Europania - krestania
Europania - krestania
Ked je tu uz tema Arabi - muslimovia tak som si povedal, ze zalozim aj takuto! Nech teda nediskriminujeme krestanov..
Co si teda o nich myslite? Vadia Vam krestania? Vadilo by Vam keby na vasej ulici postavili kostol? Mate z nich strach? Su podla Vas zlucitelni s Europou?
Co si teda o nich myslite? Vadia Vam krestania? Vadilo by Vam keby na vasej ulici postavili kostol? Mate z nich strach? Su podla Vas zlucitelni s Europou?
-
Solo_Kamen
King
Re: Europania - krestania
toto je celkom zábavné 
vadia mi jehovisti, ktorí sú ochotní zo svojimi letákmi ma prepadnúť uprostred lesa (toto sa skutočne stalo). A tiež mi vadí sebadeštrukčný komplex časti európanov
vadia mi jehovisti, ktorí sú ochotní zo svojimi letákmi ma prepadnúť uprostred lesa (toto sa skutočne stalo). A tiež mi vadí sebadeštrukčný komplex časti európanov
Mne vadis ty, Volte. Pocitam, ze forum urcite nebude plne arabov, moslimov alebo ja neviem koho, takze asi nikto tu nebude nadavat na krestanov.
volte tieto otázky môžeš riešiť aj v príslušnej téme, netreba vytvárať duplicitné príspevky.
mna by zaujimali dve veci:heker napísal:Mne vadis ty, Volte. Pocitam, ze forum urcite nebude plne arabov, moslimov alebo ja neviem koho, takze asi nikto tu nebude nadavat na krestanov.
1. preco by mali Arabi a moslimovia nadavat na krestanov? To je opak toho, co koran kaze.
2. preco si myslis, ze tu nie je vela Arabov? Na Slovensku a Cesku ziju desiatky tisic Arabov.
1. Preto ako nadavaju krestania na nich.
2. Urcite je z nich aspon 10 percent registrovanych na hojko.com.
2. Urcite je z nich aspon 10 percent registrovanych na hojko.com.
Krestania na nich nadavaju? Kde? Nadavaju na nich bigoti, nemyslim ze to ma nieco spolocne s nabozenstvom.
Pozri si tu temu o moslimoch, precitaj si prispevky co su tam. Dalsiu diskusiu s tebou pokladam za zbytocnu.
-
Solo_Kamen
King
VoLTE napísal:Krestania na nich nadavaju? Kde? Nadavaju na nich bigoti, nemyslim ze to ma nieco spolocne s nabozenstvom.
má to vela spoločného z náboženstvom ako takým. A to preto, že majú postoj "moj superkamarát je najlepší a ten tvoj je kakaný". A tam končia veškeré argumenty.