Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Wishmaster »

aacid - taka kvantova mechanika ako rotacia/theorycrafting ma nejak nezaujima :) resp, ked niekde najdem, ze tak a tak je to najlepsie, podla toho si upravim action bar a to je vsetko. Pre mna je aj LFR vykon hodny na medailu :D Ja to hram relax casual, nikde sa neponahlam ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja to tiez asi nebudem hrat nijak inak, nemam cas na serioznejsie raidovanie.

ale u toho marksmana je to bohuzial tak, nemusis byt pro raider, mas 4 skilly ktore vyuzivas, jeden je pouzitelny len ak druhy hodi proc, treti bez dalsieho procu dava low damage a stvrty ma 20s cooldown. proste sa obcas stane ze proc nikde nic a ty dookola spamujes 2 skilly a to je celkom nuda.

este k tomu levelovaniu cez invazie. pri nizsich leveloch sa to moc neoplati, tiez expy su percentualne podla levelu, takze ziskat jeden level na 98ke a na 60ke trva priblizne rovnako (aspon tak sa mi vcera zdalo), teda sa ovela viac oplati tak expit vyssie levely. hlavne je to strasna nuda, ked som vcera nabehol s warlockom a po jednej invazii spravil cca 1 level, tak pri predstave ze by som mal takto spravit 40 invazii som to rovno vypol :D radsej budem robit normalne questy, tam je aspon nejaka variacia.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

No hlopi :) (a zeny)
mame tu poslednych 11 hodin. Pripraveni na polnoc? :) Ja sa akurat chystam na poobednu, to bude dlha sichta toto :D
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Tak kod z CDkeys na preorder mi uz ide, este dam update na deluxe verziu (spolu 29,39€ + 15€ ) a mozem cakat :D
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

Nevie niekto kde by sa dali zohnat cisto iba krabice z pandy a wodka ale aby sa dali kupit z jednej stranky. Na jenkrabice maju iba wodko a na xgames maju obe ale zobrazi sa mi iba cierna obrazovka ked na ne kliknem
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Tak som si myslel, ze sa launch legionu podaril.. ale dost som sa mylil :)
World of Lagcraft je spat :D
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

faethia napísal:Nevie niekto kde by sa dali zohnat cisto iba krabice z pandy a wodka ale aby sa dali kupit z jednej stranky. Na jenkrabice maju iba wodko a na xgames maju obe ale zobrazi sa mi iba cierna obrazovka ked na ne kliknem
na xgames napis mail/fb spravu, ja som si tak kupoval krabicu na starcrafta.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

neni to az take strasne, vcera 2x padol realm, ale potom to uz bolo ok, dnes bez problemov (aj ked trosku spomalene, to ano).

pred legionom som uz bol rozhodnuty ze pojdem do monka, moze byt tank, healer, dps a este som za neho poriadne nehral (~lvl40). tak som ho boostol, ze idem rovno brewmastera (tank spec) aby som si na to zvykol, spravil som artifact quest a potom to islo strasne pomaly s brewmasterom a samozrejme druhu artifactovu zbran az lvl102. tak som skusil znova za paladina.
ako som ale vykecaval s kamaratom co prave taku mensiu guildu rozbehava a ze by som sa mohol pridat, bohuzial paladin je alik, takze s nim nic. tak som vcera cely vecer hral za huntera, ze ranged dps by sa im hodil. popri hrani som zistil ze v order hall je vendor, co predava ilvl 740 zbrane asi prave na tieto pripady, ze chces offspec a este nie si 102. tak som sa zase prepol na monka dnes, uz som spravil 102, spravil aj druhy artifact quest chain a mozem spokojne hrat.

inak ako je to s tymi artifactovymi zbranami, ked hram za windwalkera ale na 110 budem chciet primarne ist asi brewmastera, mam vsetky tie veci co zlepsuju zbran setrit alebo je lepsie ich nastrkat do aktualnej zbrane pre rychlejsie levelovanie?
faethia
Medium Star
Medium Star

Croven napísal: na xgames napis mail/fb spravu, ja som si tak kupoval krabicu na starcrafta.

