Jeden veľký paplón alebo dva malé?
Jeden veľký paplón alebo dva malé?
Kúpil som si manželsku posteľ s rozmýšľame s priateľkou, ci kúpiť jeden veľký paplón 200x200 alebo podobných rozmerov alebo radšej mat osobitne dva paplóny? Aké sú výhody, nevýhody? Počas letnej dovolenky sme mali na hoteli jednu veľkú spoločnú prikrývku, tam mam to vyhovovalo, ale to bolo leto a prikryvali sme sa ňou málo.
Re: Jeden veľký paplón alebo dva malé?
Jednoznacne dva male....
Ale nie kazdemu to musi vyhovovat. Dokonca som dakde cital ,ze je lepsie mat oddelenu postel. Vraj aj v spanku ludia robia obcas rovnake ukony, ked sa otoci jeden tak reaguje na to aj ten druhy. Zatial som to vsak nemal ako v praxi overit pretoze ja v noci spim.
A vraj zamilovanost je len otazka urcitych hormonov ktore sa do dvoch rokov daju do "normalu". Takze aj drzanie sa za ruky v spanku trva urcitu dobu no nie vecne.
Ale ak by to slo mohol by si spravit anketu a mozno by sme sa dozvedeli viac.
Ale nie kazdemu to musi vyhovovat. Dokonca som dakde cital ,ze je lepsie mat oddelenu postel. Vraj aj v spanku ludia robia obcas rovnake ukony, ked sa otoci jeden tak reaguje na to aj ten druhy. Zatial som to vsak nemal ako v praxi overit pretoze ja v noci spim.
A vraj zamilovanost je len otazka urcitych hormonov ktore sa do dvoch rokov daju do "normalu". Takze aj drzanie sa za ruky v spanku trva urcitu dobu no nie vecne.
Ale ak by to slo mohol by si spravit anketu a mozno by sme sa dozvedeli viac.
My mame dve male a vyhovuje mi to tak. Pri jednej velkej je riziko, ze sa nadranom zobudis bez nej 
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
My máme 2 malé a tiež sa občas zobudím bez tej svojej.
Určite som za 2 malé, niekto sa zakrýva až po uši, niekto len cez kríže a nohy vonku, niekto do pol pása... A nemusím sa preťahovať o pol periny, keď sa chce polovička náhodou "zakukliť".
Určite som za 2 malé, niekto sa zakrýva až po uši, niekto len cez kríže a nohy vonku, niekto do pol pása... A nemusím sa preťahovať o pol periny, keď sa chce polovička náhodou "zakukliť".
2 male, nie je o com.
-
zdravotnik
Light Professional
Máme jednu veľkú, ale bola to osudová chyba.
Ak nechceš ráno vstávať s tým, že tvoja polovička ti miesto: "Dobré ráno," povie: "Zasa si mi zobral celú perinu!" tak jednoznačne 2 malé.
Ak nechceš ráno vstávať s tým, že tvoja polovička ti miesto: "Dobré ráno," povie: "Zasa si mi zobral celú perinu!" tak jednoznačne 2 malé.
dva malé. alebo aj tri - jeden záložný. často sa budím bez periny, lebo mi na nej žena leží. alebo aspoň z časti
Ako píšu všetci, určite dva malé, ak sa nechceš, aby ste o tej jeden bojovali. 
-
mirak2
Hardcore addict
ak zijes vo filme, tak jeden velky. ak nie, tak dva mensie.
A ak ako v americkom filme tak mu postaci aj zaves(tak to vyzera) 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ak zijes vo filme, potrebujes Lkovy. zene po krk, muzovi po pasmirak2 napísal:ak zijes vo filme, tak jeden velky. ak nie, tak dva mensie.
My mame uz cez dva roky jeden velky a v pohode, ale tak stale mame v spalni teplo cize moc sa nezakryvame, na male ale mas vacsinou viac obliecok na vyber