Martin Daňo a Rudolf Vaský
Re: Martin Daňo a Rudolf Vaský
Ako magor? To, že si chcel obhájiť svoje právo a brániť sa nezákonným praktikám, je úplne normálne a kto si myslí inak, tak potom je tento štát vo fakt biednom stave.
Cele je to postavene na hlavu a tu sa dá už viac než predpokladať, že je ako osoba targetovaný aby sa ho čo najskôr zbavili. Nuž je to riziko, keď sa človek vydá cestou odhaľovania pravdy.
A vôbec nechápem prečo je ten pošuk Vasky v názve témy. Každý si robí svoje, akurát majú tú zabavnu show či čo to je. Jeden ukazuje nezákonné praktiky a vláči sa po súdoch a vždy dokazuje, že má pravdu, zatiaľ čo druhý chodí s megafónom po uliciach nazývajúc každého nevhodného fašistom.
Cele je to postavene na hlavu a tu sa dá už viac než predpokladať, že je ako osoba targetovaný aby sa ho čo najskôr zbavili. Nuž je to riziko, keď sa človek vydá cestou odhaľovania pravdy.
A vôbec nechápem prečo je ten pošuk Vasky v názve témy. Každý si robí svoje, akurát majú tú zabavnu show či čo to je. Jeden ukazuje nezákonné praktiky a vláči sa po súdoch a vždy dokazuje, že má pravdu, zatiaľ čo druhý chodí s megafónom po uliciach nazývajúc každého nevhodného fašistom.
Zial su ludia, ktori sa na to pozeraju cisto marketingovo - celkove spravanie, rec, vyzor, vystupovanie, gestikulacia, klasika manipulacne techniky standardnych politikov, ale ten kto je mimo tohto ramca je blazon, sialenec, nevychovanec.
Co este treba viac k tomu, aby clovek ovesany kamerami, niekedy aj online, aby clovek ukazal o co skutocne ide a co najskutocnejsiu realitu ? Narozdiel od tej zahmlenej a vycenzurovanej v mainstreame ?
Co este treba viac k tomu, aby clovek ovesany kamerami, niekedy aj online, aby clovek ukazal o co skutocne ide a co najskutocnejsiu realitu ? Narozdiel od tej zahmlenej a vycenzurovanej v mainstreame ?
butthead:
Nič iné čakať nemohol, keď tam začal skákať po stoloch ako idiot. Teraz sa začala vlna martýrstva a ty mu to samozrejme žerieš. Tento človek je psychicky vyšinutý, spolupráca s Vaským tomu len dala korunu.
Ty sa nevyjadruj na margo mojej osoby a nepleť si pojmy s dojmami.A to som si myslel, ze ako internetovy anarchista budes na jeho strane
Nič iné čakať nemohol, keď tam začal skákať po stoloch ako idiot. Teraz sa začala vlna martýrstva a ty mu to samozrejme žerieš. Tento človek je psychicky vyšinutý, spolupráca s Vaským tomu len dala korunu.
podla coho si dospel k tomu ze je psychicky vysinuty? podla mna psychicky vysinuti su skor ludia ako fico, ktori musia byt vyslovene psychopati, aby sami uverili tomu co hovoria a konaju.
samozrejme, ludia co sa boja resp. profituju z mafie smer-sd budu vzdy tvrdit ze kazdy kto s nimi nesuhlasi je vysinuty.
tu ani nejde tak o to ze ho spacifikovali ked zacal skakat po stoloch, ale skor dovod preco ho nepustili dnu.
podla teba je vporiadku ak nevpustia cloveka, ktoreho firma je registrovana na ministerstve kultury ako periodikum medzi ostatnych novinarov len preto, ze vyjadri svoj nazor, ktory sa rasimu nepaci? toto su praktiky demokratickeho statu kde vladne spravodlivost a sloboda prejavu?
samozrejme, ludia co sa boja resp. profituju z mafie smer-sd budu vzdy tvrdit ze kazdy kto s nimi nesuhlasi je vysinuty.
tu ani nejde tak o to ze ho spacifikovali ked zacal skakat po stoloch, ale skor dovod preco ho nepustili dnu.
podla teba je vporiadku ak nevpustia cloveka, ktoreho firma je registrovana na ministerstve kultury ako periodikum medzi ostatnych novinarov len preto, ze vyjadri svoj nazor, ktory sa rasimu nepaci? toto su praktiky demokratickeho statu kde vladne spravodlivost a sloboda prejavu?
