3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-2020)
-
Solo_Kamen
King
Re: 3. Ficova vlada (2016-2020?)
zatial by som to uzavrel vetou "nedostatok dôkazov".
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
„Čo sa čudujete, však všetky tieto fetáčky sú kur*y.“ - sociálna pracovníčka v úlohe kolízneho opatrovníka.
„Potvrdzujem, že som sa zúčastnila terénnej terapie na chate, kde zástupca riaditeľa podával alkohol v kombinácii s tramalovými kvapkami ním vybraným klientkam a následne ich brutálne znásilnil.“ - chovankyňa polepšovne v Galante.
Aneb starostlivosť o závislosťou ohrozené maloleté a maloletých v slovenských resococh. Keby toto zrobili nejakí moslimovia bárs aj na Džibraltáre, počuli by sme tak tristo vyhlásení za hodinu od slovenských ževraj ochrancov ženských práv s precädom Hranatým na čele. Tu ale očividne znásilňoval "náš" štát..
https://dennikn.sk/556545/newsfilter-vi ... z-funkcie/
„Potvrdzujem, že som sa zúčastnila terénnej terapie na chate, kde zástupca riaditeľa podával alkohol v kombinácii s tramalovými kvapkami ním vybraným klientkam a následne ich brutálne znásilnil.“ - chovankyňa polepšovne v Galante.
Aneb starostlivosť o závislosťou ohrozené maloleté a maloletých v slovenských resococh. Keby toto zrobili nejakí moslimovia bárs aj na Džibraltáre, počuli by sme tak tristo vyhlásení za hodinu od slovenských ževraj ochrancov ženských práv s precädom Hranatým na čele. Tu ale očividne znásilňoval "náš" štát..
https://dennikn.sk/556545/newsfilter-vi ... z-funkcie/
Chmelár:
Čítam, že smerácka mafia znásilňuje deti. Dokonca sa objavil hustý komentár, že znásilnená Natálka by sa mala stať pre Fica tým, čím bol pre Mečiara Remiáš. A ja sa pýtam, či sú všetci slovenskí novinári naozaj dementní, neschopní pozisťovať si fakty bez toho, aby im ich nejaký politik účelovo nepredhodil alebo sa rozhodli, že svoju zaujatosť už nebudú ani skrývať. Lebo fakty sú nasledovné: Terapeutické stredisko Čistý deň je dieťaťom SDKÚ. Stojí za ním bývalý poslanec NR SR za SDKÚ a majiteľ regionálnej televízie Zoltán Horváth, ktorý mu dlhé roky rieši financovanie ako predseda dozornej rady. Šéfka Správnej rady Zuzana Tománková-Miková je nominantkou SDKÚ v legislatívnej komisii Mestského zastupiteľstva v Galante. Ja už pätnásť rokov nie som aktívny novinár a nemám čas byť investigatívcom v každej kauzičke, ale na toto vám stačí internet a desať minút práce. Skúste hľadať prepojenia trošku poctivejšie, som si istý, že pri troške vôle sa vám to podarí.
-
Waagbistritz69
King
to je z väčšej časti len dôsledok toho, že aj keď sa hento každého súdneho človeka dotkne, ťažkú hlavu si nerobia hlavne MPSVaR Richter, ktorého si všivaví novinári normálne dovolili vyrušiť v nedeľu, ďalej detská ombudsmanka Tomanová, podľa ktorej novinári porušili práva dieťaťa, no a Precäda si dá radšej zbytočný status o opozícii. ale hej, treba hovoriť aj o tom, že ryba tu neni len jedna a nekandlí to tu len od jednej hlavy.. http://domov.sme.sk/c/5039894/drogy-rie ... smeru.html
tak ta necinnost uradov je v takomto medializovanom pripade fakt mimo. tie decka mali byt uz davno odobrate tej organizacii a nemalo by sa cakat, kym dojdu z dovolenky aj s potencionalnym nasilnikom. najviac tragikomicke je toto: Tvrdí, že do zariadenia sa chcela v septembri ísť pozrieť osobne, no nedostala sa tam kvôli pracovným povinnostiam. Tak ja si uz vazne neviem predstavit co vaznejsie ma detska obmudsmanka na praci ako preverenie centra, kde sa vraj znasilnuju chovankyne.
