Ako sťahovať videá z youtube...
Re: Ako sťahovať videá z youtube...
http://www.pepak.net/ytd/youtube-downloader/
Podporuje to asi vsetky najznamejsie videoserveri. V pripade zaujmu o taky ktory tam nieje staci napisat autorovi a prida i ten Vas videoserver. V pripade ze na nejakom nastanu zmeny a nejde uz sosat behom chvile spravi fix. Slusna praca tohto cloveka. Chlapik je z CZ.
Podporuje to asi vsetky najznamejsie videoserveri. V pripade zaujmu o taky ktory tam nieje staci napisat autorovi a prida i ten Vas videoserver. V pripade ze na nejakom nastanu zmeny a nejde uz sosat behom chvile spravi fix. Slusna praca tohto cloveka. Chlapik je z CZ.
Môj krátky návod: Ako sťahovať videá z YouTube
-
vtipy
Novice
- Kontaktovať používateľa:
tie programy su vsetky nanic, ked v dnesnej dobe mozes pouzivat online nastroje na konvertovanie MP3 z youtube videa. Staci zadat url z youtube a kliknut na "download"... jeden slovensky konverter najdes napr. tu -> MP3 converter alebo je aj kopec zahranicnych...
-
Soviet
Darca
Slovenska stranka jedine preklad akurat, kedze vsetko robi v pozadi na http://www.youtubeinmp3.com/
Ibaže je to MP3 konvertor a téma je ako sťahovať videá
Ja používam clipconverter, dajú sa tam nastaviť rôzne parametre alebo onlinevideoconverter
Ja používam clipconverter, dajú sa tam nastaviť rôzne parametre alebo onlinevideoconverter
Najlepší program je aTube Catcher, hneď to aj konvertuje do vami zvoleného formátu a sú ich tam desiatky, napr. aj mp3 v rôznej kvalite.
Ak by niekto chcel len cez stránku, tak na to sú dobré:
Savedeo.com a Keepvid.com
ďalej na stiahnutie tituliek z videa je stránka: Downsub.com
Ak by niekto chcel len cez stránku, tak na to sú dobré:
Savedeo.com a Keepvid.com
ďalej na stiahnutie tituliek z videa je stránka: Downsub.com
Ja používam kwizzu.com. Plne funkčný akurát, že YT má full hd ako 2 oddelené streamy, a teda ak idem stahovať kvôli hudbe tak stiahnem HD a cez ffmpeg extrahujem zvuk v kvalite akej je, cize neprevzorkujem napr 196kbps na 320 ako sa kopa webov tvari, ze vie v takej kvalite piesne stiahnut a pritom ich len z YT stiahne.
Jdownloader?
-
hojko
Site Admin
Alebo plugin VideoDownload Helper ako pre Firefox, tak aj pre Chrome.