A vcera tam bol aj Fico?
ropman a to ze fico je vysinuty znemena ze dano uz nemoze byt vysinuty? podla mna vysinuty je. z coho som k tomu dospel? z toho ze sledujem co robi.
odkial mas ze ho nepustili medzi novinarov? ze on to povedal? bezvyhradne mu veris? ved na videu je jasne vidno ze tam stoji medzi novinarmi. stal tam hulakal nejake sprostosti, tak za nim prisli policajti. neboli agresivny, len chceli aby sa legitimoval. on sa legitimovat odmietol. potom je prestrih ako skace po laviciach. co sa dialo medzi to nevieme. ale aky mal realny dovod skakat po laviciach? snazil sa dostat niekam kam pristup nemal (nevidim tam ziadneho novinara tam kde dopadol).
odkial mas ze ho nepustili medzi novinarov? ze on to povedal? bezvyhradne mu veris? ved na videu je jasne vidno ze tam stoji medzi novinarmi. stal tam hulakal nejake sprostosti, tak za nim prisli policajti. neboli agresivny, len chceli aby sa legitimoval. on sa legitimovat odmietol. potom je prestrih ako skace po laviciach. co sa dialo medzi to nevieme. ale aky mal realny dovod skakat po laviciach? snazil sa dostat niekam kam pristup nemal (nevidim tam ziadneho novinara tam kde dopadol).
Presne ako píše accid, ani je je veľa čo dodať. Dano je "známa firma," práve vďaka svojmu nenormálnemu správaniu - síce on si to vykladá tak, že je nepohodlný a všetci ho chcú nejak odstaviť a pod. Rovnako nechápem, čo má s hodnotením Daňa spoločné Fico..
to je dnes najklasickejsi a zaroven najtrapnejsi argument na internete. pod kazdym jednym clankom to je. clanok o ficovom skandale a prvy prispevok pod nim bude "ale ved aj pravica mala skandaly"... ano mala a tym padom co? tento neplati? navzajom sa nuluju?
ludia hromadne zabudli co ich rodicia ucili, ze argument "ale ved aj on" nie je skutocny argument.
ludia hromadne zabudli co ich rodicia ucili, ze argument "ale ved aj on" nie je skutocny argument.
S Daňom je to také zvláštne... Na jednej strane mi je sympatické, ako sa snaží poukazovať na problémy spoločnosti, na kauzy, podvody a špinavosti. Je to nepríjemná práca, vŕtať sa v takýchto sračkách a brať si do hľadáčika politikov a iných vplyvných ľudí a zároveň poukazovať na špinavosti, ktoré robia. Takisto často poukazuje na porušovanie zákona... V istom smere ten chlap kope za dobrú vec.
Čo sa mne osobne však nepáči, respektíve ani nie, že nepáči, zaráža ma ten až bláznovský prístup k odhaľovaniu a riešeniu takýchto prehreškov spoločnosti. Ten spôsob, akým to pojme... Verejne na tých ľudí kričí, uráža ich, robí si čo chce. To mi príde také hlúpe, akoby postrádajúce pud sebazáchovy. Koniec koncov za to ale "platí dane", aj teraz zaplatil...
