Špeditér - skúsenosti
-
Thrash/Death
Star
Špeditér - skúsenosti
Nachádza sa tu na fóre priamo nejaký špeditér, alebo niekto kto takýchto ľudí pozná? Chcel by som sa spýtať, aké sú skúsenosti s vykonávaním tejto práce a čo to všetko obnáša.
Re: Špeditér - skúsenosti
Ja som tak kedysi vypomahal.
Uplne konkretne a detailne asi zalezi od spolocnosti ale celkovo, kdesi nabrat tovar, dnes uz na 99% budes mat predpisanu trasu ktoru mas rozviest, rozvezies tovar, vracias sa na depo, nejake papierovacky a ides domov.
Uplne konkretne a detailne asi zalezi od spolocnosti ale celkovo, kdesi nabrat tovar, dnes uz na 99% budes mat predpisanu trasu ktoru mas rozviest, rozvezies tovar, vracias sa na depo, nejake papierovacky a ides domov.
-
yoggy
Ale ved to mas skor vodic, ako spediter. Pod pojmom spediter (zasielatel), si predstavujem osobu(firmu), ktora zhana vhodny tovar na prepravu pre ich zazmluvnenych dopravcov. Napr. Janko z Kosic ma Kamiony
a pohcopitelne potrebuje prepravu, aby "prezil", spediter je vlastne ako keby sprostredkovatel, ktory mu ten tovar na prepravu najde... ale na druhej strane zasielatel (spediter), moze mat aj vlastne dopravne prostriedky s ktorymi moze vykonavat dopravu... Takze hegy, mozno si len pracoval pre nejakeho speditera (zasielatela) 
Btw. na strednej som studoval dopravu.
Btw. na strednej som studoval dopravu.
Môže byť.
Asi by to chcelo viac info.
Asi by to chcelo viac info.
-
Thrash/Death
Star
Viac info nebude, lebo som pohovorom neprešiel. Ale vďaka za odpovede.