Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Dufam, ze si si na to dal mechanicke zabezpecenie aspon a dobre poistenie voci odcudzeniu.
Ak si ho niekto vytipuje, neochráni ho žiadne zabezpečenie.... jediným riešením je GAP.
GAP sam o sebe kradez neriesi. Poistenie proti kradezi je samostatny produkt.
-
vladenko007
VIP
A VAM je nespoľahlivé? Teda ja ho nemám ale čo som čítal tak žiadne auto z týmto zabezpečením nebolo ukradnuté. Ale to som čítal asi pred 2 rokmi možno sa od vtedy niečo zmenilo. Či?
http://www.autoalarm-vamos.sk/
http://www.autoalarm-vamos.sk/
melonSVK.. veď jasné, ale s GAPkom by Ti mali po krádeži uhradiť plnú nadobúdaciu sumu a nie iba trhovú ako pri havarijnej poistke, pokiaľ viem. Nech máš akékoľvek zabezpečenie ako je napr. to VAM, ak je auto vytipované, jednoducho prídu aj s odťahovkou, naložia auto a odnesú niekde do garáže, kde sa už s akýmkoľvek systémom pohrajú.
Máš ale šťastie, že Fabie sa nevytipovávajú. A už vôbec sa nekradnú s odťahovkou, na to sú omnoho exkluzívnejšie modely
Na tvojom mieste brm by som si tam dal nejaké mechanické zabezpečenie, poistil si to proti krádeži a spával by som kľudne.
Na tvojom mieste brm by som si tam dal nejaké mechanické zabezpečenie, poistil si to proti krádeži a spával by som kľudne.
-
yoggy
Ja by som ziadne pridavne zabezpecenie nedal, ale radsej investovat do dobrej poistky 
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2016, 0:32)
Vcera (3.10) som si spravil radost a kupil svoje prve auto, Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi
Sice je ovela vacsie na ake som zvyknuty, ale za komfort sa holt plati 
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2016, 0:32)
Vcera (3.10) som si spravil radost a kupil svoje prve auto, Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ukaz ho a daj video z ranneho startu za studena 
2013 2.0 bmt dsg
-
nejakymarko
Addict
@brm velmi pekne, nikdy by som nepovedal, ze fabia tak narastla oproti jednotke, ale ta fotka kde su vedla seba je neskutocna
vela stastnych km zelam
@CheZteR paradicka, tieto passaty vo variante sa mi velmi pacia a este kombinacia farba + dsg, nieco take hladam aj ja
@CheZteR paradicka, tieto passaty vo variante sa mi velmi pacia a este kombinacia farba + dsg, nieco take hladam aj ja
nejakymarko.. díky pekne... jj, zvonku narástla..škoda, že tak nenarástla aj vo vnútri. 
//samotná FII je na pohľad pekná, ale bohužiaľ, úzka a vysoká karoséria sa podpísala pod jazdné vlastnosti - obzvlášť pri bočných vetroch.
Spoiler
//samotná FII je na pohľad pekná, ale bohužiaľ, úzka a vysoká karoséria sa podpísala pod jazdné vlastnosti - obzvlášť pri bočných vetroch.
-
Fabo
Hardcore addict
vsecky auta rastu od generacie ku generacii...
inak mne sa II pacila, ovela viac ako I. III moze byt.
inak mne sa II pacila, ovela viac ako I. III moze byt.
-
p4ra
Redeemer
Fesak po sprche + dostal mensie upravy pod kapotou a na riadiacej jednotke. Este nejake 19" kolesa na jar + pripadne stelovak namiesto pruzin a bude to tip top.
Odhadovany vykon 305+ PS a 400+ Nm. Na brzdu pojde na jar.
Upravy:
K-Tec De-Cat
K-Tec Catback
K-Tec Air Intake
K-Tec Intercooler
Forge Valve Dump Kit
K-Tec Disc Brakes
CL 5+ Breaking Pads
K-Tec Breaking Hoses
K-Tec Custom Crackle Map
ELIA Lowering Springs -30mm front and -35mm back
H&R Wheel Spacers 35mm
A tu je zvuk (velmi kratke, nie uplne kvalitne natocene).
Upravy:
K-Tec De-Cat
K-Tec Catback
K-Tec Air Intake
K-Tec Intercooler
Forge Valve Dump Kit
K-Tec Disc Brakes
CL 5+ Breaking Pads
K-Tec Breaking Hoses
K-Tec Custom Crackle Map
ELIA Lowering Springs -30mm front and -35mm back
H&R Wheel Spacers 35mm
A tu je zvuk (velmi kratke, nie uplne kvalitne natocene).
7 rokov som sa vozil na rebriňákoch, asi ma to už prestalo baviť, verný značke som skúsil novú Vitaru a zatiaľ všeobecná spokojnosť 
-
guess.whoo
Redeemer
pekny kusok, aj farba dobra..aka motorizacia?
diky, je to 1.6 benzín, 88 kW a spotreba zatiaľ 5,4l podľa palubného
Na taký motor pekná spotreba, ale asi ešte jazdiš ako s novým autom, či? 
Ja na svojej novej Fabči s 1.2TSI 81kW mám po prvých 2000km dlhodobú 7l/100km, 90% jazda v meste. Priznávam, že nejazdím na úsporu, moje dlhodobé zelené skóre na palubáku mi ukazuje 68 bodov zo 100.. avšak je to stále o 1l lepšie ako na starej Fabči s 1.4MPI..
Ja na svojej novej Fabči s 1.2TSI 81kW mám po prvých 2000km dlhodobú 7l/100km, 90% jazda v meste. Priznávam, že nejazdím na úsporu, moje dlhodobé zelené skóre na palubáku mi ukazuje 68 bodov zo 100.. avšak je to stále o 1l lepšie ako na starej Fabči s 1.4MPI..
No zo začiatku som jazdil tak, že sa dalo aj za 4,7l
Ale inak celkovo jazdím viac na spotrebu, nerád sa ponáhľam a jazdím iba okresky a občas mesto, teraz po zábehu ho občas prevetrám nech nezlenivie 
-
cokill
Light Star
Saab 9-3 2008 1.8i... 120000km.. Prvych 1000km za mnou.. Zatial uplna spokojnost.. 
Autíčko pekné.. len LG G5 fotí takto nahovno?