regiojet - bratislava
regiojet - bratislava
Hoj má tu niekto skúsenosti s cestovaním s Regiojet-om v rámci Bratislavy?
Od októbra majú vo vrakuni konečne spojazdnit tú železničnú zastávku a tak rozmýšľam že by som ju využil a chodil regiojet-om aspoň domov z práce.
Ale neviem ako funguje predaj lístkov. Na stránke regiojet-u, keď si dám "rezervovať", tak pre Bratislavu je tam len: As-Mlynské nivy, Einsteinova, hl. stanica a Most SNP.
Neni tam ani vlaková zastávka pre podunajské biskupice. Nemajú ju ani v zozname zastávok, ale napriklad tu:
https://www.regiojet.sk/opencms/export/ ... A4_web.pdf
Tam už je aj Vrakuna aj Podunajské biskupice.
Som z toho magor.
Kde kua vlastne najdem cenu z Vrakune (alebo z Podunajskych biskupic) na hl. stanicu (a naspäť) a moznost kupenia listkov?
Od októbra majú vo vrakuni konečne spojazdnit tú železničnú zastávku a tak rozmýšľam že by som ju využil a chodil regiojet-om aspoň domov z práce.
Ale neviem ako funguje predaj lístkov. Na stránke regiojet-u, keď si dám "rezervovať", tak pre Bratislavu je tam len: As-Mlynské nivy, Einsteinova, hl. stanica a Most SNP.
Neni tam ani vlaková zastávka pre podunajské biskupice. Nemajú ju ani v zozname zastávok, ale napriklad tu:
https://www.regiojet.sk/opencms/export/ ... A4_web.pdf
Tam už je aj Vrakuna aj Podunajské biskupice.
Som z toho magor.
Kde kua vlastne najdem cenu z Vrakune (alebo z Podunajskych biskupic) na hl. stanicu (a naspäť) a moznost kupenia listkov?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: regiojet - bratislava
Najlepsie napisat do regiojetu priamo [email protected] . Je mozne, ze ju este nenahodili na stranku.
To je jasné ale prečo tam potom nie sú ani tie podunajské biskupice? Tam tá zastávka predsa funguje už dlho.
No asi bude fakt najlepšie tam napísať.
Ale ak niekto má skúsenosti tak smelo píšte - boh vie či (a kedy) odpíšu
No asi bude fakt najlepšie tam napísať.
Ale ak niekto má skúsenosti tak smelo píšte - boh vie či (a kedy) odpíšu
Na trati Bratislava – Dunajská Streda – Komárno sa nedá kúpiť lístok cez internet. Jedine týmito spôsobmi:
https://www.regiojet.sk/nase-trasy/brat ... by-nakupu/
Prečo to tak je, mi ostáva záhadou.
https://www.regiojet.sk/nase-trasy/brat ... by-nakupu/
Prečo to tak je, mi ostáva záhadou.
Tak to je fakt na chu*a..
čiže neexistuje vôbec žiadna možnosť predplatenia, niečo na spôsob električky?
čiže neexistuje vôbec žiadna možnosť predplatenia, niečo na spôsob električky?
Ak sa nemýlim, tak existuje, ale zakúpiť sa to dá len na predajnom mieste.
A jak to funguje presne?
Zastavka Podunajske Biskupice funguje hadam od spustenia regiojetu. Vrakuna je uz dostavana asi 3 tyzdne ale regia tadial stiale prefrcia. Jedine ze by sa daco zmenilo podledne 4-5 dni. Ale ak nefunguje tak kazdu chvilu by ju mali spojazdnit.
Majú ju spojazdnit zaciatkom októbra. Preto to teraz riešim 
Mňa by teraz zaujímalo ako je to s tým predplatným
Mňa by teraz zaujímalo ako je to s tým predplatným
Ano uz som to nasiel.
