Centrum pre mladých

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bboy_BIOS
Amateur
Amateur

Centrum pre mladých

Príspevok od používateľa bboy_BIOS »

Ahojte :)
Ono na jednu stranu to môže vyzerať ako dotazník (ktorý by mal byť inde) ale na druhú stranu naschvál zakladám novú tému kvôli lepšej diskusií. Otázku venujem mládeži vo veku od 13-20 rokov :)
Povedzme, že by existoval priestor, v ktorom môžete tráviť voľný čas a pracovať na sebe. Čo všetko by ste si v ňom predstavovali a ako by vyzeral? dajme tomu že máte neobmedzený budget na nápady :) Také centrum pre mladých...Ako by teda vyzeralo? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Centrum pre mladých

Príspevok od používateľa hojko »

Z tohto hladiska je dolezite, ze kde by to bolo. Pretoze v taketo Centrum v Bratislave, tak tam ti deti urcite povedia, ze tam treba televizor, tablet, pocitac, dobry internet..., ale niekde vo Svidniku by ti deti okrem elektroniky spomenuli aj ine veci, nieco od spolocenskych hier, cez karty az po neviem co ine.
bboy_BIOS
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bboy_BIOS »

Jasnačka, keby mi ide o prieskum na podnikanie, idem ho robiť do konkrétneho mesta :) skôr ma zaujíma, ako by mladý ľudia chceli tráviť čas tak aby bol pre nich prínosný a ako by také miesto malo vyzerať, aby v ňom čas trávili. Ja osobne počítače, tablety a podobné veci pre centrum neschvalujem ale na druhú stranu napríklad taký závodný simulátor alebo simulátor autoškoly môže byť dobrá vecička :)
Ja som niečo v malom merítku skúsil ale u mladých je to náročné. Prídu raz, dva krát, vybláznia sa a potom sa im už nechce :) a ja by som chcel ešte v živote stihnúť vybudovať niečo čo mladým padne vhod a kde budú radi chodiť :)
Takže ma zaujíma skôr taká tá vízia keď aj prehnaná že čo by sa im páčilo, akoby to malo fungovať, vyzerať, čo by tam malo byť a podobne. :D nebránim sa ani extrémnym či "nereálnym" víziam :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Simulator autoskoly by som nechal pre skutocne autoskoly, kde je to spojene s kompletnou odbornou vyucbou. Na simulatora su normalen hry na PC, Xbox alebo Playstation, da sa k tomu kupit volant, pripadne cela sedacka. To co by sa im pacilo, tak na to by si sa mal opytat najma tych deti a hoci ich tu na fore par najdes, myslim, ze to bude skor ta IT generacia a tak to bude ako som vyssie spomenul najma o elektronike.

Predpokladam, ze si si urcite pozrel rozne centra na Slovensku, ze co poskytuju detom, ake kruzky, ake maju vybavenie a celkove zazemie. Mozno by nebolo zle to porovnat s nejakym Rakuskom alebo Nemeckom, pripadne Svajciarskom a vziat si trocha inspiracie odtial.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som za vybudovanie takéhoto krytého športoviska, na aké som narazil v Brooklyne. Ak vonku nemrzne, dá sa využívať celoročne a bolo plné aj v decembri!
Prílohy
Brooklyn Bridge Park facility.jpg
Napísať odpoveď