Forza Horizon 3
Forza Horizon 3
Zakladám tému pre Forza Horizon 3, pre tých ktorý nevedia hra je dostupná aj na PC konečne a môžete hrať s Xbox one cross platform.
Hra vyšla oficialne 27.9.2016.
pre tých ktorý nevedia o čo sa jedná:http://forzamotorsport.net/en-US/games/fh3/features
v skratke skvelá racingová hra s vela možnostami či už vizualneho alebo motoroveho tuningu, zatial okolo 350 aut + DLC / drift, klasicke zavody, rally, offroad.
ak by mal niekto chuť zahrať CO-OP tak si ma pridajte: eXskoopShizz, som okolo 130lvl rad zahram s hocikym.
hram to od vydania tak ak mate nejake otazky kludne sa pytajte.
Hra vyšla oficialne 27.9.2016.
pre tých ktorý nevedia o čo sa jedná:http://forzamotorsport.net/en-US/games/fh3/features
v skratke skvelá racingová hra s vela možnostami či už vizualneho alebo motoroveho tuningu, zatial okolo 350 aut + DLC / drift, klasicke zavody, rally, offroad.
ak by mal niekto chuť zahrať CO-OP tak si ma pridajte: eXskoopShizz, som okolo 130lvl rad zahram s hocikym.
hram to od vydania tak ak mate nejake otazky kludne sa pytajte.
Re: Forza Horizon 3
Hras to na PC? Zvazujem kupu, ale trochu ma odradzaju momentalne problemy s performance.
jo hram na PC, su problemy dost hlavne to stuttruje také to zasekavanie, fps je celkom v pohode pokial mas gtx 960 a lepsie ale treba aj dobre CPU
ja to hram na FX 8320 a gtx 970 a fps tak 45-60, je to hratelne a vyzera to uzasne
ja to hram na FX 8320 a gtx 970 a fps tak 45-60, je to hratelne a vyzera to uzasne
Je toho veľa, čo sa týka Forzy...bože, mne sa zdalo, že som vytvoril tému dávno...nevadí...
Ja to hrám na PC - bavíme sa o i5-4690k, GTX980Ti, 16GB RAM atď...hrám na 4K
- Aktuálne sa mi podarilo vytvoriť nádherne stabilných 50fps stále - idem na "max", akurát tiene na "high", MSAA v hre vypnuté a ako AA mám kombináciu FXAA (z ovládačov nvidie a toho v hre), vypnutý V-Sync a ide to parádne...
Je to herný gigant - toť je jedna z hier, ktoré musí každý mať, nebavíme sa len o nejakej "ďalšej hre"...ako Mafia 3 - meh, to je blud - toto je Forza - po rokoch rokúcich teraz už aj na PC.
354 vozidiel v základnej výbave, príjemný engine - pri volante si to žiada nervy - ja som mal s G27 problémy ale aktuálne mám dobrý konfig, ktorý mi vyhovuje. Závody všetkého druhu, NPC hráči sú založení na reálnych hráčoch a ich správaní. Mnoho úprav obtiažnosti v zmysle vypnutia/zapnutia pomocníčkov, simulačného riadenia, auto/manuálu, pričom každý vypnutý pomocníček pridáva na bonuse za všetko (zaujímavá vsuvka).
Ako píšem, je toho veľa...hra je veľká, nie tak mapou (tá sa počas existencie cca 2x rozšíri - ja tipujem, že jednou z nich bude prídavok vo forme Nového Zélandu) ako skôr obsahom a online komunitou.