Nezastávam sa toho ústavu, ale tie "znásilnené" baby sú pekne drbnuté. Z ich výpovedí, ktoré poskytli Markíze, to skôr vyzerá tak, že sa s tými pracovníkmi vyspali dobrovoľne, za čo im sľúbili isté "výhody" a keď žiadne nedostali, začali sa sťažovať a medializovali tú kauzu. Napr. parafráza výpovede jednej zo "znásilnených" dievčat: "Boli sme na výlete, kde sme večer popíjali s jedným vychovávateľom. Ja som si na chvíľu odskočila na cigu von a keď som sa vrátila, dve dievčatá tam pobehovali nahé po izbe. Ja som už bola pripitá, takže mi to bolo jedno, a tak som skončila s nimi v posteli." Toto je definícia znásilnenia? Veď to bola ich slobodná voľba
Takže hovoriť o násilnom čine je podľa mňa prehnané. To však samozrejme nevylučuje to, že by tí zamestnanci mali byť trestne stíhaní, ak vedeli o tom, že tie baby nemajú ešte ani 15, takže príslušné úrady by to mali začať riešiť.
http://www.omediach.com/tv/item/9723-ma ... -v-galante
Zaujímalo by ma však, ako by sa takéto "znásilnenie" posudzovalo, ak by mali 15+ a vyspali sa s tými zamestnancami dobrovoľne. O nejaký čas by medzi nimi prišlo ku konfliktu, zostali by urazené a dotknuté kvôli hocijakému dôvodu a nahlásili by znásilnenie zo strany zamestnancov. Čo v takomto prípade?
Takže hovoriť o násilnom čine je podľa mňa prehnané. To však samozrejme nevylučuje to, že by tí zamestnanci mali byť trestne stíhaní, ak vedeli o tom, že tie baby nemajú ešte ani 15, takže príslušné úrady by to mali začať riešiť.
http://www.omediach.com/tv/item/9723-ma ... -v-galante
Zaujímalo by ma však, ako by sa takéto "znásilnenie" posudzovalo, ak by mali 15+ a vyspali sa s tými zamestnancami dobrovoľne. O nejaký čas by medzi nimi prišlo ku konfliktu, zostali by urazené a dotknuté kvôli hocijakému dôvodu a nahlásili by znásilnenie zo strany zamestnancov. Čo v takomto prípade?
Je jedno ci vedeli alebo nevedeli, či majú pod 15, neznalosť zákona neospravedlňuje
-
Waagbistritz69
King
Pilifo a že tam "terapeut" 14-ročným dovolil, keby len fajčiť, ale ešte im podával chlast s tramalom, to je v poriadku? a tomu za tým hovoríš slobodná voľba? podľa jednej verzie museli jednej z nich zašívať anál, tak pevne dúfam, že sa s niečím takýmto stretneš len tu na fóre, ale takto mudrovať by si nemusel.
Samozrejme, že nehovorím, že správanie tých terapeutov bolo normálne, ale svoj podiel viny na tom majú aj tie dievčatá. Predpokladám, že ich nenútili piť a fajčiť a podľa ich svedectiev sa tiež s nimi vyspali dobrovoľne. 14-15-roční ľudia by si už plne mali uvedomovať dôsledky svojich činov.
Som určite za trestné stíhanie tých terapeutov, ale tiež by som z tých dievčat nerobil úbohé obete, ktoré boli spútané a znásilnené, pretože tak to očividne nebolo...
