Ficova koalicia alebo ta trapna opozicia?

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté

Ficova koalicia alebo ta uboha slovenska pravica?

koalicia
2
100%
pravica
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 2

VoLTE
Zablokovaný
Zablokovaný

Ficova koalicia alebo ta trapna opozicia?

Príspevok od používateľa VoLTE »

Zdravim, mna by zaujimalo co by ste skor brali, ficovu koaliciu alebo tu ubohu pravicu v podobe SaS a OLaNO? Ja sa priznam, ze absolutne netusim. Jedno je horsie ako druhe.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Ficova koalicia alebo ta trapna opozicia?

Príspevok od používateľa hughito »

Zbytočná téma.
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

A hlavne niekolkonasobna duplicita
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Jedine co je ubohe, tak to su temy zalozene autorom tejto temy.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

VoLTE napísal:Zdravim, mna by zaujimalo co by ste skor brali, ficovu koaliciu alebo tu ubohu pravicu v podobe SaS a OLaNO? Ja sa priznam, ze absolutne netusim. Jedno je horsie ako druhe.
SaS by som navzdory niekolkým malým detailom videl v koalícii, je to jedna z tých rozumnejších strán. OLANO je prapodivný element, o ktorom doteraz absolútne neviem, čo si mám mysliet. Daj sem konkrétne, čo ti príde trápne na SaS, ja by som ich až tak čierne nevidel. Spolu so sme rodina by mohli tvorit nejaký základ niečoho, čo by v budúcnosti mohlo byt koalíciou.
VoLTE
Zablokovaný
Zablokovaný

lol SaS je uboha strana a k Sme Rodina sa radsej ani nevyjadrujem..

Vsak sa pozri na vsetky tie "riesenia" od SaS, Islam nie je kompatibilny s Europou, migrantov poslat do taborov v strede puste, Grecko nechat skrachovat, Romkam nechat podviazat vajecniky atd atd.. Ta "liberalna" strana si zabudla liberalizmus niekde v ich Liberalnom dome.

Ich silnou strankou maju byt ekonomicke reformy, ale ich reformy su maximalne tak ubohe.. Zmohli sa maximalne tak na odprezentovanie par nie velmi vyznamnych reforiem hlavne v danovej sprave a podnikatelskom prostredi a na poriadne reformovanie celeho systemu v style pravicovo orientovych krajin ako je Australia si ani netrufaju. Slovensko nepotrebuje nejake nevyrazne mensie reformy ale uplnu zmenu systemu po style krajin ako Australia!

A zo vsetkeho najvacsi problem SaS je ten, ze uplne ignoruju ostatne problemy Slovenska. Zameriavaju sa iba na tie oblasti, kde im to moze vycuckat nejake % ale absolutne ignoruju oblasti ako justicia alebo skolstvo. Si vsimnite, ze o skolstvo sa zaujimali iba ako ucitelia protestovali. Teraz je to ich posledna oblast zaujmu! Proste populizmus na najhorsej urovni.

+ strana ako SaS uplne podkopava demokraticke principy. Stale sa ohanaju demokraciou v parlamente, avsak nedokazu si ani spravit demokraciu vo vlastnej strane. Sulik tam ma taku mensiu diktaturu. Cele to potvdzuje vyhodenie Poliacika..

Vravis, ze SaS je jedna z najrozumnejsich stran. Zial suhlasim, SaS a Most su najrozumnejsie strany v parlamente. Tak zle na tom Slovensko je.. Uplna katastrofa.. Jedina strana ktora mi prisla normalna a rozumna, sa nedostala do parlamentu (Sanca).
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ani nanho nema zmysel reagovat. CHudak to ma v hlave pomiesane.
VoLTE
Zablokovaný
Zablokovaný

wladas napísal:Ani nanho nema zmysel reagovat. CHudak to ma v hlave pomiesane.
Hmm, tak to este dobre, ze sulikosexuali to maju v hlave uplne v poriadku!
Zamknuté