Btw, čo sa týka ceny - ja som to zohnal za 47€ za Štandardku - inú by som nechcel, keďže tie drahšie dávajú VIP a to je x2 na všetko a to sa mi nepáči - ničí to ten dobrý pocit z postupu, ka chcete, tu je návod
Štandardka za cca 47€
Poďme späť k tomu postupu za 47,70€ - takže gro je kupovanie na Singapurskom MS Store - nejde priamo kúpiť Forzu, je potrebné to rišiť gift kartami, takže (SG MS Store má najlacnejšiu štandardku):
1. vo Windowse (dobre je to spraviť už vopred) si v nastaveniach jazyka a regiónu prepnite na Singapur
2. https://www.microsoftstore.com/store/mssg/en_SG/home > prihláste sa (a ak máte na live id svoju adresu, tak ju dočasne zmeňte na Singapurskú - hocjakú, ja som hodil
"Blk 335 Smith Street
Singapore 050335" z wikipédia ohľadom PSČ v Singapure )
3. Kúpiť:
1x 50 SG$ kartu https://www.microsoftstore.com/store/ms ... .299586000
1x 20 SG$ kartu https://www.microsoftstore.com/store/ms ... .299585900
- ak dáte add to cart, tak v checkoute zvoľte Paypal, hodí Vás to na paypal, prihlásiť, potvrdiť, hodí to potom späť na krok 2 "Review" a už len to potvrdiť cez Complete purchase
4. Otvoriť obchod vo wine (musíte mať prepnutý región na SGP, aby ste mali ich ceny) a buď priamo choďte na forzu a ak dáte kúpiť, tak máte možnosť uplatniť kód alebo na hornej lište kliknite na vašu miniatúru (naľavo od okienka "Hľadať") a možnosť "Uplatniť kód"
5. Po redeemnutí tých dvoch (spolu SG$70) kariet choďte na forzu, dajte kúpiť a rovno vám hodí primárne to kúpiť za MS Store financie - len to dotiahnite do konca, myslím, že nepýta už žiadne platobné info a podobne...
6. Ak už to bude ťahať, tak kľudne prepnite región späť na SVK (ak bude obchod otvorený, tak bude chcieť sa reloadnúť, tak kľudne to potvrďte) a je to tam, Forza 3 SE za 47,70€ :good: - rovnako si kľudne zmažte, prípadne zmeňte adresu na live id
alebo dá sa to aj proste bez jedného kroku u mňa ako tu
https://www.reddit.com/r/CrackStatus/co ... on/d882qh5
A nakoniec, ak chcete, pridajte si ma - "dropadred"
Ja to hrám na PC - bavíme sa o i5-4690k, GTX980Ti, 16GB RAM atď...hrám na 4K
- Aktuálne sa mi podarilo vytvoriť nádherne stabilných 50fps stále - idem na "max", akurát tiene na "high", MSAA v hre vypnuté a ako AA mám kombináciu FXAA (z ovládačov nvidie a toho v hre), vypnutý V-Sync a ide to parádne...
Je to herný gigant - toť je jedna z hier, ktoré musí každý mať, nebavíme sa len o nejakej "ďalšej hre"...ako Mafia 3 - meh, to je blud - toto je Forza - po rokoch rokúcich teraz už aj na PC.
354 vozidiel v základnej výbave, príjemný engine - pri volante si to žiada nervy - ja som mal s G27 problémy ale aktuálne mám dobrý konfig, ktorý mi vyhovuje. Závody všetkého druhu, NPC hráči sú založení na reálnych hráčoch a ich správaní. Mnoho úprav obtiažnosti v zmysle vypnutia/zapnutia pomocníčkov, simulačného riadenia, auto/manuálu, pričom každý vypnutý pomocníček pridáva na bonuse za všetko (zaujímavá vsuvka).
Ako píšem, je toho veľa...hra je veľká, nie tak mapou (tá sa počas existencie cca 2x rozšíri - ja tipujem, že jednou z nich bude prídavok vo forme Nového Zélandu) ako skôr obsahom a online komunitou.