Som určite za trestné stíhanie tých terapeutov, ale tiež by som z tých dievčat nerobil úbohé obete, ktoré boli spútané a znásilnené, pretože tak to očividne nebolo...
Ty vieš diskutovať aj verejne vo fóre či len anonymne prskať do karmy?to, ze trestne oznamenia su zastavovane jedno za druhym je tiez chybou SDKU? to nie je mozne, aby stat v takychto pripadoch nemal paky, aby ochranil deti, ale to ty nevidis - tebe stacia vlaky "zadarmo"...
Citát poukazuje na niečo iné, skús čítať s porozumením.
Nemá náhodou terapeut v takom zariadení nejakú funkciu? K niečomu takému vôbec nemalo prísť, je jedno či dobrovoľne alebo nie, či už mali 15 rokov alebo nie.Pilifo napísal:Samozrejme, že nehovorím, že správanie tých terapeutov bolo normálne, ale svoj podiel viny na tom majú aj tie dievčatá. Predpokladám, že ich nenútili piť a fajčiť a podľa ich svedectiev sa tiež s nimi vyspali dobrovoľne.
Tvoj argument je na úrovni obhajoby znásilnenia ženy, lebo provokovala keď sa prešla po meste v mini sukni...
Čo má tento prípad s ženou, ktorá nosí mini sukňu? Viac od veci príklad si teda vymyslieť nemohol...
Ak ženu v mini sukni znásilnia, je to jej chyba? Samozrejme, že nie. O znásilnenie nestála.
Boli tieto dievčatá znásilnené? Predsa sa s tými terapeutmi vyspali dobrovoľne. To, že správanie tých terapeutov, bolo tiež nemorálne a mali by byť za to trestaní, je už druhá vec, ktorá však nevylučuje prvú. Keby nestáli o tie "výhody", ktoré im mali terapeuti zabezpečiť a napriek tomu ich znásilnili, tak je to iný prípad, ale podľa svedectiev dievčat to takto isto neprebiehalo...
Ak ženu v mini sukni znásilnia, je to jej chyba? Samozrejme, že nie. O znásilnenie nestála.
Boli tieto dievčatá znásilnené? Predsa sa s tými terapeutmi vyspali dobrovoľne. To, že správanie tých terapeutov, bolo tiež nemorálne a mali by byť za to trestaní, je už druhá vec, ktorá však nevylučuje prvú. Keby nestáli o tie "výhody", ktoré im mali terapeuti zabezpečiť a napriek tomu ich znásilnili, tak je to iný prípad, ale podľa svedectiev dievčat to takto isto neprebiehalo...
Pekny strawman, ale nikde som taketo spravy ako on opisuje nezachytil. Novinari kritizuju ze cely nas justicny system a juvenilna justicia su take nefunkcne ze sa stavaju taketo pripady. Podla toho ako to opisovala ta poslankyna tak tam na viacerych miestach totalne zlyhalo viacero uradov a je to jasny priznak ze ten system je uplne zly a nedokaze plnit svoju funkciu. Ale ano, za toto isto moze SDKU co malo tieto rezorty pred 10 rokmi.hughito napísal:Chmelár:
Tak ako niekto dokáže tvrdiť, že má žena svoj podiel viny na tom znásilnení....tak ty tvrdíš s čistým svedomím, že aj tie dievčatá majú svoj podiel viny...preto to prirovnanie...Pilifo napísal:Čo má tento prípad s ženou, ktorá nosí mini sukňu? Viac od veci príklad si teda vymyslieť nemohol...
Terapeut tam nie je na to, aby tam niekoho prášil...podával alkohol atď...
S tým súhlasím. A správna reakcia tých dievčat mala byť tá, že ten alkohol mali odmietnuť a ihneď nahlásiť toto nevhodné správanie nadriadenému toho terapeuta. A nie sa s ním opiť, následne vyspať a po nezískaní "výhod" tvrdiť, že boli znásilnené.baldorex napísal: Terapeut tam nie je na to, aby tam niekoho prášil...podával alkohol atď...