Čo sa mne osobne však nepáči, respektíve ani nie, že nepáči, zaráža ma ten až bláznovský prístup k odhaľovaniu a riešeniu takýchto prehreškov spoločnosti. Ten spôsob, akým to pojme... Verejne na tých ľudí kričí, uráža ich, robí si čo chce. To mi príde také hlúpe, akoby postrádajúce pud sebazáchovy. Koniec koncov za to ale "platí dane", aj teraz zaplatil...
nie na videu, ktore som ja videl a ktore nebolo zostrihane lebo to bol zaznam z live prenosu, je jasne vidno ze tam prisiel nejaky typek a povedal policajtom aby ho nepustili lebo nema preukaz novinara, pricom take nieco ako preukaz novinara v zakone neexistuje. tak ho policajti nepustili, co bolo nezakonne obmedzenie jeho prav a slobod. preto sa tam snazil dostat tak ze skakal po laviciach. Tam kde dopadol nebol ziadny novinar lebo dopadol nasilim od policajta, ktory ho zhodil a on chcel ist asi dalej.aacid napísal:ropman a to ze fico je vysinuty znemena ze dano uz nemoze byt vysinuty? podla mna vysinuty je. z coho som k tomu dospel? z toho ze sledujem co robi.
http://www.kosicednes.sk/mestske-zastup ... -policiou/ - v tomto clanku uplne posledne video v case 39:30 to cca zacina.
neprekrucaj, ja som nenapisal ze ked je vysinuty fico, ze moze byt vysinuty aj dano. ja len hovorim ze dano nie je vysinuty a to je rozdiel.aacid napísal:to je dnes najklasickejsi a zaroven najtrapnejsi argument na internete. pod kazdym jednym clankom to je. clanok o ficovom skandale a prvy prispevok pod nim bude "ale ved aj pravica mala skandaly"... ano mala a tym padom co? tento neplati? navzajom sa nuluju?
Za to tento tvoj argument:
podla mna vysinuty je. z coho som k tomu dospel? z toho ze sledujem co robi.
Je naozaj skvely. Ale vlastne mas pravdu. "Normalny" clovek by nikdy takto nesiel proti mafii a tym ohrozoval seba a svoju rodinu.
hughito, prepac, ale to je moj pohlad z tejto pozicie, kedze ta osobne nepoznam a vystupujes tu pre mna anonymne ako vsetci ostatny
ty ako anarchista pre mna nie si nic ine, len internetovy diskuter, narozdiel od Dana, ktory zobere kameru a ide do tuheho.
bindo011, prave ten blaznovsky pristup moze byt dosledkom toho co popisujes v prvom odstavci, prave to moze byt cielom systemu psychicky znicit cloveka aby konal tak ako konal. Ked postavis voci takemu kolosu ako je statny aparat. Celkom to zvlada a myslim, ze v tomto mu aj dost ludia vratane Vaskeho pomahaju, ta satiricka relacia TAKZETAK je fajn na odlahcenie a mozno pre Dana ako odreagovanie sa, ked ma tiez "blazna" vedla seba
psychika vobec je dost prestra zalezitost a kazdy nereaguje na vsetko rovnako, len maximalne podobne.
Ja osobne by som to nedokazal a zial max budem len tym loozerskym diskuterom ci na internete, alebo vonku s priatelmi, kolegami.
bindo011, prave ten blaznovsky pristup moze byt dosledkom toho co popisujes v prvom odstavci, prave to moze byt cielom systemu psychicky znicit cloveka aby konal tak ako konal. Ked postavis voci takemu kolosu ako je statny aparat. Celkom to zvlada a myslim, ze v tomto mu aj dost ludia vratane Vaskeho pomahaju, ta satiricka relacia TAKZETAK je fajn na odlahcenie a mozno pre Dana ako odreagovanie sa, ked ma tiez "blazna" vedla seba
Ja osobne by som to nedokazal a zial max budem len tym loozerskym diskuterom ci na internete, alebo vonku s priatelmi, kolegami.
Keď ma nepoznáš, tak tu netrep nezmysly - všetci tu diskutujeme, takže sme v tomto stave len "internetoví diskutéri." Vyťahovať to tu mi príde slaboduché.
