Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal: 2. To nie je neschopnost, je to cielene, lebo elite vyhovuje polarizacia spolocnosti, takisto aj rozne medialne divadielka, hry cez socialne siete ala udavac Bencik a pod.
a medialne divadielka zvane Sobotny Vysavac, INa televizia, Zjem aj vlek a ine? tie nepolarizuju spolocnost ked je pre nich kazdy americky agent a podporuje sionisticke plany vrahov z Wallstreetu? a na socialnych sietach rozni rozstudovani pubertaci?

nebolo by lepsie byt spolu proti Ficovi?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ephramko napísal:Zaraza ma to, ake su nase zakony derave a sudnictvo neschopne. Tiso, Hitler, hakove krize, zbrane, vyhrazanie sa fyzickou likvidaciou a nasilim urcitym ludom alebo skupinam ludi a napriek tomu takychto ludi nevedia zavriet do Ilavy.
Možno by bolo treba vytvoriť nový policajný obor ideovej polície.

Požiadať o grant z Európskej únie na rozšírenie a stavbu väzníc.

Potom ich už len naplniť tisíckami facebookových zločincov.

A život pre liberálne-demokratického človeka na Slovensku by bol zas o niečo lepší.
Prílohy
utecenci-rasizmus-xenofobia-Facebook-Miluj-blizneho-svojho.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Jackb
Predpokladam, ze su to recnicke otazky, nema vyznam sa tvojim oblubenym konspiraciam venovat.
jackb napísal: nebolo by lepsie byt spolu proti Ficovi?
Kto spolu ? vsak teraz tu mame boj standardne vs. nestandardne strany
jackb
Redeemer
Redeemer

moje oblubene konspiracie? to su ake? nech sa o sebe zase nieco dozviem.

ved prave standardne vs. nestandardne. co je zle na tom, ze sa ukazuje na to ake hovada su v LSNS? mat tie moznosti v cas vzniku Smeru ako parlamentnej, tak nemusela byt ani ficokracia.
butthead
Darca
Darca

Je to tvoja oblubena tema - staci len ked nieco naznacim a hned sa jackb ohlasi :mrgreen:

Lenze ono neviem ci chapes o co tu ide, keby nebol fico, bol by uplne niekto iny, za predpokladu ak by pozadie a suvislosti dajme tomu od 89 boli totozne aj pocas vzniku Smeru, tak ako to bolo za HDZS, SDK.

Bencik ukazuje na hoveda, ktore su ako dosledky rady pricin, cize ani zakazom, ani zatvaranim ludi co maju extremny nazor a imho pre niektorych ludi nejaky profil na fcb nic nemusi znamenat, moze sa jednat aj o fake, co je dost bezne.
Uz v ziadnom pripade pri takomto udavani ako tomu bolo pred 89 k zelanemu vysledku, duplom nie odstranenie oligarchie a korporatokracie, pripadne pre ukoncenie posobenia LSNS a pod. stran, nepride. A hlavne ked si Kiska takeho cloveka prizve k sebe, to robi podu este urodnejsiu.

Nekonecne pseudohadky a hadzanie si spiny medzi standardnymi politikmi, nevysetrenie kauz a nezatvaranie politikov za poslednych 27 rokov, kdezto kazde tie vlady mali paky a moznosti si toho naprotivka obzalovat nasledne odsudit. SAS bola vybornou alternativou ale kedze na slovensku mame v kazdej dedine 1-2 kostoly, robi to, ze svoj volebny strop davno dosiahol. Tym ze to takto bolo a stale je, popularita LSNS rastie. Preto tie chabe pokusy o diskreditacie jednotlivych fans su totalne kontraproduktivne.

Este by si mohol dodat kto vsetci sa maju spojit proti standardnym stranam, lebo jedno je iste, nestandardne strany nikdy nebudu spolu, kedze sa jedna o mix ideologii, nazorov a pohladov.
jackb
Redeemer
Redeemer

to vsetku su ale clenovia strany, ktori pri dalsich volbach mozu sadnut do parlamentu. to nie je niekto kto si capne na zadne sklo zelenu nalepu s bielym dvojkrizom.

nestadandardne strany nebudu spolu? pritom ich tolko spaja. napriklad vyssie uvedene "media" a mienka, ktoru vytvaraju.
butthead
Darca
Darca

Netusim kto je alebo nie je clenom, pre mna to je niekto kto ma capnutu zelenu nalepku, ono je to defakto jedno, nechcem konspirovat ale kludne to moze byt nejaky troll, tiez sa dokazem registrovat, potom sa bit do prs a vypisovat kraviny po internetoch. Ale hej moze to nebezpecne, rovnako aj robit spionaz a udavat. Takze nezlahcujme to ani, ani neospravedlnujme.