Btw, čo sa týka ceny - ja som to zohnal za 47€ za Štandardku - inú by som nechcel, keďže tie drahšie dávajú VIP a to je x2 na všetko a to sa mi nepáči - ničí to ten dobrý pocit z postupu, ka chcete, tu je návod
Štandardka za cca 47€
Poďme späť k tomu postupu za 47,70€ - takže gro je kupovanie na Singapurskom MS Store - nejde priamo kúpiť Forzu, je potrebné to rišiť gift kartami, takže (SG MS Store má najlacnejšiu štandardku):
1. vo Windowse (dobre je to spraviť už vopred) si v nastaveniach jazyka a regiónu prepnite na Singapur
2. https://www.microsoftstore.com/store/mssg/en_SG/home > prihláste sa (a ak máte na live id svoju adresu, tak ju dočasne zmeňte na Singapurskú - hocjakú, ja som hodil
"Blk 335 Smith Street
Singapore 050335" z wikipédia ohľadom PSČ v Singapure )
3. Kúpiť:
1x 50 SG$ kartu https://www.microsoftstore.com/store/ms ... .299586000
1x 20 SG$ kartu https://www.microsoftstore.com/store/ms ... .299585900
- ak dáte add to cart, tak v checkoute zvoľte Paypal, hodí Vás to na paypal, prihlásiť, potvrdiť, hodí to potom späť na krok 2 "Review" a už len to potvrdiť cez Complete purchase
4. Otvoriť obchod vo wine (musíte mať prepnutý región na SGP, aby ste mali ich ceny) a buď priamo choďte na forzu a ak dáte kúpiť, tak máte možnosť uplatniť kód alebo na hornej lište kliknite na vašu miniatúru (naľavo od okienka "Hľadať") a možnosť "Uplatniť kód"
5. Po redeemnutí tých dvoch (spolu SG$70) kariet choďte na forzu, dajte kúpiť a rovno vám hodí primárne to kúpiť za MS Store financie - len to dotiahnite do konca, myslím, že nepýta už žiadne platobné info a podobne...
6. Ak už to bude ťahať, tak kľudne prepnite región späť na SVK (ak bude obchod otvorený, tak bude chcieť sa reloadnúť, tak kľudne to potvrďte) a je to tam, Forza 3 SE za 47,70€ :good: - rovnako si kľudne zmažte, prípadne zmeňte adresu na live id
alebo dá sa to aj proste bez jedného kroku u mňa ako tu
https://www.reddit.com/r/CrackStatus/co ... on/d882qh5
A nakoniec, ak chcete, pridajte si ma - "dropadred"
DropDead - tvoja tema je o Forza Motorsport 6 APEX. Inak dik za info, ja Forzu chcem, ale stale nemam dohrane nejake hry a stale som nedoriesil GPU a monitor, rad by som si to vychutnal uz naplno v 4K, ale teraz sa to velmi neoplati.
K tomu postupu pri kupe, neviem, nehrozi dodatocny ban? Radsej by som pockal na akciu, alebo keby bola k nejakej GPU, ale toho sa asi nedockam.
Inak sa mi zda ze dnes vysla nejaka velka aktualizacia na Horizon 3, zaregistroval si nejake zlepsenia, ci uz v hratelnosti alebo grafike, plynulosti, FPS?
K tomu postupu pri kupe, neviem, nehrozi dodatocny ban? Radsej by som pockal na akciu, alebo keby bola k nejakej GPU, ale toho sa asi nedockam.
Inak sa mi zda ze dnes vysla nejaka velka aktualizacia na Horizon 3, zaregistroval si nejake zlepsenia, ci uz v hratelnosti alebo grafike, plynulosti, FPS?
Pochybujem, že cena sa bude hýbať. Ban podľa mňa nehrozí, nespravil som nič ilegálne, či ? 
Patch bol včera a...vraj spravil, ja to neviem tak posúdiť - hlavnou zmenou je, že G27 už uzná layout - predtým pri potvrdení to nechcelo vziať, že nekompatibilný volant, tak bolo potrebné robiť "Custom" profil. Aktuálne už len to ovládanie a ten FFB je divný alebo možno len divný...kto vie.
Patch bol včera a...vraj spravil, ja to neviem tak posúdiť - hlavnou zmenou je, že G27 už uzná layout - predtým pri potvrdení to nechcelo vziať, že nekompatibilný volant, tak bolo potrebné robiť "Custom" profil. Aktuálne už len to ovládanie a ten FFB je divný alebo možno len divný...kto vie.