Ved odtial som to chcel kupit lenze ked kliknem bud na wod alebo pandu krabicu v ich ponuke zobrazi sa mi iba cierna obrazovka. Skusal som aj normalnu hru nie krabicu a tam sa mi to zobrazilo normalne. Aj som im pisal spravu asi pred tyzdnom a neodpisali takze neviem teraz co aj ked wodko som si uz kupil z inej stranky ale pandu proste nikde nejde zohnat ...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ciernydrak ma ale len wodko
faethia
Medium Star
Medium Star

Hej viem odtial som ho kupoval, ale panda stale nikde
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

LukasSVK#1365 si ma pridajte ak chcete

Inak na google store je uz wow legion companion app , velmi uzitocna vec
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Mouse, poziadavka odoslana ;)
A appka je super.. v robote som posielal championov na misie, pridem domov a len pouzijem itemy na artifact :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Caute pani, viete mi niekto poradit WOTLK server s ratmi 3x - 5x?
Populacia co najvyssia aby nebol problem najst ludi na BG / RAID.

DIKY!
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Tu len ofik ;)

// karmista - pretoze freecka uz vysli z mody..

//autoeditácia príspevku (13 Sep 2016, 11:20)
Tak, Chris Metzen opustil Blizzard

http://www.mmo-champion.com/content/596 ... g-Blizzard
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ako hrate? ja sice nemam moc casu, takze este stale nemam ani gear na heroicy, ale nakoniec som si nasiel classu za ktoru ma to bavi (monk), nasiel si taku mensiu guildu (primarne chceme v buducnosti robit mythic dungeony, mozno mozno nas bude dost na 10-man raidy) a healujem. zatial nemam nejake problemy, zo zaciatku som sice palil manu ako blazon, kym som sa naucil spravnu rotaciu a vsetko okolo, ale teraz som celkom ok, teda na to ze mam strasnu vybavu a robim primarne lfd. vcera som healoval halls of valor s tankom co mal o tretinu menej hp nez ja (mal pod milion) a grupou co nebola ochotna nejak riesit boss ability a nebodaj sa uhybat nejakym schopnostiam a dali sme to bez jedineho wipu.

len neviem co skor, na jednej strane chcem healovat, na druhej strane chcem aj questy robit. z tych world questov mam chaos a z class kampane este vacsi :D
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Celkom pohoda.. artifact knowledge pomaly level 4 :) na 25tom leveli to bude pecka fajna - 25000% artifact power :D takze levelovanie offspecovpojde hladko. A pohodicka, nikam sa neponahlam - pomaly worldquestujem, uz mam revered s Nightfallen a Highmountain tribe na Pathfindera. Len dufam, ze v 7.1 doplnia quest linku v suramare, pretoze teraz tam ta posledna cast v achievemente Good Sumaritan nejak este nieje odomknuta. som si zasiel aj prvy mythic, aj to v ramci questov pre nightfallen :)

Ale celkovo tento datac je pecka neskutocna
(aj ked to hovorime po kazdom dataci, ale nevadi ;D)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som to pokaslal s tym artifact knowledge a prisiel som tak asi o 3 levely.

ked sa mi to odomklo, hned som dal researchovat, lenze posledny den pred odchodom do zahranicia som sa neprihlasil a nenastavil nove, takze tyzden mi to stalo a nic sa nedialo, ako som bol v zahranici tak som obcasne klikal misie cez companion app a ked som sa vratil, tak som zistil ze som minul vsetky resources a nemozem dalsi artifact knoledge dat researchovat :D
takze zatial som iba level 1...

stve ma to, lebo na jednej strane chcem vsetko hadzat do staffky kvoli healovaniu, na druhu stranu potrebujem robit questy a teda by som potreboval hadzat aj do fist weapons...

mne sa tiez tento datadisk dost paci, hlavne ta flexibilita, vsetko sa scaluje, aj tie world questy vyzeraju byt fun, dost podobne ako adventure mode v diable. mozno v dalsom datadisku budu world questy pristupne hned od 110 a nejaky pribeh tam ani nebude :D
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Ja uz mam 3 chary na 110 :D demon hunter je ilvl815 , warlock je 840 nema stastie na itemy s dobrymi stats tak este stale ma nejake heroic itemy a mage je 850 s nim uz robim mythic+ dungeony , zajtra s magom planujem ist emerald nightmare raid ak najdem nejaku groupu. Strasne dobry datadisk je toto uz sa tesim na 7.1 patch. Este chcem vylevelovat druida ale ten je len lvl 90 :/ strasne sa mi paci ten pvp skin na guardiana
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Viete mi poradiť overený obchod kde kúpim čo najlacnejsie key na Legion? Spomínaný CDKeys ich ma vypredané.
Napísať odpoveď