Windows 8

Informácie o software, ankety...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows 8

Príspevok od používateľa hojko »

To cislo by malo byt zapisane v UEFI biose a nie je potrebne ho zadavat pri instalacii, nacita si ho rovno z biosu.
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

Odomna to pýta product key, preto som sa pytal.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

A nedal si inu verziu windows 8? lebo je rozdiel ci das home alebo pro atd.. musis dat presne taku istu verziu aka tam bola
kutya
Medium Star
Medium Star

No to už bohužiaľ neviem, ze presne ktorá verzia tam bola :/
mato87-V
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mato87-V »

Tu si mozes kupit Windows 8.1 Pro za 24 Euro
http://www.kinguin.net/category/13653/w ... l-oem-key/

Tu ho stiahnes a mas po probleme
https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... d/windows8
kutya
Medium Star
Medium Star

Tak kupovaniu som sa chcel vyhnúť, kedze som za Windows už raz zaplatil, kedze som kupil notebook s Windowsom.
Googler1
Star
Star

Príspevok od používateľa Googler1 »

Caute,
mal som problem s W8.1 tak som spravil PC refresh ale po nom sa mi vymazali niektore moje subory tak sa chcem spytat ci sa da bud vratit spat akcia PC refresh ako taka (celkovo) alebo ci sa daju aspon nejakym sposobom obnovit vymazane subory?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

PC Refresh je co akoze? To je obnova systemu? Vo Win8 je okrem obnovy aj funkcia vynulovania nastaveni.
Googler1
Star
Star

Príspevok od používateľa Googler1 »

PC refresh je v sk lokalizacii asi vynulovanie nastaveni (neviem presne ja pouzivam ang. lokalizaciu)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dnes som riesil na kamaratovom notebooku problem. Stazoval sa, ze asi 3 dni mu ide spomaleny cely notebook, ze obcas mrzne web, vybiehalo vyuzitie disku na 100 percent, obcas pri pisani textu aj 2 sekundy nic neukazalo a potom zrazu naskocili znaky co natukal. Nakoniec za to mohla aktualizacia KB3150513, ktora sa v tychto dnoch nahadzuje cez Windows Update. Takze ak by mal niekto tento problem na Win8 a 8.1, tak nech skusi dat prec tuto aktualizaciu.
Meken
King
King

Neviem, ci to vie priamo spravit windows 8.1 , ale kde by som nastavil to aby po neuspesnom zadany hesla do systemu mi webka spravila fotku? Alebo je na to daky iny vami odporucany program?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Win nie, mozno iny program. Ale bude to problem, lebo prihlasovaci formular je v uvode, tam sa este nic nespusta, je to ochrana pred rootkitmi. Takze je otazne, ze ci to vobec bude mozne.
Meken
King
King

Mne sa zda, ze macbooky to maju , samozrejme v systeme. Preto som bol zvedavy ci ma daco take aj win8/10... Je to podla mna dobra ochrana, najma ak mate niekte notebook vo firme a niekto sa tam pokusa dostat, tak ho cvakne a teoreticky aj posle na email atd..
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

Ahojte, mam taky problem mam windows 8.1 a pocitac mi nabehne az na 2 krat na prvy krat sa nacitava ale zostane svietit iba logo windows a nenacita potom zapnem vypnem a uz ide normalne robi to pri kazdom starte dakujem za pomoc
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

M1No: Tazko povedat, trebalo by pozriet event logs, ze preco to restartuje, ze ci to sposobuje daky ovladac, hardware alebo co. V najhorsom bude vhodna cista instalacia. Bez pozretia logov bude patrat dlho. Pripadne skus, ze ci nabehne normalne nudzovy rezim, pozri ake programy a pripadne procesy sa spustaju po starte.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

M1No - ak to predtym fungovalo dobre, vyskusaj System restore / Obnovenie systemu, ja som mal podobny problem pri vypinani PC, ale na starsom OS.

BTW - odporucam prechod na Win 10, ak nemas dobry dovod proti, okrem ineho to moze napravit tvoj problem.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

zdravím, existuje prosim nejaka moznost ako uplne odstraniz zo systemu aplikaciu ONE DRIVE? Nepotrebujem ju vobec a spomaluje mi stary notebook. Nasiel som ze sa da vypnut predvolene ukladanie, ale chcel by tom to uplne cele vypnut ci zmazat, nech sa to nespusta ani so startom systemu,nič..

dakujem
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

gogo956 napísal: 05 nov 2020, 7:17 zdravím, existuje prosim nejaka moznost ako uplne odstraniz zo systemu aplikaciu ONE DRIVE? Nepotrebujem ju vobec a spomaluje mi stary notebook. Nasiel som ze sa da vypnut predvolene ukladanie, ale chcel by tom to uplne cele vypnut ci zmazat, nech sa to nespusta ani so startom systemu,nič..

dakujem

OneDrive je súčasťou Windowsu 8.1 a Windowsu RT 8.1 a nie je možné ju odinštalovať.

Predpokladám že to bude patriť aj pre Win8
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pepo79
Star
Star

Príspevok od používateľa Pepo79 »

gogo956 napísal: 05 nov 2020, 7:17 zdravím, existuje prosim nejaka moznost ako uplne odstraniz zo systemu aplikaciu ONE DRIVE? Nepotrebujem ju vobec a spomaluje mi stary notebook. Nasiel som ze sa da vypnut predvolene ukladanie, ale chcel by tom to uplne cele vypnut ci zmazat, nech sa to nespusta ani so startom systemu,nič..
Skus cez Task Manager pod Startup zalozkou pre Microsoft OneDrive zmenit status na disabled. Tymto sa tato aplikacia nebude spustat po starte windows a nebude ti spomalovat pocitac.
Napísať odpoveď