Už som spomínal, že napr. Vaského som osobne vyhadzoval z jedného miesta, keďže som poznal, o aké indivíduum ide. Zostal po ňom len smrad, s tým svojim mobilom nenatočil nič - aj keď sa o to pokúšal.
Video som si pozrel a klasický scenár psychopatického prejavu Daňa. Veľa týchto konfliktov vzniká práve kvôli jeho správaniu, jeho reagovaniu a pod. Každému hneď začne nadávať do idiotov, požadovať akési znenia zákonov a oháňa sa s tou svojou kartičkou, že "ja som novinár."
Keby sa správal normálne, potom by sa aj dostal tam, kde chce, ale pozor - tie videá by neboli také "zábavné." Mne to príde, že už to robí vyslovene naschvál, vyvoláva konflikt a napätie, následne to graduje a čím je to dramatickejšie, tým lepšie pre slaboduchých nasledovníkov z internetu. Aj minule som videl nejaké video, ako sa navážal do neskúseného policajta za prepážkou, ktorý sám nevedel, kde pomaly je a Daňo z neho spravil najväčšieho zločinca a vyhrážal sa mu žalobou.. Ešte dodatok.. na tom dlhom videu z regionálnej televízie je pekne vidieť, ako je v sieni plno ľudí s transparentmi, dokonca rapkáčmi, vykrikujú tam.. záhadné, že všetci títo nemali potrebu vytvoriť škandál a pokojne tam mohli byť. Daňo nejde o sprostredkovanie informácií čitateľom, ako to hovoril (vraj výrok, že Raši je zlodej mu mal spôsobiť problém.. to áno). Buď teda ide o zámer vytvoriť škandál, alebo potom o ešte jeho ego, ktoré je silnejšie ako potreba, resp. účel sprostredkovania informácií.
Ja mám čosi odrobené na bránach, kontakt s ľuďmi, vždy sa všetko najprv rieši pokojne, dokonca opakovane. Väčšinou, keď už treba, stačí jemné hlasové zdôraznenie požiadavky. Ale ak už začne byť niekto moc drzý a nebodaj agresívny, stačí aj prehnane slovne (ako Daňo), tak nastane krátky proces a dotyčný skončí vyhodený, nikto sa s ním nepára a nenatáča 50 minútové videá, kde sa furt rieši to isté dookola, ako v škôlke.
Už som spomínal, že napr. Vaského som osobne vyhadzoval z jedného miesta, keďže som poznal, o aké indivíduum ide. Zostal po ňom len smrad, s tým svojim mobilom nenatočil nič - aj keď sa o to pokúšal.
Video som si pozrel a klasický scenár psychopatického prejavu Daňa. Veľa týchto konfliktov vzniká práve kvôli jeho správaniu, jeho reagovaniu a pod. Každému hneď začne nadávať do idiotov, požadovať akési znenia zákonov a oháňa sa s tou svojou kartičkou, že "ja som novinár."
Ja mám čosi odrobené na bránach, kontakt s ľuďmi, vždy sa všetko najprv rieši pokojne, dokonca opakovane. Väčšinou, keď už treba, stačí jemné hlasové zdôraznenie požiadavky. Ale ak už začne byť niekto moc drzý a nebodaj agresívny, stačí aj prehnane slovne (ako Daňo), tak nastane krátky proces a dotyčný skončí vyhodený, nikto sa s ním nepára a nenatáča 50 minútové videá, kde sa furt rieši to isté dookola, ako v škôlke.
Takže existuje "novinársky preukaz" na základe ktorého bol obmedzený?hughito napísal:Keď ma nepoznáš, tak tu netrep nezmysly - všetci tu diskutujeme, takže sme v tomto stave len "internetoví diskutéri." Vyťahovať to tu mi príde slaboduché.