To mi príde ako prípad, keby sa nejaká baba v klube opila, zobrala si niekoho so sebou domov, vyspala sa s ním a keď by sa ráno s opicou zobudila, zistila by, že sa vlastne vyspala s nejakým škaredým zúfalcom, tak by ho rovno obvinila zo znásilnenia. Proste čistý nonsens...
-
Waagbistritz69
King
a ty ideš hovoriť o odvecných príkladoch. keby jej ten škaredý zúfalec primiešaval tramal do drinkov ako hinten zmrd a/alebo by ju spil do nemoty s tým, že sám by pil málo alebo vôbec a s tým, že by vedel, že je neplnoletá a pod zákonom, plus by to bol napr. jej učiteľ alebo iná osoba, čo o nej rozhoduje podobne ako pracovník resocu nad chovankyňou a môže sa jej vyhrážať alebo jej sľubovať hory-doly.. to by tiež asi podľa teba bola tej baby vina, že ju pretiahol bez jej vedomého súhlasu a protizákonne.
http://rationalwiki.org/wiki/MRA#False_rape_accusations
http://rationalwiki.org/wiki/MRA#False_rape_accusations
normalne nemozem uverit, co za "argumenty" tu dokazes vygrcatPilifo napísal:
S tým súhlasím. A správna reakcia tých dievčat mala byť tá, že ten alkohol mali odmietnuť a ihneď nahlásiť toto nevhodné správanie nadriadenému toho terapeuta. A nie sa s ním opiť, následne vyspať a po nezískaní "výhod" tvrdiť, že boli znásilnené.
To mi príde ako prípad, keby sa nejaká baba v klube opila, zobrala si niekoho so sebou domov, vyspala sa s ním a keď by sa ráno s opicou zobudila, zistila by, že sa vlastne vyspala s nejakým škaredým zúfalcom, tak by ho rovno obvinila zo znásilnenia. Proste čistý nonsens...
Sex s osobou mladsou ako 18 rokov v tvojej starostlivosti je podla trestneho prava pokladany za sexualne zneuzitie.Pilifo napísal:To mi príde ako prípad, keby sa nejaká baba v klube opila, zobrala si niekoho so sebou domov, vyspala sa s ním a keď by sa ráno s opicou zobudila, zistila by, že sa vlastne vyspala s nejakým škaredým zúfalcom, tak by ho rovno obvinila zo znásilnenia. Proste čistý nonsens...
Aj Jozef Miklosko ma v kauze znasilneneho dievcata jasno, za vsetko moze liberalizmus.
Vacsi grc som uz dlhsie necital... Ze toho krestanskeho deda s myslenim bolševikov z cias normalizacie, uz proste netrafi šľak.
http://jozefmiklosko.blog.sme.sk/c/4329 ... lanta.html
http://jozefmiklosko.blog.sme.sk/c/4329 ... lanta.html
Akože vieš mi vysvetliť, čo je na tom článku tak hrozne poburujúce?! V princípe má pravdu, na Slovensku sa každý problém v poslednej dobe rieši tak, že sa povie nejaká polopravda, urobí sa okolo toho boom a všééééééééétci sa potom pasujú do role akýchsi morálnych sudcov, pričom vôbec nevedia so 100 % pravdepodobnosťou povedať, či je to tak, ako oni tvrdia. Ja tu neposudzujem teraz prípad z Galanty, ale všeobecne hovorím o tom, ako je už pomaly každý (a najmä opozičný) politik vyšetrovateľom, sudcom a niektorý aj vykonávateľmi štátnej moci
. Najhoršie na tom je, že občan takým slovám a záverom ihneď uverí bez toho, aby si počkal na to, keď bude pravda skutočne odhalená a vyšetrená ĽUĎMI NA TO KOMPETENTNÝMI!!!