Nakupujete niekto u nich? Pred par dnami sa premenovali na Top One Digital
web: http://topone.digital
bral som od nich uz asi 10mobilov a vsetko super rychlo.. cca 7dni DHLkou a ziadne DPH ani Clo sa nedoplaca, kedze to preposuelaju cez Anglicko.
odporucam ak chcete novy mobil...
Odoslané z Redmi Pro pomocou Tapatalku
TopOne na aliexpresse
Re: TopOne na aliexpresse
Alebo je to skor tym, ze mobil je oslobodeny od cla.
tak hej ale 20% DPH od inakial vacsinou zaplatis.. viem ze elektronika vseobecne je oslobodena..
Niekedy ti nepomoze ani to, ze je to preposlane cez Anglicko. Je tu velka tema o Aliexpresse a tam boli spomenute aj pripady, ze na colnici chceli objednavku, vypis z PayPalu, z Aliexpressu a tam bolo vidiet, ze to ide z Ciny a len to preposielaju. Okrem toho by si si mal vypnut ten krepy podpis z Tapatalku.
Mozem potvrdit, kamarat si tyzden dozadu objednaval Mi5 a prisiel bez DPH. Posielaju to niekomu do UK, ten to preberie a posle dalej (uz vramci EU). Takze to funguje.
presne tak DHLka neriesi clo pokial to je v ramci EU.. dokonca to ide z anglicka behom jedneho dna.. priklad ako mne siel tel... o 12:00 bol doruceny v Getwick hromadny balik z ciny kde je niekolko kusov... o 18:00to bolo podane uz na moju adresu a dalsie sledovacie cislo smerom kumne ozilo.. o 4:00 rano uz bol balik v BA a do 12:00 doruceny v TN. takze DHL ma vymakane dorucovanie v ramci EU
Ako skvele to ma DHL sme sa mohli docitat tu - post2241054.html#p2241054
ale to islo z ciny...a podla mna to umelo natahovali aby si mohli zauctovat 15€ poplatok za "uschovanie zasielky pocas colneho konania" ... hajzlici