ani nohy a je odtiaľ výhľad na mesto
Železná studnička - minule som išiel s polovičkou vrchnou cestičkou a za 2 hod. sme streti 1 cyklistu a rodinku s deťmi a to bol víkend
Čunovo - Divoká voda, popri starom koryte Dunaja, ale dlhšie som tam nebol, možno je to už džungľa...
.
.
.
najblizsie je to asi k Pecnianskemu lesu http://wikimapia.org/17173100/sk/Pe%C4%8Dniansky-les po hradzi sa sice premava mrte ludi ale priamo do lesa ide malokto alebo na brehu Dunaja trochu dalej..