Video som si pozrel a klasický scenár psychopatického prejavu Daňa. Veľa týchto konfliktov vzniká práve kvôli jeho správaniu, jeho reagovaniu a pod. Každému hneď začne nadávať do idiotov, požadovať akési znenia zákonov a oháňa sa s tou svojou kartičkou, že "ja som novinár."Keby sa správal normálne, potom by sa aj dostal tam, kde chce, ale pozor - tie videá by neboli také "zábavné." Mne to príde, že už to robí vyslovene naschvál, vyvoláva konflikt a napätie, následne to graduje a čím je to dramatickejšie, tým lepšie pre slaboduchých nasledovníkov z internetu. Aj minule som videl nejaké video, ako sa navážal do neskúseného policajta za prepážkou, ktorý sám nevedel, kde pomaly je a Daňo z neho spravil najväčšieho zločinca a vyhrážal sa mu žalobou.. Ešte dodatok.. na tom dlhom videu z regionálnej televízie je pekne vidieť, ako je v sieni plno ľudí s transparentmi, dokonca rapkáčmi, vykrikujú tam.. záhadné, že všetci títo nemali potrebu vytvoriť škandál a pokojne tam mohli byť. Daňo nejde o sprostredkovanie informácií čitateľom, ako to hovoril (vraj výrok, že Raši je zlodej mu mal spôsobiť problém.. to áno). Buď teda ide o zámer vytvoriť škandál, alebo potom o ešte jeho ego, ktoré je silnejšie ako potreba, resp. účel sprostredkovania informácií.
To vôbec nie je podstata problému.
Spor o zákonnosť konania polície je jediná podstata problému.
Daňove správanie a následný konflikt je len jeho dôsledkom.
Daňove správanie a následný konflikt je len jeho dôsledkom.
Podstata je vytvoriť/vyvolať konflikt Z NIČOHO, aby bolo video dramatické. A keď sa človek pozrie napr. na to, koľko "darov" chodí Daňovi na účet, je to už celkom biznisík produkovať takéto videá..
To NIČ je zákonnosť konania mestskej polície v danom prípade, ale to sa už opakujem..hughito napísal:konflikt Z NIČOHO
podľa SME je po novom už aj Daňo extrémista
Po žiadosti Mariána Mišúna o prednášku, kde by vystúpili Martin Daňo a Vaský aby Slovákom porozprávali o prebiehajúcej genocíde (sociálnych samovraždách) slovenského národa a obetiach vlastizrady po roku 1989, o exekútoroch a umožniť svojim študentom verejnú diskusiu o tejto otázke, ich TU odmietla.
http://nastrencin.sme.sk/c/20351338/tre ... istov.html
M. Mišún žiadosť - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Po žiadosti Mariána Mišúna o prednášku, kde by vystúpili Martin Daňo a Vaský aby Slovákom porozprávali o prebiehajúcej genocíde (sociálnych samovraždách) slovenského národa a obetiach vlastizrady po roku 1989, o exekútoroch a umožniť svojim študentom verejnú diskusiu o tejto otázke, ich TU odmietla.
http://nastrencin.sme.sk/c/20351338/tre ... istov.html
M. Mišún žiadosť - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Trenčianska univerzita nechce umožniť prednášku o exekútoroch a genocíde (sociálnych samovraždách) a umožniť svojim študentom verejnú diskusiu o tejto otázke. Mal tam prednášať aj Martin Daňo, ale aj Rudolf Vaský a aktivita išla od M. Mišúna, ktorý žiadosť podal. Najviac sa TU vyhráža právnou dohrou, že sme ju vôbec oslovili. No totálna arogancia až fašistická svojvôľa s cieľom formovať študentov bez možnosti zamyslieť sa aj nad iným pohľadom na svet. Napríklad Radoslav Procházka tam prednášal - s tým problém nemali. Tak sme hľadali a pochopili a už chápeme prečo podvodníci z vedenia Trenčianskej univerzity sa chcú súdiť - zdá sa, že Univerzitu totiž tunelujú cez právne služby.
"GINN"
to si kde vycital z toho clanku ja to tam nejak nikde neviem najst...rebuss napísal:podľa SME je po novom už aj Daňo extrémista
ved to je v nazve, a keďže boli hlavní spoluorganizátori, tak sa to priamo vzťahuje aj na nich