zivot prostitutky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zivot prostitutky

Príspevok od používateľa ROKI49 »

posledny prispevok je velka pravda. ale tak hrajme sa tu na svatych aj dalej....
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

aacid napísal:wow, som sa o sebe teda dozvedel veci o ktorych ani sam neviem. ze nase dieta bude vyrastat bez otca alebo matky, to je pre mna riadna novinka.
budete mat vylucnu starostlivost? alebo striedavu? ani jedno z toho nie je vyrastanie s oboma rodicmi naraz
aacid napísal:samozrejme ze ked viem ze by to partnerke vadilo (co by asi vacsine vadilo), tak to robit nebudem ak jej nechcem ublizovat, ale nepoznam muza, ktory by si neuzil s inou keby mohol.
zalezi od urovne vyspelosti cloveka
aj keby bola moznost, nespravim to, lebo viem svoje zakladne pudy kontrolovat
begbeee napísal:prirodzené túžiť po iných ženách.
nezda sa mi, ze by to niekto rozporoval
begbeee napísal:raz za rok - dva zasunie u profesionalky
ja ti neviem, ale byt niekde, kde bolo uz pol okresu, sa mi vonkoncom hnusi
keby povies nejaku kolegynu, kamosku, kohokolvek, ok, beriem
ale stetku? neeeee :nono:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Beardie ale zober si tie riziká aké ti hrozia u kolegyni, kamošky, kohokolvek: môžu sa pochváliť, zneužiť to, vydierať ťa, vaše kruhy môžu byť prepojené, musí byť veľmi v pohode v obchode s manželkou stretnúť danú kolegynu a tváriť sa..

S profi babou ti to nehrozí, pravdepodobne ju nikde nestretneš, určite sa s tým nepochváli nikde, nezaľúbi sa.. je to čisté. Tipujem, že ak ti na to nepríde partnerka na druhý deň, tak na to nepríde už nikdy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak isto profesionalka si bude davat asi vacsi pozor na svoje zdravie ako dievca co sa opije a vyspi s kolegom ci kamaratom... (samozrejme nerozpravam o fetackach co idu za 20 eur, su baby aj na urovni co sa tym zivia)

moj sukromny zivot tu fakt nechcem moc rozoberat, len poviem ze zatial dieta vyrasta s oboma rodicmi naraz a v dohladnej dobe sa to menit asi nebude.
odhliadnuc od mojho pripadu, rozvodovost nie len na slovensku je extremne vysoka a dost pochybujem ze je to vylucne sposobene tym ze sa muzi kurv****.

kontrolovat svoje pudy viem aj ja, ved to vie asi kazdy rozumny clovek trochu, otazne je preco by som ich mal kontrolovat? len preto aby som ich kontroloval?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

ROKI49 napísal:ale tak hrajme sa tu na svatych aj dalej....
Ani nejde tak o hranie sa na svätých, že ja by som to nikdy neurobil. Možno urobil, možno nie, ale človeče, vieš aký je to pocit, pozrieť sa do očí frajerke, ktorá ťa ľúbi po tom, ako si včera vytr*kal inú? Otrasný pocit... Skôr ide o to snažiť sa žiť na základe nejakých zásad a tak, ako píše beardie kontrolovať sa, nepodľahnúť len tak. Akože v princípe sa nevera nedá len tak odsúdiť, že je to zlá vec, fuj, fuj, fuj a každý, kto je neverný je hovädo. V reálnych vzťahoch je to komplikovanejšie...

Jak som naznačil, že aký je to blbý pocit, byť neverný žene, ktorá ťa ľúbi, tak naopak, je úžasný pocit, keď si dakde vonku a zmotávajú ťa baby a ty odmietneš. Vieš čo to je... to neprebije nič. Vrátiš sa z nočnej jazdy, kukneš sa na seba do zrkadla a vidíš tam zadaného chlapa, ktorému na tom vzťahu a babe tak záleží, že radšej odmietol babu, ktorá by mu dala, než aby sa vychrápal s nejakou holkou, ktorú poriadne ani nepozná.

Ďalšia vec, ako chceš svojmu dieťaťu vštepiť nejakú morálku, keď ty sám nie si schopný sa toho držať. Tu nejde o svätuškárstvo, to vôbec nie, tu skôr ide o to byť charakterný, čestný a nedať sa bársjakej šlápote len tak, keď si ťa nezaslúži.

