Politika
Re: Politika
haha presne to ma napadlo, lebo seriozne, nic horsie pre jeho politicke divadielko byt nemoze
a teraz to najzaujimavejsie, ako z toho von no som zvedavy co sa z toho vykluje
Keď ti skočí pod kolesá ožran v tmavom oblečení, tak len dúfas, ze ozrati majú šťastie a prežije to. Tentokrát nevydalo
Ako sa vlastne klasifikuje takáto vražda? Kua, docela mi je Lipšica ľúto, jediný, mne osobne sympatický opozičný politik.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to smradľavý a slizký oportunista, dúfam, že ho trest neminie.
v prvom rade zomrel clovek a polovica z vas sa tu pochechtava jak si zavaril. dost zvlastna reakcia.
Well, tema o politike, nebudem sem pisat post, ze mi je luto dedka (hoci je, to vlastne povazujem za samozrejmost, mozno aj ini, preto nemaju potrebu to rozmazavat).
Z hladiska diskusie v tomto vlakne je ale zaujimavejsia fakticka cast suvisiaca s predmetnym politikom.
a suhlasim s Andi_Cibula tak nejak mi to pride ako karma
Z hladiska diskusie v tomto vlakne je ale zaujimavejsia fakticka cast suvisiaca s predmetnym politikom.
a suhlasim s Andi_Cibula tak nejak mi to pride ako karma
pisat, ze ti je luto nejakeho dedka nemusis, len mi jednoducho nepride na mieste sa vysmievat a podobne. inac preco lipsica mate tak v zuboch? ja ho nesledujem, tak o nom neviem nic, ale viem o nom, ze ho moc nemuseli ani byvali spolustrannici, pretoze nechcel pomoct v roznych veciach za uplatok.
ak za to fakt nemoze, tak pravdepodobne zabitie z nedbanlivosti, podmienka pol roka, len aby sa sudnictvo ukazalo, ako dobre pracujebindo011 napísal:Ako sa vlastne klasifikuje takáto vražda?
Toto je v prvom rade zabitie, na vrazdu je potrebny umysel.bindo011 napísal:Ako sa vlastne klasifikuje takáto vražda? Kua, docela mi je Lipšica ľúto, jediný, mne osobne sympatický opozičný politik.
V druhom rade je dolezite vysetrovanie. Ak to bolo mimo priechodu a chodec nemal reflexne prvky, tak je Lipsic v pohode. Dolezite je aj ci nesiel rychlo.
Ak to bolo na priechode, tak je to horsie. Napriklad Skrucany dostal 2 roky podmienku za to ze zrazil cloveka na priechode a este aj prekrocil rychlost.
To bude určite podmienka a ako sa tu písalo, zavážia okolnosti (rýchlosť, prechod, alkohol v krvi obete atď.).
Prečo podmienka, resp. prečo vôbec nejaký trest ak by za to nemohol?
Ak by vyšetrovanie preukázalo, že chodec bol v noci v tmavom, bez reflexných prvkov, prechádzal cestu mimo prechodu pre chodcov a ešte dajme tomu, že by mal vypité, a vodič zrážke už nemohol zabrániť, tak vinníkom dopravnej nehody je chodec. Ako by mohol byť vodič pokutovaný alebo trestaný za niečo takéto aj keď len podmienkou?
Ako nehádam sa, len mi to nejde do hlavy, keď raz za to nemôže, tak nemôže za to dostať ani trest.
Ak by vyšetrovanie preukázalo, že chodec bol v noci v tmavom, bez reflexných prvkov, prechádzal cestu mimo prechodu pre chodcov a ešte dajme tomu, že by mal vypité, a vodič zrážke už nemohol zabrániť, tak vinníkom dopravnej nehody je chodec. Ako by mohol byť vodič pokutovaný alebo trestaný za niečo takéto aj keď len podmienkou?