Martin Kuruc - starosta MČ Bratislava - Vrakuňa
20 september, 11:36 ·
Dobrý deň priatelia. Za moju krátku éru starostovania som ešte nikdy nemal toľko pozitívnych rozhovorov na jednu konkrétnu tému. Áno, určite k tomu prispeli hody, lebo tam som prediskutoval za tie 3 dni snáď tak 10 hodín:) Zástavku Vrakuňa potrebuje ako soľ. A už sme vo veľkom finále. Kolaudácia prebehla, v októbri sa dostaneme do centa za pár minút. Ale okrem obrovskej väčšiny pozitívnych rozhovorov, sa občas objaví aj pár "hejtov". Nie do očí, ale tu na facebooku. A povedal som si, že odpoviem raz a hromadne:)
1. "Nie je zástavka zbytočná ?" Nie samozrejme, že nie je! Vrakuňa potrebuje akúkoľvek pomoc, dopravná situácia je tu neakceptovateľná.
2. "Prečo zastávka stojí tam, kde stojí?" Lebo tam nám to určili ŽSR.
3. "Prečo tam nie je čakáreň?" Lebo ide o dočasnú zástavku a v roku 2020 (snáď) bude stáť riadna zastávka.
4. "Nedali sa využiť tie peniaze inak?" Dali, vždy sa dajú využiť peniaze aj inak.
5. "Na čo staviate dočasnú zástavku, keď o pár rokov bude vybudovaná riadna zástavka?" Lebo Vrakuňa a jej obyvatelia mi dali dôveru a je mojou povinnosťou aktívne hľadať skutočné riešenia v reálnom čase.
Zástavka je len ďalšia možnosť ako pomôcť doprave. Nič nerušíme, nič na úkor zastávky nelikvidujeme, len rozširujeme portfólio prepravných možností. Ďakujem za úžasné reakcie a za vašu podporu. Úprimne cením.
Môj obľúbený "hejt" je číslo 4
Určite príde ďalší hejt, na čo som zabudol
https://dennikn.sk/145127/z-vlaku-bude- ... zeleznici/ Tento clanok moze byt pre tuto temu zaujimavy. Davam do pozornosti. Ja cakam na zastavku na trnavke. Potom dam zrejeme zbohom busom.
To som nevedel že sa ich plánuje až toľko..
Akurát som sa nedočítal - kedy plánujú otvoriť tie ďalšie?
Akurát som sa nedočítal - kedy plánujú otvoriť tie ďalšie?
realne ~2020
No na Slovensku je to rychlovka 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
najvyssi cas. primestske vlaky su uplne genialne riesenie na, nazvime to, vnutromestsko-dialkovu dopravu, ako aj na dopravu z primestskych oblasti cim blizsie k bodu urcenia.
V Prahe napriklad je trochu problem s linkovym konceptom ktory neriesi prejazdnost, je to cista hviezdica, ale ajtak sa da krasne jazdit vlakom. Londyn a pod. ani nehovorim.
Toto sa v Bratislave malo riesit uz v 90tych rokoch, ked padol nezmyselny projekt metra.
V Prahe napriklad je trochu problem s linkovym konceptom ktory neriesi prejazdnost, je to cista hviezdica, ale ajtak sa da krasne jazdit vlakom. Londyn a pod. ani nehovorim.
Toto sa v Bratislave malo riesit uz v 90tych rokoch, ked padol nezmyselny projekt metra.
Takže, podla vyjadrenia regiojet-u sa dá na predajných miestach kúpiť týždenný/mesačný lístok na ľubovoľnú časť trasy.
Cez internet to nepôjde minimálne v tomto roku - nedá sa využiť ani kreditový cestovný lístok.
Toľko k predplatnému. Nie je to ideálne ale lepšie než nič.
Cez internet to nepôjde minimálne v tomto roku - nedá sa využiť ani kreditový cestovný lístok.
Toľko k predplatnému. Nie je to ideálne ale lepšie než nič.