Dá sa žiť aj tak, aj tak... ani jedno z teba nerobí zlého človeka. Len si treba uvedomiť komu a ako tým ubližujem, či si to naozaj tá žena zaslúži, aby s ňou bolo takto zaobchádzané a či tebe samému príde sympatické to, že opieraš holky jednu za druhou, aj keď máš frajerku, pred ktorou to hráš na vernosť. To je skôr otázka osobných hodnôt.
beardie
Redeemer
Redeemer

ked viem, ze budem lietat za stetkami, tak sa neozenim a nespravim si decko :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

preco?
beardie
Redeemer
Redeemer

lebo je to voci nim nezodpovedne
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

voci stetkam?
beardie
Redeemer
Redeemer

manzelke a detom :slap:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

:D

ano, pri tradicnom ponimani rodiny je to problem, aj ked ako tu uz pisali ini, pre vela ludi to problem nepredstavuje, ved co oko nevidi, to srdce neboli.
a potom mas ludi co maju trochu menej tradicne nazory na sex.

a ano, ja budem svoje dieta vychovavat tak ako to citim a comu verim, ze sex blba cinnost, z ktorej sa vacsina sveta snazi spravit nieco specialne a nenormalne a tabu. sex je proste sex, pokial ja sa vyspim s niekym a moju zenu to trapi, je to problem jej myslenia, nie mojho konania. pretoze to ze ja sa s niekym cudzim vyspim absolutne nijak neovplivni moje pocity voci mojej zene.
beardie
Redeemer
Redeemer

takze, ak by jej to vadilo, tak to budes robit za jej chrbtom, co silne prehlbuje doveru
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

beardie napísal:takze, ak by jej to vadilo, tak to budes robit za jej chrbtom, co silne prehlbuje doveru
beardie, možno máš pravdu, ale podľa aacida je dôvera, teda skôr nedôvera, jej problém, nie jeho :lol: :lol:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal:takze, ak by jej to vadilo, tak to budes robit za jej chrbtom, co silne prehlbuje doveru
to si odkial vycital?
beardie
Redeemer
Redeemer

ved to sam pises
pre vela ludi to problem nepredstavuje, ved co oko nevidi, to srdce neboli.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to neznamena ze by som to robil ja.

uprimne aktualne som na tom tak ze ak by som si mal hladat novu partnerku, tak budem hladat taku ktora bude mat nazory podobne mne. radsej by som bol sam pokial by som taku nenasiel. uprimne sa mi robi zle ked vidim roznych kamaratov a znamych ako sa boja pomaly pozriet na cudziu babu lebo tej ich by sa to nepacilo.
sme boli v amsterdame a isli sme na striptiz. potom do ma zacal kamarat tlacit ze aby som to preboha nikomu nehovoril, lebo sa to dozvie ta jeho ako minule a bude zle. minule totiz sme boli vonku na pive, nejak sme sa dali do reci s 3 babami a skoncili sme u nich na byte. nic sa tam nestalo dohromady, ja som sa tam chvilu olizoval s jednou, dvaja kamarati poslusne sedeli a pili pivko.
potom na nejakej akcii kde sme boli s partnerkami na to nejak prisla rec a ja som svojej zene povedal ze sme tam boli a ja som sa olizoval s nejakou babou chvilu.
no a vysledok bol taky ze ten moj kamarat dostal vypicovane od priatelky ze isiel na byt k cudzim babam aj napriek tomu ze ozaj nic zle nerobil...
take nieco by som ja nezvladol.
beardie
Redeemer
Redeemer

samozrejme, ze dostal vypicovane, ked ta jeho partnerka nevie, ci naozaj nic nebolo a sklamal jej doveru, to je celkom logicka reakcia
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

a preco si mal vobec potrebu nieco take hovorit? to ta akoze nenapadlo, ze to moze byt pre inych ludi problem?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

praveze toto je uplne chora a nelogicka reakcia. ako sklamal jej doveru? ze bol na nejakom byte? to je sklamanie dovery? jedinym sposobom ako sklamal jej doveru bolo tym ze jej to nepovedal hned, najskor sa tvaril ze sme nikde neboli, len sedeli v podniku a potom neskor sa ukazalo ze jej klamal. ano, tak sklamal jej doveru.
keby jej to ale povedal hned ako sa opyta ("no sedeli sme na pive, potom sa aacid dal do reci s nejakymi babami a nejak to dopadlo tak ze sme kupili flasu a isli k nim na byt. nic sa samozrejme nestalo, ale poznas aacida, ten to tam skusal na vsetky").

toto je presne ta situacia ked jediny problem je v hlave priatelky, on ide na byt s kamaratmi a ona si hned predstavuje ako tam tr*ka vsetko co vidi. to ona ma predsa problem s doverou, nie on.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ok, každý má hranice morálky niekde inde, ale väčšina ľudí by nevedela prehltnúť to, že niekde stretneš náhodných ľudí opačného pohlavia a skončíš s nimi na byte.

Keby mi toto povedala frajerka aj s dodatkom, že samozrejme sa tam nič nestalo, aj ja by som sa nahneval. Smrdí to totiž tým, že sa tam niečo zomlelo - normálne totiž nechodím k ľuďom, ktorých vôbec nepoznám, ak nemám úmysly na 1 night stand :wink:
Napísať odpoveď