dik za kazdu radu
Ako co najlepsie vycistit flasu
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako co najlepsie vycistit flasu
zdravim, potreboval by som poradit - mam prazdnu pistolovu flasu od Clin-u a chcel by som ju opatovne pouzit a naliat tam cisty 99% IPA, lenze nech ju vyplachujem akokolvek stale je citit za clinom, neviem ci to vadi ale bojim sa ze ked budem z tejto flase ipa pouzivat na cistenie PC komponentov, notebookov atd. tak ze by to mohlo potom spravit neplechu 
dik za kazdu radu
dik za kazdu radu
Re: Ako co najlepsie vycistit flasu
A to je taky problem dakde kupit novu?
Zahradkarske potreby, Jysk, Tedi pripadne akekolvek domace potreby.
Zahradkarske potreby, Jysk, Tedi pripadne akekolvek domace potreby.
-
Brahmin
Light Professional
tak ani som nevedel ze sa daju taketo flase kupit a druha vec je ze ked mozem mat flasu zadarmo (sice ani netusim kolko moze stat v obchode) tak naco kupovat?
https://www.badoco.sk/cleamen-flasa-s-r ... com-500-ml
Oplati sa ti kvoli euru saskovat s cistenim Clin flase?
Oplati sa ti kvoli euru saskovat s cistenim Clin flase?
-
Brahmin
Light Professional
tak flase od clinu a podobnych prostriedkov mam doma kopu zdarma a mam vela znamych co by mali zaujem o kupu ipa v takejto flasi, takze ked budem predavat flasu za 2-3€ a flasa bude stat 1€ (mozno u nas v meste taku flasu nekupim pod 1,50€) tak sa to uz pre mna neoplati
Cize si ides na tom spravit vynosny biznis? Skus teplu vodu s citronom, potom to tam nechaj odstat kludne aj den ci dva, preplachni vodou a opat tu vodu s citronom. Dobre je aj mlieko, ako mlieko ti uz zvysuje naklady a to sa ti neoplati. Proti zapachu je dobra aj voda s iontovym napojom, nechat to tam dva dni, potom bude flasa vonat po iontaku.
http://deliziasr.sk/flase/250-flasa-nr-48.html
Tu mas kus za 69 centov, objednaj si ich rovno 10 a mas klud. Vyjde ta to podobne ako keby tych 10 Clinovych flasiek mas cistit technickym benzinom alebo podobnym bordelom. Ale ako uz chces...
Tu mas kus za 69 centov, objednaj si ich rovno 10 a mas klud. Vyjde ta to podobne ako keby tych 10 Clinovych flasiek mas cistit technickym benzinom alebo podobnym bordelom. Ale ako uz chces...
-
Brahmin
Light Professional
tak zase nejaky extra vynosny biznis to nieje na flasi zarobim cca. 1-1,50€ ked flase nebudem kupovat
mne ani nejde o to aby flasa nesmrdela za clinom, pre mna za mna nech pachne aj po olomouckych syreckoch
len to chcem ze ked tam nalejem ipa a ja alebo dakto to pouzije na cistenie komponentov tak ze to neznehodnoti ten komponent
mne ani nejde o to aby flasa nesmrdela za clinom, pre mna za mna nech pachne aj po olomouckych syreckoch
Nemuselo by to po vycisteni zanechavat stopy...
Ak si taky "kolenovrt" tak obetuj trochu isopropylu a vycisti to teda nim.
Tym ,ze ten isipropyl prejde celym mechanizmom rozprasovaca by to malo byt dostatocne. Alebo kup benzolieh a dosiahnes to iste. Ale to by Ta zas stalo 2-3 € a to zas Ty nedas...
Ak si taky "kolenovrt" tak obetuj trochu isopropylu a vycisti to teda nim.
Tym ,ze ten isipropyl prejde celym mechanizmom rozprasovaca by to malo byt dostatocne. Alebo kup benzolieh a dosiahnes to iste. Ale to by Ta zas stalo 2-3 € a to zas Ty nedas...
-
Brahmin
Light Professional
benzolieh mam doma, a premyl som tu flasu aj v ipa, len stale citit za clinom tak som myslel ci nahodou nebudu v tej flasi este nejake zvysky
"kolenovrt" niesom len proste za 0,50€ sa mi to neoplati robit (nakupovat, skladovat, prelievat, vybavovat...) a nejdem si s toho robit ani nejaku zarobkovu cinnost proste sa mi ozvalo par znamych ktory to chcu a maju nejakych znamych ktory by tiez kupili, mam k dispozicii asi 50ks z coho min. 30ks pojde na odbyt hned a zvysok mozno ani nepredam alebo sam zuzitkujem
"kolenovrt" niesom len proste za 0,50€ sa mi to neoplati robit (nakupovat, skladovat, prelievat, vybavovat...) a nejdem si s toho robit ani nejaku zarobkovu cinnost proste sa mi ozvalo par znamych ktory to chcu a maju nejakych znamych ktory by tiez kupili, mam k dispozicii asi 50ks z coho min. 30ks pojde na odbyt hned a zvysok mozno ani nepredam alebo sam zuzitkujem
Aj keby si si tým privyrobil tak každého po tom veľké a hrubé... No pri cene tých rozprasovacov a času čo s tým stravis tu na webe si už mohol mať dávno kľud. 
Tym znamym je problem ist do lekarne a kupit si to tam vo flasi?
-
Andi_Cibula
Addict
IPA sa v lekárni zväčša nedá kúpiť.
Ale benzolieh áno...
Aspoň na vyčistenie
Aspoň na vyčistenie
To som nevedel. Ja som to pred rokmi kupoval vo flasi vari v lekarni.
http://avelmak.sk/index.php?lm=599&pg=det&article=12285
a
https://svetelektro.com/Forum/izopropyl ... 35435.html
Ja som ani nevedel,ze sa to dá kúpiť aj v lekárni. Vždy som kupoval iba benzolieh
a
https://svetelektro.com/Forum/izopropyl ... 35435.html
Ja som ani nevedel,ze sa to dá kúpiť aj v lekárni. Vždy som kupoval iba benzolieh
-
Brahmin
Light Professional
neviem ci im je to tazko, styria znamy zoberu hned 30ks flias, ci to chcu predat dalej zo ziskom, alebo nie to ja uz neriesim
ja som im ponukal ze im ipa mozem predat na litre kolko chcu a lacnejsie a mozu si s tym robit co chcu a plnit do akychkolvek flias, ale poziadavka bola na 0,5l flase s rozprasovacom
ja som im ponukal ze im ipa mozem predat na litre kolko chcu a lacnejsie a mozu si s tym robit co chcu a plnit do akychkolvek flias, ale poziadavka bola na 0,5l flase s rozprasovacom