alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
yoggy

Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Príspevok od používateľa yoggy »

:roll: dnes som tam bol a, momentalne to tam vyzera ako po vojne, cesty rozdrbane, parkovsiko tiez atd., beriem to z toho pohladu, ze lokalita pre pesich je uplne nevyhovujuca, kedze od AS Mlyny sa neda prejst, tak to treba cele obist :roll:
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa icefiresr »

Vsak to je docasne, vsade sa tam stavia.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

asi tak, do konca roka ma byt dokoncena ta tretia budova, potom by to uz mohlo byt priechodzie.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

yoggy napísal::roll: dnes som tam bol a, momentalne to tam vyzera ako po vojne, cesty rozdrbane, parkovsiko tiez atd., beriem to z toho pohladu, ze lokalita pre pesich je uplne nevyhovujuca, kedze od AS Mlyny sa neda prejst, tak to treba cele obist :roll:
Bol si niekedy v AGEM computers? To musi byt pre "pesiaka" prijemna prva skusenost, mesto, mesto, menej mesta, obchodak, sklady, nic, nic, pole, nic, koniec sveta, nic. HĽA AGEM ! :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ale co by ved agrm je kusok od danubie. Ale ano pesi tam ist by sa mi nechcelo :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Neviem co sa komu na Alze nepaci, podla mna ma polohu vybornu, je kusok od hlavnych tahov, ma moznost parkovania vpredu aj vzadu, shwroom je dostatocne velky, ale je pravda, niekomu z Dubravky to logicky nevuhovuje. Obhajovat sa rozbitou cestou, ktora je vsade naokolo po Bratislave, to je skor take na zasmiatia. Iste by sa nasli aj lepsie miesta v ktorych by Alza mohla byt, miesta krasne, presklenna budova, ale kto vie co by to stalo Alzu a ci by bolo hlavne kde zaparkovat. Stacilo mi, ked som bol nedavno za jednou osobou pri Mileticovej ako su kancelarske budovy, tie boli sice fajn, aj parkoviska boli, ibaze tie parkoviska boli len na cipovu kartu pre firmy co tam sidlia a tak som si dobe pobehal okolie, kym som mal kde zaparkovat.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ak si niekto pamätá alzu keď začínali, hore na palisádoch pod hradom. Veľké ako moja obývačka, parkovisko tuším žiadne, neskôr pobočka na račianskej, tam boli tuším 2 boxy večne obsadené...

S tým kde je teraz centrála nemám problém :).
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja si ale Alzu pamatam na Radlinskeho oproti FCHPT STU. Pol rok - 3/4 pred prestahovanim nonstop rady a nervozita :)
baldorex
Addict
Addict

Jo radlinského to bolo :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Na palisadoch to musela byt radost :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sa seriete, choďte sa pozrieť na pobočky alza do ostatných miest. Včera som bol v košickej alze vyzdvihnúť balíček. Platené parkovisko spravované spoločnosťou EEI je permanentne plné, keďže hneď vedľa je vchod do Lidla, takže som už rovno parkoval na druhej strane 300m od pobočky, rovnako platené a spravované spoločnosťou EEI - ako všetky parkoviská na okolí. Že práve vtedy bol najintenzívnejší dážď snáď ani netreba spomínať. Obyvačková miestnosť narvaná ľuďmi a automat, do ktorého treba pri vyzdvihnutí tovaru zadať číslo objednávky, si spokojne žužlal papier už sám v sebe, ako takmer stále, nemusel som ho žužlať ja v ruke. Našťastie, proces vyzdvihnutia objednávok je relatívne rýchly, ak by som mal niečo osobne riešiť s tými dvoma chlapíkmi, určite by ma porazilo... hlavne ak každú chvíľu obaja odbehujú dozadu po objednávky, ktoré si ľudia prišli osobne vyzdvihnúť (ako napr. ja včera).

:)
baldorex
Addict
Addict

Koho zaujíma tretí svet :).

Ja som rád využíval alza drive, neviem prečo už dlhšiu dobu nefunguje. Teraz aspoň využívam platbu cez internet, kde mi po príchode do Alzy stačí zadať v automate číslo objednávky a idem rovno na výdaj. Nemusím čakať v rade na platenie.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

baldorex napísal:Koho zaujíma tretí svet :)
Nechcete si spravit vlastne forum, ze Blava only ?
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Co je Blava? Ako sa nazyvaju Kosice v Ukrajine? :-)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

baldorex napísal:Ja som rád využíval alza drive, neviem prečo už dlhšiu dobu nefunguje.
Tipujem ze ho zrusili nakolko je v danom mieste cesta a ta bola casto blokovana cakajucimi autami v rade na drive in.
baldorex
Addict
Addict

No to je pravda, okolo Vianoc tam boli dobré zápchy. Mimo toho tam ale bolo prázdno, max 1-2 autá... Škoda no...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Vsak drive na tom novom mieste znova funguje.
baldorex
Addict
Addict

Na novej adrese som ešte nebol, teraz na stránke vidím že to obnovili, paráda :)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Rec bola o drive-in na Prievozskej. Kazdopadne rad vyuzijem sluzby drive in znova :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ma tu niekto kontakt na niekoho vyssieho z Alzy, idealne na Slovensku, tj. nejaky manager, riaditel alebo tak, pripadne aj na tu cesku Alzu??? Rad by som tam poslal staznost na ich zamestnanca, ktory mi vypisoval nenormalne bludy a ked som chcel konkretne argumenty, tak uz tri dni ziadna odpoved, hoci som mail poslal opakovane. Aby som uviedol ako to prebiehalo...

Vymazal som volne riadky v mailoch, nech to neni zbytocne roztiahnute, rovnako tak som zmazal udaje (mena, cislo objednavky, firmu). Odhliadnuc od gramatiky, skoda slov:
Ja:
Dobry den,
dnes okolo obeda som stornoval objednavku c.xxxxx, ktoru som online zaplatil este v piatok pri objednavke. Nakolko slecna, ktora dnes na pobocke Alzy na Mlynskych Nivach bola drza a arogantna, rozhodol som sa objednavku stornovat. Okrem ineho, Alza opat pozadovala veci, ktore som uz posielal (vypis z OR, registracia o DPH), dnes navyse aj obciansky preukaz a splnomocnenie. Po mojom storne som neobdrzal ziadny email o storne, ziadnu sms o storne, nikto ma nekontaktoval a ani som neobdrzal informaciu o vrateni penazi. Prosim o vysvetlenie.
Dakujem,
xxx

Alza:
Dobrý deň
vo vašej registrácii nie su uvedené potrebné dokumenty , posledná kominkácia čo sa mi podarila nájsť je zo 16.2.2016 kde vás operátor kontaktoval že ste neposlali komletnú prílohu. Je potrebné aby ste zaslali sken originál výpisu z obchodného registra nie ten z webu a ič dph kartičku tu ružovú aby ste mohli preberať na predajňach alza.sk .
rovnako je potrebné predkladať občianský preukaz aby sa overilo totožnosť osoby či je opravnená preberať tovar. Jedine kto môže preberať tovar je osboba ktorá je uvedená v obchodnom registry alebo osoba poverena osobou zapisana v obchodnom registry čiže je potrebne aby mala úradne overené splnomocnenie.
požadované dokumenty a predkladanie občianského preukazu požadujeme nakoľko máme zákonnú povinosť predchádzať podvodom.
Skotroloval som vám obejdnávku na objednávke je zadané storno toto storrno si viete overiť vo vašom profile , storno je v štádiu spracovávania ak bude ukončené tak bude vytvorená zálohová faktúra a potom je možné prostriedky vrátiť naspäť.
Andrej xxx - Alza.cz
Predajca

ja:
Dobry den,
original vypis z OR som vkladal v profile, resp. vari aj posielal na daky kontakty mail, tiez scan origu registracii o DPH (ruzova karticka), uz v minulosti som s tym mal problem, preto som uz Alzu v tomto kontaktoval. Okrem ineho, registraciu DPH je mozne overit si na webe danoveho uradu, resp. funguje jednotny system v ramci celej EU/EHS, ktory je pravidelne aktualizovany. Nechapem zbytocne obstrukcie zo strany Alzy a tiez to, kde sa stratili mnou dolozene potrebne doklady.
Tiez nechapem zbytocnosti o preverani niekym, kto je zapisany v OR, nakolko firma moze mat x zamestnancov a splnomocnovat niekoho, resp. niekoho z rodiny - je to z mojho pohladu krok mimo, nakolko preposlem sms s id objednavky a pin kodom, ale ani to nestaci.
Nakoniec som cely tento problem vyriesil a nakupil som rovnaky tovar v Datacompe, ktory sa pomaly ale iste stava dost vaznou konkurenciou, hlavne kvoli nestazovaniu papierovaciek a splnomocneni pri nakupe na firmu. Verim, ze tento mail preposlete kompetentnym ludom vo vedeni firmy, pripadne aspon Vasemu managerovi.
Dakujem
S pozdravom,
xxx

Alza:
Dobrý deň
ako som vám písal je to kôli tomu, že máme zákonnú povinosť predchádzať podvodom a ako vravíťe údaje vašej spoločnosti su bezproblémov prístupne komukoľvek a ak si na vás niekto niečo objedná tak vás môže poškodiť jedna sa o nákup bez DPH takže daniari prísne stražia. verte mi je to pre vašu ochranu a podvodov zo strany zamestnancou alebo rodiny je veľa preto došlo aj k sprisneniu pravideil keď to nejaká iná obchodná spoločnosť nevyžaduje sama sa vystavuje možným problémom.
originál výpis z registra obsahuje jednú položku, ktorá nie je obsiahnutá na webovej verzií a ta jedná položka vie jasne rozhodnúť, že je dotyčná osoba konateľom.
Andrej xxx - Alza.cz
Predajca

ja:
Dobry vecer,
p.xxx, mozete mi citovat zakon, pripadne dat paragraf a cislo zakona, ktory hovori o povinnosti o ktorej pisete? Velmi rad si konkretny paragraf precitam. Hoci su udaje mojej spolocnosti verejne pristupne..., ID objednavky a PIN kod objednavky, aby mohol niekto prebrat tovar, ktory som objednal z mojho uctu, registrovany k mojmu mailu, s udajmi mojej firmy, to uz verejne pristupne nie je. Alebo Alza umoznuje zalozit si viacero uctov s rovnakym mailom, s rovnakym nazvom firmy, s rovnakym ICO, DIC a IC DPH? Zaroven Vas poprosim o to, ze aku polozku obsahuje original vypisu z OR, ktora nie je vo webovej verzii na zaklade coho sa da rozhodnut, ze dana osoba je alebo nie je konatelom. Ked sa pozeram na vypis z OR, ktory mam pred sebou, tak original obsahuje pri statutarnom organe naviac datum narodenia a rodne cislo, prave tieto udaje nie su zverejnene na internete, nakolko sa jedna o osobne udaje a nie je mozne ich bez suhlasu dotknutej osoby zverejnit.
Objednavka, ktoru som stornoval bola objednana z mojho uctu, ktory je vedeny k mojej firme, ktory tam uz nejaky ten cas mam, mam tam niekolko objednavok, objednavka bola okamzite uhradena z podnikatelskeho uctu firmy cez SporoPay. Je zaujimave, ze objednavka zo 14.2.2016, ktora bola na firmu, nebola pri kupe bez DPH ani po odoslani dokladov odovzdana na pobocke. Preto som mojho zamestnanca otocil po telefonate, ze mu tovar vydany nebol, aby sa vratil a opytal sa, ze ci je mozne objednavku vyplatit rovno s DPH. V tom pripade uz problem nebol. Pokial viem, pri nakupe tovaru bez DPH zo zahranicia, tzv. nadobudnutie tovaru z ineho clenskeho statu EU ide o samozdanenie, zdanit DPH na vystupe, zaroven odpocitat DPH na vstupe a toto nadobudnutie uviest v kontrolnom vykaze DPH.
Dakujem za odpoved a vysvetlenie
S pozdravom,
xxx

Alza:
bez odpovede
Napísať odpoveď