Kairos Technologies investovanie - podvod?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mr. Czech
Light Expert
Light Expert

Re: Kairos Technologies investovanie - podvod?

Príspevok od používateľa Mr. Czech »

marecek666 napísal: ...odkaz je na jediný web ktorý o agc existuje a je to práve ten frontend pre užívateľov kde nie sú uvedené žiadne informácie tak mi z toho vychádza že kairos vie presne čo robí a prečo spolupracuje práve s agc (ak nie zámerne, alebo priamo vytvorili agc za týmto účelom).
Jasně, že Kairos ví, co dělá.
Mezi managmentem Kairosu (Oleg Kocherev) a vlastníkem AGC (Sabti) jsou na FB dohledatelné osobní vazby.
Ještě doporučuji se podívat, kolik firem má sídlo v tom samém vchodu do paneláku jako AGC a kdo ty firmy vlastní (lidé s rusky znějícími jmény - Sabti je výjimka, ale jeho manželka je z Ukrajiny :P , takže to není zase tak vedle) .

http://rejstrik.penize.cz/adresa-firmy/ ... psc-199-00

Dokonce na stejné adrese sídlí firma šéfa Kairosu - Olega Kochereva:
http://rejstrik.penize.cz/04889860-casp ... onal-s-r-o

marecek666 napísal:Ja v mínuse nie som, dostal som sa s výbermi ľahko cez nulu takže pohodička. Od samého začiatku bolo jasné o čo tu v tomto biznise ide. A nikoho som do tohto "obchodu" nezaregistroval. Proste som si to riziko uvedomoval a podstúpil som ho.
.... Ale aspoň chcem podať nejaké informácie pre prípadných záujemcov a pre ďalších čo už v kairose sú a nevedia čo sa deje.
Nevím, zda ti za tvoji otevřenost a inteligenci (rozpoznal jsi letadlo) dát malé nevýznamné plus.
Na druhou stranu, nebýt lidí jako ty, takováhle letadla a levárny by neměly šanci (nebo alespoň menší, když by se do nich zapojovali jen hlupáci a ne i ti co "vědí", přesto to valí dál).
hansgruber
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hansgruber »

Kairos má nového majiteľa a adresu.Je ním Miguel Luis Vieira. On bude mať určite záujem o vyplácanie ľudí.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

hansgruber - post2226236.html?hilit=Vieira#p2226236
Kto stoji za Kairosom
Firma Kairos Technologies LTD ma oficialne sidlo v Anglicku. LTD je vlastne nieco ako s.r.o. na Slovensku a v Cesku, vybavenie v Anglicku je bezproblemove. Za firmou stoji biely kon z Ukrajiny, ktory sa vola Artem Grebinnyuk. Ten ponuka svoje sluzby aj na internete, ponuka rozne virtualne sidla a kancelarie, zakladanie spolocnosti, schrankove firmy a ine. Spolocnost bola zalozena 29.jula 2014 so zakladnym imanim 1000 libier. Ano, firma, ktora obracia miliony, spolupracuje udajne s velkymi partnermi, tak jej imanie je 1000 libier. Neskor bolo imanie navysene na 20 000 libier. Momentalnym riaditelom Kairosu je portugalec zijuci vo Svajciarsku, ktory sa vola Miguel Luis Vieira.
https://companycheck.co.uk/director/915 ... YK/summary
https://beta.companieshouse.gov.uk/comp ... ng-history
Bohdan12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

A vie dakto co sa stalo s rosela100? Akosi zduchla.....ma dakto dake info?
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Užíva si peniaze na havaji :)
hansgruber
Amateur
Amateur

Asi zistila,že Kairos zapácha mrtvolným smradom .Snáď vytiahla včas peniaze a užíva si . :smt059
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Veď sa chystala kúpiť ďalšie licencie. Snáď to stihla :).
hansgruber
Amateur
Amateur

Takých múdrych a sebavedomých Kairos potreboval,bolo to správne načasované. Reinvestovali a zrazu sa pyramída rozsypala.Teraz plačú :cry: a nevedia sa ani pozrieť,kde sídli ich AGC.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Uz sa mi do povedomia dostala dalsia pyramidka, fb zaplavuje revolucny sposob pasivneho prijmu: CAPRICOIN :D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tak, mne sa dnes podarilo natrafiť na ďalšiu hlúpu ovečku, ktorá je dokonca členom klubu Alfa Romeo. Až mi prišlo zle, že aj medzi nami sa našiel magor, ktorý tomu verí a ešte to aj "propaguje" reklamou na svojom aute. Dostal odo mňa otázku, že či je to len irónia. Tak čakám na jeho odpoveď.
Prílohy
14379924_1331704273507298_7553331659367206949_o.jpg
MartinMertan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MartinMertan »

...zabava este len zacina, prve zatykanie ludi z KAIROSu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt006 :smt006 :smt006

heker
Redeemer
Redeemer

Vozovy park bielorusov bol celkom slusny :)
hansgruber
Amateur
Amateur

Kde je rosela100 a iný blbečkovia,ktorý sa byli za Kairos ? Na fb sa veľa ľudí pýta,kde sú peniaze a teraz majú odpoveď . Malo by sa jednať o sumu 1 milión dolárov,aspoň také mám informácie.Na tých stretnutiach to musí byť zábava počúvať podvodníkov ako vykresľujú celé dianie.
marecek666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marecek666 »

suma milión dolárov, ale iba v Bielorusku. Celkovo to sú oveľa vyššie čísla. Veľakrát sa na FB skupine objavovali čísla koľko nových registrácií za určité dni bolo a to bolo v tisíckach nových účtov. Tieto údaje dávala pani "top menežérka SK štruktúry" Kateryna Ondrejková v sk skupine kairosu. Po tom čo sa tam niekto občas ozval ohľadom problémov s webom, aplikáciou, výpadkami alebo výplatou tak ho zo skupiny vyhodila. Najkrajšie na tom je že na jej súkromnej stránke kairosplanet .sk (ktorá sa mimochodom tvári ako oficiálny web) stále propaguje tento projekt a dokonca aj plánovanú konferenciu ktorá bude v BA. No nie je tam nič o aktuálnej situácii.
Predpokladám že podobný scenár ako v BLR bude aj v ďalších krajinách vrátane top "menežérov" u nás.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

a tak hadam si nemyslis ze mali problem si tie tisicky registracii vymysliet?
marecek666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marecek666 »

jasné že si to mohli vymyslieť ale ak nie tak suma ktorú teoreticky zhrabli mohla byť aj niekoľko desiatok miliónov ak rátame globálne všetky užívateľské účty.
hansgruber
Amateur
Amateur

Keď pozerám múr nárekov :cry: ,tak sa tam dookola pýtaju,kto dostal peniaze,komu odpovedal biely kôň z AGC atď.Je október a nejako sa Kairos s peniazmi neponáhla.Kasička je už vybrakovaná.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nech si placu, my sme v ramci moznosti robili co sa dalo. Kazdy kto sa pokusil vygooglit veci o Kairose mal k dispozicii dokazy, ze ide o podvod. Ale chamtivost vyhrala.
hansgruber
Amateur
Amateur

Vie niekto či sa "výnosy" z tohto "biznisu storočia" majú platiť dane ?Podlieha to vôbec zdaneniu ?Ak áno,tak na to by sa dalo pochytať veľa ľudí.
heker
Redeemer
Redeemer

Je to predsa prijem, kvazi sustavna zarovkova cinnost, takze by sa aj malo.
Napísať odpoveď