Kairos Technologies investovanie - podvod?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Bohdan12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Kairos Technologies investovanie - podvod?

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

:psssst:
Prílohy
1555437_10201168704126685_1492077105_n.jpg
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

kamos si kupil ale uz davnejsie ten najdrahsi balicek jemu sa uz vratila investicia a uz zaraba ale toto je klasicka pyramida kto prv pride ten zaraba no ludia su blby a ked to tam daju nazad oto pridu
marecek666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marecek666 »

takže už to začalo!
Ľudia sa nevedia dostať k peniazom z Kairosu. Kairos sa tvári že peniaze poslal na za týmto účelom novovytvorenú českú sro Asset Global Consulting kde každý klient mal vytvorené konto. Táto však peniaze bezdôvodne zadržiava a nerealizuje avizované SEPA prevody na účty klientov. Zaujímavé je to, že firma AGC vznikla iba niekoľko dní pred údajným podpisom zmluvy s Kairosom, nemá žiadnu bankovú licenciu, má pofidérnu adresu (adresu súkromného bytu v Prahe), a nízke základné imanie ak berieme do úvahy činnosť ktorou sa má zaoberať a objem spravovaných peňazí, konateľ spoločnosti je pán Mahmoud Sabti.
Podpora Kairosu neodpovedá na dotazy užívateľov už niekoľko týždňov a podpora AGC odpovedá iba selektívne na niektoré nedráždivé dotazy. Systém AGC najnovšie dnes večer úplne odignoroval užívateľské požiadavky na prevody SEPA a všetko opäť pripísal naspäť na virtuálne kontá AGC.
Najlepšie na tom všetkom je že sa stále snažia zlanáriť ďalších ľudí a smutné je to že sa stále nájdu hlupáci čo sa do toho pustia.
Ak všetci Kairosu krivdia a ten má skutočne problém s tým, že nikto mu nechce realizovať prevody, mali to rovno riešiť zabehnutou virtuálnou menou (napr BTC,LTC apod) a nedošlo by k takejto situácii.
Keďže sa to postupne dostáva "do stratena" určite neodporúčam ľudom investovať do tohto projektu a ak už ste v ňom, minimálne si choďte vymeniť občiansky preukaz. Nezabudnite že ste poskytli jeho kópiu pre overenie účtu a táto vrátane osobných údajov je zneužiteľná. Určite sa nedajte oblbnúť tým, že je to len dočasný stav a že sa to vyrieši lebo ako som napísal vyriešiť to mohli kedykoľvek zavedením podpory virtuálnych mien a vyhli by sa tak komplet bankovým prevodom a prípadným problémom spojených s nimi.
hansgruber
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hansgruber »

Pochybujem,že sa nejaký prechod na BTC,LTC sa vôbec uskutoční. Na fb nikto nerieši výmazom negatívne komentáre,takže to znamená,že lokálny manažment nato dlabe. Mnohý sa chválili reinvestovaním peňazí pred pádom Kairosu. Len či ešte niekto vôbec vybere nejaký peniaz z tejto skoro rozsypanej pyramídy. A vlastne kde sú zástanci Kairosu,prečo nebojujú za svoju pravdu ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

marcek666, nejaky relevantny source na to tvoje tvrdenie? Dakujem.
marecek666
Novice
Novice

p4ra napísal:marcek666, nejaky relevantny source na to tvoje tvrdenie? Dakujem.
vlastná skúsenosť, keďže som tiež registrovaný v Kairose a teda aj v AGC. Printscreeny prevodov z Kairosu sem dávať nebudem keďže to nemá žiadnu výpovednú hodnotu a peniaze sú proste prevedené na účet v AGC odkiaľ ich nikto nedostal von, stačí sa poobzerať po FB stránkach a zistíte koľko ľudí s tým má problém. AGC nájdete na stránkach českého obchodného registra.
AGC dnes dalo odpoveď na jeden z mojich dotazov, že to riešia s bankou a že treba čakať. Trochu naivné z ich strany ak veria že takéto vyjadrenie postačí keďže na to aby to fungovalo mali viac ako 6 mesiacov čistého času. Dátum vzniku AGC je voľne dostupný v českom OR, dátum zmluvy s Kairosom je zverejnený na stránkach Kairosu. AGC dokonca nemá ani vlastnú stránku kde by sa o nej človek niečo dozvedel. Existuje len užívateľský frontend a hostovaný je na serveroch amazonu v US. Dokonca užívateľ po prihlásení nemá na stránke ani prístup k akýmkoľvek obchodným podmienkam, informáciám o spoločnosti proste nič. Trochu divné na firmu ktorá má uhandlovať miliónové čiastky v EUR mesačne.

