vw passat

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
originali
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

vw passat

Príspevok od používateľa originali »

cauko. dostal som ponuku kupit vw passat B5 rv.99 1,9 tdi, combi, zlata metaliza.
nabehanych 200 000 km
vybava : vsetko v elektrike, klimatronic, xenony, vyhrievane sedadla, polokoza, elektrony, tonovane zadne skla, dobra muzika v cene vraj 20 000sk(radio pioneer-usb+pamatove karty, zosilovac, predne repro robene cez vyhybky+subwoofer)

auto ma teraz clovek ktory sa o neho stara a to auto tak aj vyzera. ja nemam dovod nedoverovat mu pretoze sa pozname-je to kolega. vravel mi ze menil prednedavnom rozvody a naplne takze auto je uplne funkcne.

mna len zaujima na kolko odhadujete cenu tohto auta. aj viem nesedeli ste v nom ale dajme tomu ze je to auto ktoe funguje a ide tak ako ma a ako sa slusi na svoj vek a nabehane kilometre.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: vw passat

Príspevok od používateľa Suffel »

kolko kW motor? poctive km? ak hej myslim ze nieco cez 4000€
originali
Light Star
Light Star

no zda sa mi ze asi ta najslabsia verzia. niesom si isty takze idem to zistit a hned to tu dam. a ponuku mam trosku lepsiu. km nestahoval.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

originali napísal:no zda sa mi ze asi ta najslabsia verzia. niesom si isty takze idem to zistit a hned to tu dam. a ponuku mam trosku lepsiu. km nestahoval. ale ja uz asi stiahnut dam. nechcem zeby sa mi oco pozeral cez plece a vravel ze to je vela.
:lol: toto ma tak rozosmialo...

typicky slovak, pretvarovat sa, ze ma nieco lepsie :D uz len chybaju neony, kridla (lebo sak tam nieje obycajna 1,9 tdi, ale 3,2) :lol:
tie motory vydrzia podstatne viac ako 200k km, takze nema sa preco pozerat ti cez pleco a kecat, ze to je vela
originali
Light Star
Light Star

ja viem ja viem... tiez som sa nad tym trocha zamyslel. ale vies jak to je ked dakto do teba huci a huci a huci. to by som ti prial! ale nevyjadril si sa k cene.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

lebo do nikoho okrem teba nehucia 8)

k cene... ak pod 4000e, starane on, tak nevidim problem
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nechcem Vám tu chlapci kaziť radosť ale keď mal ten passat 200.000km tak som pravdepodobne chodil ešte na ZŠ. Vezmite si to tak. V 99tom takéto auto s takouto výbavou stálo strašný majlant...vačšinou to brali firmy ktoré to drali denno - denne. Cize tie autá maju dnes tak 300.000km + -. Výhodu máš v tom, že ten motor znesie dosť aj pri horšej údržbe. Chce to vediet pôvod vozidla, daj sem VINko- preverime. takto z brucha ti nepoviem nič ale na 80% tie km nie su ok.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

midnight_man - ak si si vsimol hned prve som sa to pytal ako zalozil tuto temu.. a mas uplnu pravdu kedze na nete kazdy pasat od r.v. 99 do 01 ma nabehanych od 160 000km po 200 000km :).. takze asi nieje realne ze vesky pasaty maju km v rozhrani 40 000km pritom su to 9 az 11 rocne auta..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jeden s dôvod prečo sa pretáčajú najviac koncernové autá (VW) je ten že auto má motoricky 350.000km a lajicky to moc nepoznať. Kdežto napr. HDI motorov po 350.000km je o kus menej.... samozrejme....s tým treba rátať..pretočenie udajov je otazka 20tich sekund cize 60% ojazdeniek je stočených :D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj to mas pravdu.. a preto pri tychto starsich autach sa treba vykaslat na to kolko maju nalietane a vyberat cisto len podla stavu auta.. lebo aj tak kazde je stocene.. HDi motory boli celkom slusne neviem ako u osobakov (nemal som este zo ziadnym moznost jazdit) ale v dodavkach vydrzali v podstate dost, znamy ma Jumpera s 2.8HDi a ma natom nalietane cez 480 000km a zatial bez vaznejsich oprav.. len pravidelny servis a menene vstreky..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