No napr. pokladam SAS za nestandardnu, z casti aj OLANO, kollar a spol su jasni a mnoho inych stran mimo parlamentu. Tak LSNS a SHO su najblizsie k sebe, pripadne Kollar.
Ktora mozna kombinacia by mala sancu rozbit zlocinecku organizaciu v pozadi standardnych stran ?
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

jackb napísal: a medialne divadielka zvane Sobotny Vysavac, INa televizia, Zjem aj vlek a ine? tie nepolarizuju spolocnost ked je pre nich kazdy americky agent a podporuje sionisticke plany vrahov z Wallstreetu? a na socialnych sietach rozni rozstudovani pubertaci?

nebolo by lepsie byt spolu proti Ficovi?
milujem, led sa to tu zvrhne na "moje hovno smrdí menej ako tvoje", od citovaného príspevku až po spodok. Popcorn? :sly:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

LSNS by som najradšej zakázal a Kotlebu, Mazureka a Magáta by som najradšej poslal do basy, alebo by som ich poslal tdo takých miest toré ich choré hlavy obdivuju = pracovne tábory :twisted:
jackb
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal:Popcorn? :sly:
ten len ked noviny alebo prezident triggernu fanusikov LSNS, SHO, Kollara, O2Hy, KSS a inych subjektov
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nebol som tu niekoľko mesiacov, voliči ĽSNS mi pravidelne po jednom uberajú karmu - len berte, mám jej dosť, ibaže je verejná a mne to príde tak trochu smiešne. Na nič viac sa nezmôžete?

Ale aby som rozvíril diskusiu - prosím, čo tá vaša vyvolená strana plná náckov a intelektuálneho odpadu vlastne dodnes dokázala? Všetci nadávajú na SAS, Matoviča, etc. - čo vyriešila tá Magiánova zberba? Teda okrem nehlasovania za zrušenie Mečiarových amnestií, ktoré obhajovala priam detinsky.

Teším sa na zoznam pozitívnych zmien a návrhov, hoci si úprimne myslím, že v parlamente za túto pseudostranu sedia iba vyholené opice (nediskriminujem na základe vyholenia, sám si holím pravidelne palicu), ktorým bolo na papierikoch farebnými pastelkami znázornené to, ako sa vlastne v NR SR hlasuje.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ĽSNS často pomáha telesne postihnutým deťom a ich rodinám, možno sa časom dostane aj na mentálne prípady ako si ty..

awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Mentalny pripad si tu akurat ty, ked dokazes obhajovat tu bandu homofobnych fasistov.
Najdalej si bol asi v BB inac by si videl ze ludia vo svete dokazu existovat spolu bez nenavisti.

//autoeditácia príspevku (09 Okt 2016, 21:09:50)
A keby to bola original ciganska alebo gey rodina tiez by im pomohli ?
Lebo ked nie tak to robi z nich uplnych pokrytcov..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Homofóbni fašisti čo možno nepomáhajú aj cigáňom a gej rodinám?

To keby som vedel skôr.. Vďaka za info.

//autoeditácia príspevku (09 Okt 2016, 22:52)
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

márne to tu pridávaš :D kto tu bude počúvať nacionalistické, xenofóbne a rasistické hodinové dristy od fašistov...
Inak v mnohom majú pravdu, to uznávam, problémy pomenujú správne, ale riešenie žiadne. Ich ''riešenia'' znejú nejak takto: keby sme boli vo vláde, napravíme to, treba zreformovať sociálny systém a samé neurčité veci. Na druhú stranu priznávam že som počul možno len 50% obsahu videí.
Ďalej by ma zaujímalo ako môže nejaký slušný človek podporovať takú stranu, ktorá ma na kandidátke ľudí ktorí sa vulgárne a agresívne správajú k iným, cez deň pochodujú s faklami po meste (ako povedal Lipšic, cez deň s faklami chodia len blázni alebo fašisti), už teraz kážu čo sa smie v školách robiť a čo nie, čo sa smie hrať v divadlách a čo nie (aká kontrola by to bola keby sa naozaj dostali k moci... ja viem tebe možno z toho stojí ale mne sa dvíha žalúdok), hádžu kamene do imigrantov, podporujú rodinkárstvo, zneucťujú obete holokaustu, na svoje pochody/protesty/zhromaždenia si vodia tu najväčšiu zberbu (vyholené gorily, futbalových chuligánov... presne tie typy čo nosia reťaze jak pre psa a pustia sa do teba len čo sa na nich krivo pozrieš) a ďalšou komédiou je ich gramatika od Mariána cez Mazureka až po ich samotných voličov :D myslím že keď už niekto zo seba robí národniara, tak by mal vedieť kde je i a y (ja to až tak neovládam, ale ani sa nebijem do hrude aký som ja slováčisko). Gramatika a písomný prejav je prvotným indikátorom vzdelania a intelektu jedinca.
-AA- dúfam že mi podáš pádne argumenty, lebo už dlhšie sa snažím pochopiť prečo niekto chce dať hlas tomuto nevzdelanému odpadu spoločnosti. Iste si to tu už písal ale nechce sa mi čítať 4 strany témy a aspoň oživím diskusiu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Časť populácie žial myslením a osobnostným profilom inklinuje k autoritárskemu správaniu a k rovnakým typom štátneho zriadenia. Tí ľudia nemajú záujem budovať občiansku demokratickú spoločnosť. A práve to je zarážajúce, že využívajú práva, hodnoty a výhody, ktoré im demokratická spoločnosť poskytuje, ale pritom robia všetko preto, aby demokraciu pošľapali a zničili. Väčšinu problémov ĽSNS si pomenoval veľmi trefne, no ak toto povieš voličovi ĽSNS s inteligenciou v aspoň priemere, tak sa to väčšinou končí pseudoargumentom, že on ĽSNS pôjde aj tak voliť, lebo "tí druhí" sú ešte horší. No čo to už je za stranu, ktorá si stavia na tom, akí sú iní ako "štandardné politické strany", ako všetko zmenia k lepšiemu a blabla...a nakoniec ich ľudia idú voliť kvôli tomu, že zatiaľ sú namočení v menších sračkách, ako SMERáci a spol... Voliť menšie zlo neznamená voliť dobrú cestu. Stále je to zlo.