Absolutne zdielam tento nazor, forza neni ziadne trapne Need for Speed ale vlastna kategoria racing hier ktorej sa nevyrovna momentalne ziadna ina hra na PC.DropDead napísal: Je to herný gigant - toť je jedna z hier, ktoré musí každý mať, nebavíme sa len o nejakej "ďalšej hre"...ako Mafia 3 - meh, to je blud - toto je Forza - po rokoch rokúcich teraz už aj na PC.
co sa tyka tych performance issues. J*be tej hre ked uz to tak mam povedat, jeden chalan ma do bodky rovnake PC ako ja a mne to ide fajn a on ma uplnu sekanicu.
pocas launchu som mal nervy lebo to sekalo aj mne ale dokazal som to odpusit tej hre (neskor som to uz dako nastavil) lebo nic taketo nebolo dlho na PC a je to fakt legendarna hra,
par rokov dozadu som si kupil xbox 360 len kvoli forza horizon 1 a forza motorsport 4 je to fakt top class hra a urcite by mal kazdy aspon vyskusat kto je aspon trochu do aut a zavodenia.
ja niekedy hram aj 5 hodin forzu a pritom nespravim ani jeden zavod lebo si len tak jazdim
ked pridem home tak si ta pridam a mozme zajazdit.
-
lukostrel77
Star
Je to lepšie ako assetto corsa?
Nedá sa to porovnať ale zapotíš sa rovnako ako aj u AC, arkádou to nazývajú len preto, lebo to nie je na uzavretých tratiach, inak nerozumiem, čo je na tom arkádové - arkádovka je možno NFS15, FH3 (ak si odmyslím odlišný "formát") nie je nijako inšie ako AC, PCars,...
-
lukostrel77
Star
Tak kedisy som hrával forzu 4 a horizon 1 a tie mali dobré ovládanie a celokovo sa mi aj páčily,tak potom aj toto bude podobné že?
V tom prípade budeš podľa mňa veľmi spokojný
Odporúčam to poriešiť cez ten SGP shop, je to fakt potom parádne lacné.
-
lukostrel77
Star
Ja by som aj bol spokojný len moje cpu nie
,takže neaký ten čas počkám a potom kupim....
Ja mam okrem performance issues problemy aj s networkom, casto krat ma disconnectne pocas online eventu
Nuz, staci len dufat v patch, inak je hra neskutocna zabava, hlavne Online Adventure
jedinu vyhradu co mam je v online adventures tie XP championships. ak chces vyhrat championship tak vobec nemusis byt prvy resp. vobec nemusis dojst do ciela len ti staci driftovat stale a vytvorit velky skill chain a vyhras XP championship. ani za prve miesto nedostas viac XP ako ked budes driftovat na skill chain.....
wtf o com to je.
wtf o com to je.
EmTeK - to nie je dobre, na youtube je video niekoho kto takto predriftoval celu mapu.
to teda neni
ved nech si driftuje kto chce kolko chce, ja rad driftujem ale ked idem zavod tak chcem aby islo o to ze kto dojde prvy tak aj vyhra, nie ze niekto na 12tom mieste spravil 1mil. skill chain a dostal za to tolko XP ze ho dalo na prve miesto... to je tazko potom si zajazdit s niekym normalnym 
Pri zavodoch v GTA V sa mi nepacilo ze su tam nefer veci, ako to ze pri natunovani nejakeho auta je rychlejsie ako ine a nejake triky su ako ist rychlejsie, alebo agresivny slipstream a najhorsia brzda catchup, takze by som cakal, ze pri takejto cisto zavodnej hre pojde o zavodenie, tak uvidime ci to nejak neobmedzia..
Zdravim
Kupil som si Forzu Horizon 3 na PC ale nejak mi to casto Crashuje ked idem nejaky zavod tak to furt spadne,neviem co to moze sposobovat mam to nastavene na Ultra ale aj tak a PC mam celkom v pohode: Intel core i5 4690K 3.50 GHZ, 16 GB RAM DDR 3,Gainward 1070 Phoenix 8 GB .Je to tym ze to mam nastavene vsetko na Ultra tak mi ta hra crashuje alebo cim to moze byt ? Ostatne hry mi idu v pohode.
Nie, Ultra neznamená ultra padania 
Hra sa odlaďuje - ja som po release nemal problém so stabilitou, potom áno...No naposledy to vyriešil najnovší ovládač GPU, takže aktualizuj.
Hra sa odlaďuje - ja som po release nemal problém so stabilitou, potom áno...No naposledy to vyriešil najnovší ovládač GPU, takže aktualizuj.
DropDead: Sak mam uplne najnovsi ovladac od Nvidie verzia 375.70 a aj tak mi to stale crashuje vzdy ked chcem zacat novy zavod,Free-roam jazda ide uplne v pohode.