Ako nehádam sa, len mi to nejde do hlavy, keď raz za to nemôže, tak nemôže za to dostať ani trest.
Však jasné, ak bude všetko v prospech Lipšica, tak tam nemá byť aký trest.
jo, len beardie to interpretoval tak jasne, ako by tam tá podmienka bola už len z princípu
(no offence)
1. podla fotiek to bolo na prechode
2. sudnictvo nie je nestranne, nadrza koalicii a tento pripad by sa dal pouzit na odstranenie oponenta
2. sudnictvo nie je nestranne, nadrza koalicii a tento pripad by sa dal pouzit na odstranenie oponenta
Videl som len článok, kde nebolo na fotke zreteľne vidieť prechodz, tak preto som sa pýtal.
dal vyhlasenie
"Odmietol špekulovať, či sa nehoda stala na priechode pre chodcov. Podľa neho však polícia uviedla, že to bolo neďaleko priechodu. Bližšie to určí až znalecký posudok." - tak uvidíme. A hej tá dvojka no, vytícť z toho politický kapitál.
dal vyhlasenie
"Odmietol špekulovať, či sa nehoda stala na priechode pre chodcov. Podľa neho však polícia uviedla, že to bolo neďaleko priechodu. Bližšie to určí až znalecký posudok." - tak uvidíme. A hej tá dvojka no, vytícť z toho politický kapitál.
-
Andi_Cibula
Addict
Vodičský mu zadržaný nebol. Normálnemu smrtelníkovi je zadržaný na mieste.
Normálny smrtelník by po takejto nehode ešte asi pár dní rozjímal, že čo spravil nahovno. On okamžite dáva vyhlásenia a poslaneckého kresla sa nevzdá.
Podľa diery v okne jeho fára to vyzerá na rýchlosť 80-100.
Nuž a uvidíme, či dodrží slová, ktoré hlásal.
Normálny smrtelník by po takejto nehode ešte asi pár dní rozjímal, že čo spravil nahovno. On okamžite dáva vyhlásenia a poslaneckého kresla sa nevzdá.
Podľa diery v okne jeho fára to vyzerá na rýchlosť 80-100.
Nuž a uvidíme, či dodrží slová, ktoré hlásal.
Presne ako som predpovedal, FB produkcia, Matovičov profil. Keby som to hľadal cielene, tak si ani nechcem predstaviť, koľko takýcht fanatikov nájdem. Netreba zabudnúť ani na útok na Krempaskú, ku ktorému malo dôjsť ako následku Matovičovho hecovania davu na proteste pred Bonaparte.
Andi: Už sa objavujú aj zaujímavé paralely medzi Lipšicovými vyhláseniami po tom, čo Skrúcaný zrazil človeka a dnešným stavom.
Kód: Vybrať všetko
Je to zvlastne... ziadny svedkovia, pan zrazeny v lavom jazdnom pruhu, Lipsic nic nevidel aj ked pravy svetlomet je nastavený na svietenie do pravej strany odkial prichadzal chodec... Ja neviem pan mal asi rychly krok, alebo sprintoval a musel byt slepý ( uvedomme si ze mal 72 rokov tak asi rychly krok a sprint odpada ) alebo ... CIA tiež nechala spadnúť cele lietadlo s nevinnymi pasaziermi na palube kvôli jednemu nepohodlnému individuu a jeho rodine na palube. Co je jeden ludsky zivot proti Kalinakovi a jeho milionomRe: Politika
Tomu sa hovori karma, za tie vodne dela do ludi pri protestoch gorily.
-
vendo
Guru
Andi_Cibula napísal: Podľa diery v okne jeho fára to vyzerá na rýchlosť 80-100.
pri rychlosti 80-100 by ho mal na spolujazdcovom sedadle a neodstavil by auto 10-15m za prechodom
Heh, bol si tam?butthead napísal:Tomu sa hovori karma, za tie vodne dela do ludi pri protestoch gorily.