čo konkrétne viac chceš vedieť?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zda sa, ze Kairos si nasiel firmu na bieleho kona, ktora ma akoze platit peniaze. Tym padom zvali na ACG to, ze oni im peniaze poslali a ACG ich zadrziava, pripadne zmizla s peniazmi z nicoho nic. Dobre premyslene.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

marecek666, myslim, ze to by mohlo stacit. Zajtra, resp. pozajtra to zavesim na web, ako dalsiu novinku. Dakujem za odpoved.
Bohdan12
Light Star
Light Star

laci siel na koncer a kym sa zabava pocitac mu zaraba dolare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=5Blc35xciBE
marecek666
Novice
Novice

no aby som nekrivdil, niečo sa v AGC deje. Práve som znova vyskúšal dať transfer na účet v banke a už to potvrdilo ako úspešné a označilo túto platbu vo výpise zelenou fajkou. Predtým to celé dni označovalo červenou a vrátilo to naspäť na balance. Uvidíme či nejaké peniaze dorazia aj reálne do banky kam som to zadal. Môžem potvrdiť, že aj po FB sa objavilo zopár ľudí ktorým to už tiež funguje. Takže uvidíme či peniaze dorazia. Dám vedieť.
hansgruber
Amateur
Amateur

Na fb skupine kairosplanet.en sa objavil odkaz na support v AGC.link cp.assetgc.com
marecek666
Novice
Novice

hansgruber napísal:Na fb skupine kairosplanet.en sa objavil odkaz na support v AGC.link cp.assetgc.com Len ked som klikol na odkaz,tak google ma upozornil na nezabezpečenú stránku.
mne to mozilla zobrazuje zelenou HTTPS: overil COMODO CA Limited (samotný frontend AGC) a DigiCert Inc (stránka AGC support)
hansgruber
Amateur
Amateur

Pozeral som to cez mobil,tak mi google vypísal ako nezabezpečenú stránku ale cez notebook mi otvorilo ako zabezpečenú.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Bohdan12
Light Star
Light Star

mega top dement !!!!
Prílohy
Snímka.JPG
hansgruber
Amateur
Amateur

AGC nejako nestíha alebo lepšie by sa dalo povedať držať kairosákov v napätí. Mnohý sa nemôžu stále prihlásiť,iným pre zmenu neprišiel sms kód atď. Niektorý v naivnej viere napísali technickej podpore AGC a nejako sa biely kôň, čo riadi túto schránku, ani neunúva odpoveď :smt059 . Keby kairosáci pohli rozumom a radšej kukli,kde sídli táto schránka,hneď by pochopili,kde sú prachy. :shock:
Bohdan12
Light Star
Light Star

par ludi na fb stranky kairos pisalo ze uz im prisli peniaze ale ze limit je 400????
marecek666
Novice
Novice

no neviem, ale na fb som nenašiel nikoho kto by potvrdil že peniaze dorazili sepa prevodom z agc. Iba info že po 20tom by to malo fungovať. Akurát jeden užívateľ tam písal že konečne úspešne zadal prevod na účet do paysery. Ale zatiaľ nepotvrdil že mu peniaze aj došli. To isté u mňa. Zadal som prevod z agc do paysery a aj keď svieti zelenou tak nič.
Písal som kairosu email kde som ich upozornil na to čo môže sro agc byť zač. Na moje prekvapenie som dostal odpoveď. Pripomínam, že doteraz celé týždne až mesiace neodpovedali na nič. Tu je ich odpoveď:

Kód: Vybrať všetko

Detailed information about the AGC payment system you can find on the official website https://cp.assetgc.com/ or by contacting the AGC support service: [email protected]
a keďže ten odkaz je na jediný web ktorý o agc existuje a je to práve ten frontend pre užívateľov kde nie sú uvedené žiadne informácie tak mi z toho vychádza že kairos vie presne čo robí a prečo spolupracuje práve s agc (ak nie zámerne, alebo priamo vytvorili agc za týmto účelom). Toto celé mi príde ako najpravdepodobnejšie ak uvážim aj fakt, že síce je to česká sro ale celé je to v angličtine a podpora pracuje tiež iba v eng - odpovede priši tiež v eng. Teda ten biely kôň by prichádzal do úvahy. Načo by otvárali sro zrovna v čechách? žeby preto že moc dobre poznajú legislatívu a vymožiteľnosť práva v podobných prípadoch na SR-ČR?

V prehľade účtu agc mi pre môj výber svieti zelená fajka, keďže bol zadávaný včera tak dnes mali peniaze doraziť. No nič neprišlo.

Takže idem napísať na ten email podpory agc ktorý mi poslali z kairosu a uvidíme čo príde.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Marecek a ty tu co riesis? Kairos je podvod od sameho zaciatku, ACG je daka nastrcena firma co ma zmiznut s akoze peniazmi Kairosu, zodpovednost sa bude hadzat na ACG a bude. Ludia sa budu hadat kto spravil chybu a sefovia tohto podvodu si budu uzivat peniaze niekde v Karibiku na plazi. Divim sa, ze ludia pisu na support a neviem co dalsie, ale to pisu asi zo zufalosti.
marecek666
Novice
Novice

ani nie zo zúfalosti ale z princípu. Ja v mínuse nie som, dostal som sa s výbermi ľahko cez nulu takže pohodička. Od samého začiatku bolo jasné o čo tu v tomto biznise ide, išlo o to dať sa do toho skoro. Evidentne som ale aj tak zaváhal a nedostal som sa na očakávaný zisk. A nikoho som do tohto "obchodu" nezaregistroval. Proste som si to riziko uvedomoval a podstúpil som ho. Našťastie v strate nie som. Ale aspoň chcem podať nejaké informácie pre prípadných záujemcov a pre ďalších čo už v kairose sú a nevedia čo sa deje.
Na fb sa chválili napríklad aj tým, že počas 1 dňa zaevidovali okolo 1000 nových účtov. A to bolo už počas posledných dní keď už to haprovalo. Poznám ľudí čo majú problém prečítať niečo v eng a info na fb im teda nič nepovie. Aj preto by som bol rád aby aj takouto formou boli ľudia informovaní ak si dajú vyhľadať kairos v sk tak google vyhodí aj odkaz sem na hojko.
Napísať odpoveď