A ešte by som ťa pooopravil, ľudia z ĽSNS často prinášajú aj nápady, ako riešiť pomenované spoločensko-ekonomické problémy, ale tie riešenia sú často na úrovni ZŠ prvého stupňa...ako keď Magiánko v predvolebných reláciách úplne seriózne rozprával, že po vystúpení z EÚ by tých niekoľkostotisíc ľudí, ktorí by sa na SR museli vrátiť, zamestnal v poľnohospodárstve. :D :D A to je ešte akože jeden z tých inteligentnejších v tej strane.

A zatiaľ čo u nás bujnie fašizmus, v ČR zase kvitne komunizmus a úplne verejne a bez hanby sa tam ukazujú takéto bolševické prasatá, ktoré sa snažia obsadiť verejné funkcie. Súdy to samozrejme neriešia, ani politická voľa nie je, keďže veľa sudcov a politikov má podľa mňa niekde v šuflíku schované knižky člena KSČ...
Prílohy
14595581_1098869056835697_6314960980856598184_n.png
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

-AA- napísal:Homofóbni fašisti čo možno nepomáhajú aj cigáňom a gej rodinám?

To keby som vedel skôr.. Vďaka za info.

//autoeditácia príspevku (09 Okt 2016, 22:52)
Tu neviem ci je viac komicky Uhrik, ktoreho predci snad uz len Kazimir so svojimy grafmi, alebo slobodny vysielac konstatne siriaci same bludy :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Milý Aryan Angel - ďakujem ti za odborný insight do mojej osobnosti :) Myslím si, že na to mám iných ľudí - na oveľa vyššej inteligenčnej a spoločenskej úrovni ako ty, ale tak sloboda prejavu stále je. Vieš mi vysvetliť, ako mi bude Magián a jeho zberba pomáhať tu v Japonsku? Vieš - nie každý je zakorenený na Slovensku ako ty. Okrem toho, dokážem sa celkom služne uživiť aj bez pomoci a telesne postihnutý zatiaľ nie som, ak náhodou budem, mám to pokryté. Nesmieš všetkých svojich oponentov porovnávať k sebe.

Čo sa týka toho videa s Uhríkom - hahahahah. Prvé bludy o Sorošovi a podobne. Soroš ovplyvňoval pápeža, aby podporil Clintonovú. A toto všetko píšu a podporujú mantaví robotníci z gauča, ktorí s veľkou pravdepodobnosťou nikdy neopustili Slovensko, no vidia do svetovej politiky a do všetkého. Typické konšpiratívne drísty. Mimovládky blablablabla. Pofidérne peniaze blablablabla.

Tuším som už v minulosti písal svoje názory na tieto nasprostasté konšpirácie a aj na všetko ostatné, opakovať sa mi to nechce. Týmito sprostosťami môžeš obhadzovať ľudí na tvojej mentálnej úrovni. Ja medzi nich našťastie nepatrím.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Som milo prekvapený, že Uhrik ma PhD.
Nemilé je ale, že je súčasťou LSNS
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

seth82 napísal: Soroš ovplyvňoval pápeža, aby podporil Clintonovú

To tvrdili na TV Prima. To v tom youtube videu(resp. na jeho začiatku) je zvukový záznam z tej reportáže ;)
Napísať odpoveď