Luton - Londyn - Luton
Re: Luton - Londyn - Luton
ak budes cez vikend v TN, tak ti mozem zicat moju oysterku
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mmm v sobotu idem na svadbu, ale v nedelu by sme sa mohli stretnut. nebudes ju potrebovat do novembra?
ja ich mam viac 
Vlakom z lutonu na stanicu St. Pancras (vedla King's Cross) a do Wembley metrom. Listky sa daju kupit v automate na letisku, 27 libier spiatocny V cene listka je transfer busom na Luton Parkway Station- vlakova stanica, trva to asi 5 minut a potom vlakom nejakych 45 min. na St. Pancras. Autobusom by som to neriskoval, lebo napsoledy trval ten 10 minutovy transfer asi pol hodinu, pretoze na letisku v Lutone prebiehaju nejake stavebne prace, takze boli zapchy. Bol som tam pred mesiacom.
Btw. mam Maestro kartu a v automatoch na Oyster a listky na vlak mi ju neakceptovalo. Kamarat mal Visa Electron a v pohode islo.
Btw. mam Maestro kartu a v automatoch na Oyster a listky na vlak mi ju neakceptovalo. Kamarat mal Visa Electron a v pohode islo.
-
guess.whoo
Redeemer
akurat som sem siel napisat, ze kamarat s ktorym idem ma tiez tatru a visu a slo mu kupovat listky tak nemusime riesit oysterky (aj tak diky beardie)
listky na busy z a na letisko kupene, stalo to pre 3 ludi 46,60€
listky na busy z a na letisko kupene, stalo to pre 3 ludi 46,60€
-
javatar
Hardcore addict
Asi neskoro ale bol som prec.guess.whoo napísal:tak v Tatre mi nevedeli povedat, ci mi kartu budu akceptovatJavatar ty mas aku slovensku?
Ja mam mastercard a primabanku a este sa mi tu nestalo aby mi tu niekde nefungovala. Ale neskusal som ju pouzit na cestovanie (tu mozes na cestovanie pouzit aj bezkontaktne platobne karty). Mozem dnes skusit ist domov z prace na slovensku kartu ci mi ju vezme a dam vediet.
Ak ti beardie pozicia svoje Oysterky tak to mas lepsie. Nabijes za priblizne sumy, zvysok mu tam nechas.
//edit: tak moja slovenska bezkontaktna v pohode fungovala
-
guess.whoo
Redeemer
akurat som pisal ze jeden kamos s ktorym idem ma tiez dve oysterky a tiez, ze jeho Tatra naposledy fungovala na contactless platby tak by to malo byt v poradecku 
akurat predvcerom som kupil aj listky za zapas. tak uz nech je november
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2016, 10:38)
tak nakoniec sme busmi v meste necestovali nakolko nam stacil prevoz v buse z letiska do mesta
chodili sme peso a potom par krat metrom.
jediny problem sa vyskytol az v noci ked sme cakali na bus z mesta na letisko, ktory neprisiel.
tak sme museli ist inym a zaplatit si dalsich 10 libier za cestu. tie ale budeme reklamovat kedze sme mali kupene listky a na tie sme, samozrejme, nemohli ist
akurat predvcerom som kupil aj listky za zapas. tak uz nech je november
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2016, 10:38)
tak nakoniec sme busmi v meste necestovali nakolko nam stacil prevoz v buse z letiska do mesta
jediny problem sa vyskytol az v noci ked sme cakali na bus z mesta na letisko, ktory neprisiel.
tak sme museli ist inym a zaplatit si dalsich 10 libier za cestu. tie ale budeme reklamovat kedze sme mali kupene listky a na tie sme, samozrejme, nemohli ist