OT: raz som s kamaratom automechanikom stretol dakeho jeho kolegu ten ma daku karu z 91, pamatam sa ze to bol diesel jeho rodina bol jediny majitel auta sluzilo ako firemne kedze podnikali v opravovani aut tak o auto bolo starane proste cem len povedat ze ta kara ma najazdenych cez milion :-) a stale natom jazdi chalanisko i ked ma daku novu karu uz neviem aku ale povodne mu to dal tato nech sa natom uci a z haluze to stale dere.
OT2: ja mam xantiu 1.9 TD a co vravel mechanik ze to je tez nesmrtelny motor ked sa tam robi zakladna udrzba
to len na margo poctivych diselovych motorov
originali
Light Star
Light Star

takze tu je to VIN: WVWZZZ3BZXE360458. chcem len podotknut ze toto auto bolo posledne 3 roky pouzivane na bezne kazdodenne behacky-do prace a naspat. sem tam na nakup a cez leto na vykendove vylety. raz za polroka narazovo cca5000km cesta z anglicka na slovensko a naspat. clovek ktory ho predava sa o to auto stara-vravel mi ze nechce aby ho to auto nechalo na pol ceste takze sa o neho adekvatne stara. ja mu verim a taktiez mu verim ohladom toho ze nestahoval kilometre. (len ci kilometre nestahoval predchazajuci majtel auta) .

ja som tuto volbu zvolil preto lebo auto potrebujem (som v anglicku aj to auto tu je a ja potrebujem momentalne slovenske auto hoci auta tu su omnoho lacnejsie.)

prosim "midnight_man" skus ceknut to VINko nech vieme na com som a do coho sa to pustam.
prosim vyjadrite sa aj k cene. dakujem
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Km nemusia byť stočené, veď tam je ročný nájazd 18 tis. km, čo je normál. Podla VIN-ka zistíš v ETKE výbavu a podobné veci, kde môžeš pozrieť či všetko sedí, a či nieje niečo podozrivo menené. Ďalej pozri do techničáku, kto bol/i predchádzajúci majitel, či to nebola nejaká firma a pod., na tvojom mieste si to auto dám skontrolovať do nejakého tebou vybraného servisu, nech skontrolujú v akom stave je motor, nápravy, brzdy, riadenie, rozvody a pod., aby si si nemyslel, že auto je OK a pri najbližšom servise tam necháš majland, a tak sa rozhodneš či sa ti do toho oplatí ísť, alebo nie. Podla VIN-ka nezistíš či sú Km stočené!

Známy má Caravellu, ktorá ma nalietaných 900 tis. Km a bez nejakých problémov funguje. :wink:
originali
Light Star
Light Star

jasne s tymi km je to relativne. priklad : mam stryka kt. je podnikatel a davno pradavno si kupil audinu A4. vtedy to bola este bomba(auto pre podnikatela ako usite. auto bolo vyrobene este pred rokom 2000) no a pointa je v tom ze to auto ma stale nieco pod 200000 km. kolko presne tak to neviem ale je to isto hlboko pod 200000km. vies on sa vozil len z domu do firmy(cca 10km denne)+bezne behacky ako obchod a nakupy, navstevy a podobne. ide o to ze nemusi byt hned kazde auto ktore stalo niekedy davno majland vybehane "na smrt".

aj ked drviva vacsina ma podstatne viac km nabehanych ako pristrojovka ukazuje.

co sa tyka predchadzajucich majitelov tak su dvaja. jeden je moj kolega o ktorom som uz pisal a ten druhy bol nejaky vypoctovy technik ci co... takze asi tak.
etku mam len som este nemal cas to tam nahodit.

ps: pocul som uz aj o taxikarovi co ma vraj 1800000km a passatik mu bezi tak ako ma. samozrejme diesel a pravidelne menene naplne a veci ako tlmice rozvody...
mohol by som pokracovat o dieseloch pisat asi esste 3 hodiny co a ake extremy som videl a zazil
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

A keďže má 200 tis., tak pri 180 tis. by mal byť robený velký servis vrátane rozvodov, takže treba si to skontrolovať.
originali
Light Star
Light Star

bol robeny! dik za dotaz.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ohladom vw passat b7, r.v. 2012:
- v priehradke spolujazdca je prípojka na USB, dá sa z neho prehrávať audio? Rádio je bez navigácie a bez čítačky na kartu.
- viem zapnúť aby sa start/stop systém po naštartovaní vypol automaticky, resp. ostal vypnutý?

Ďakujem
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ano do pripojky pripoj usb a na radiu cez media zvol usb
autostop vypnes iba cez diagnostiku alebo po nastartovani pri riadiacej pake mas tlacidlo
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

CheZteR napísal: pri riadiacej pake
...riadiacej, ano? :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer