Reštart GK
Reštart GK
Dobrý deň. Mám GK NVidia GeForce 7600GS. Minimálne 2x denne mi obrazovka stmavne a po chvíľke (cca 30 sek.) sa opäť obrazovka normálne rozsvieti. V pravom dolnom rohu sa mi zobrazí upozornenie o reštarte GK. Poraďte prosím, čo urobiť, aby sa toto neopakovalo?. Ďakujem
Re: Reštart GK
pre zaciatok skontrolovat teplotu
ak je normalna, tak ine ovladace
//post cislo 11111
ak je normalna, tak ine ovladace
//post cislo 11111
Teplota GPU je 55°C bez záťaže. Skúšal som preinštaľovať ovládač nVidia od výrobcu, pretože zatiaľ som mal nainštaľovaný grafický ovládač 309.08, ktorý si stiahol inštalátor Windows7. Uvidím, či to pomôže.
P.S. Nepomohlo. Stále GK vykonáva reštart. Neviem, či by pomohol starší ovládač GK.
P.S. Nepomohlo. Stále GK vykonáva reštart. Neviem, či by pomohol starší ovládač GK.
-
lukostrel77
Star
Skus dat straší ovládač a potom napíš či pomohlo....
Nepomohlo. Stále GK reštartuje. Uvažujem aj o poruche GK, čo sa mi zdá nepravdepodobné na takúto poruchu.
-
lukostrel77
Star
Tak može byt aj vadná grafika,nemáš inu skusit to snou či to robí....
-
lukostrel77
Star
Nemáš ani integrovanu na doske (alebo v cpu)???
Neviem pravdepodobne nie. Mám MB Gigabyte M52L S3P a CPU Athlon II X2 240.
-
lukostrel77
Star
Nie nie na tej doske neni integrovaná 
Budem sa musieť poobzerať, či niekto nemá navyše GK, ktorú nepoužíva a chce ju predať.
ab021 - Ak si svoj problém ešte nevyriešil tak mám na predaj Leadtek GT 430 1gb (pci-e 16x, čo má aj tvoja doska). Nájdeš ju aj tu na fóre v sekcií bazár. Tak keď budeš mať záujem mi napíš SS.