Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
To v robote nemôžeš mať nejake drahšie, kvalitnejšie špunty?
Nie nie nejde o to. Je mi luto vyhadzat vela prachov za nieco, co budem kazdych par sekund vytahovat z ucha, pripadne pol dna bude v uchu iba jedno sluchatko a tak, nejde o nejaky hudobny zazitok, skor nieco na prehlusenie hluku.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak to je potom jedno. Nejake Joyroom, Zircony či KZ z aliexpressu.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Poradte nejake pohodlne velke sluchadla.
Na zvuku az nejak extra nezalezi, najhlavnejsie aby boli velmi pohodlne. (cize aby som ich na hlave skoro necitil)
Nieco tak do 100 dolarov, najlepsie z amazonu.
Na zvuku az nejak extra nezalezi, najhlavnejsie aby boli velmi pohodlne. (cize aby som ich na hlave skoro necitil)
Nieco tak do 100 dolarov, najlepsie z amazonu.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. https://www.amazon.com/Audio-Technica-A ... B009S332TQ
Mas to pohodlne ale aj zvukovo velmi kvalitne.
Mas to pohodlne ale aj zvukovo velmi kvalitne.
-
awtt
Medium Professional
Dik, nakoniec som objednal tieto: https://www.amazon.com/gp/product/B00K4NK36E
Riadna otočka...prečo preboha tie ?
-
Ryan Giggs
VIP
Komu niet rady...
Mohol si mat super sluchadla, vybral si si stary crep. Aj v ramci bezdrotovych.
Co ta k tomu viedlo?
Co ta k tomu viedlo?
Mate tip na uzatvorene bezdrotove sluchadla do 90eur ? Budget je pevny a nie je to pre mna 
Nieco taketo mozno: https://www.alza.sk/sony-mdr-rf865rk-cierna-d246508.htm
Nieco taketo mozno: https://www.alza.sk/sony-mdr-rf865rk-cierna-d246508.htm
-
Ryan Giggs
VIP
Mozu byt aj tie Sony. Pripadne AKG K915. Ak by nebol rozpocet pevny, tak idealne Sennheiser RS160. Uplne iny level.
Nakoniec sa mozno pojde do tych Sennehiserov. Snazil soms a dotycnemu vysvetlit, ze pri bezdrotovych sluchadlach platis za vsetko okrem zvuku na ktory u lacnejsich proste neostava priestor.
Vdaka za tip.
Vdaka za tip.
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial to chce aj na hudbu, tak tie Senny su podstatne lepsia volba.
Na co to vlastne chce? Nebudu lepsie nejake BT sluchadla?
Na co to vlastne chce? Nebudu lepsie nejake BT sluchadla?
Podmienkou je len, ze musia byt bezdrotove. Na technologii nezalezi a pokojne mozu byt aj BT.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak ale ono je to dost zasadny rozdiel, zalezi na pouziti.
Tie sluchadla bude pouzivat normalne v praci v kancelarii. A mali by to byt velke nahlavne sluchadla. Nejde o sluchadla k mobilu, alebo nieco podobne.
-
Ryan Giggs
VIP
Ved su aj velke BT sluchadla. O to nejde. Ide o to s cim ich bude pouzivat. Co bude zdroj zvuku.
Ci by tie BT vedel vyuzit.
Ci by tie BT vedel vyuzit.
-
awtt
Medium Professional
Pacil sa mi dizajn.Ryan Giggs napísal:Komu niet rady...
Co ta k tomu viedlo?
Tie tvoje sa mi velmi nepaci ako vyzeraju.
Ja som nenarocny pouzivatel, mam to len do roboty k pc na youtube a tak, a hlavne netlacia takze som spokojny
-
Ryan Giggs
VIP
Ty sa na sluchadla pozeras ci pocuvas?
Keby si s tym chcel chodit po vonku nepoviem.
Su aj ine, podstatne lepsie, dobre vyzerajuce sluchadla. Tie AT bol len prvy nastrel kedze si chcel mega pohodlne sluchadla.Ked si si chcel vybrat podla dizajnu, nerozumiem naco si si prisiel po radu. To si si mohol vybrat davno sam.
To ze si nenarocny, neznamena ze si musis vybrat zle sluchadla. A este aj uplne mimo zadania. Tie Philipsy to je starina, ma len BT 3, nepodporuje aptx a aac, takze zvuk cez BT onicom a vydrz je zly vtip. Tak ale su to tvoje peniaze.
Keby si s tym chcel chodit po vonku nepoviem.
Su aj ine, podstatne lepsie, dobre vyzerajuce sluchadla. Tie AT bol len prvy nastrel kedze si chcel mega pohodlne sluchadla.Ked si si chcel vybrat podla dizajnu, nerozumiem naco si si prisiel po radu. To si si mohol vybrat davno sam.
To ze si nenarocny, neznamena ze si musis vybrat zle sluchadla. A este aj uplne mimo zadania. Tie Philipsy to je starina, ma len BT 3, nepodporuje aptx a aac, takze zvuk cez BT onicom a vydrz je zly vtip. Tak ale su to tvoje peniaze.
Ahojte, hľadám slúchadla s veľmi podobnou špec. ako sa riešia tu nadomnou - bezdrôtové, primárne na hudbu (rock, indie, pop) s rozpočtom okolo 100€. Pôvodne som mal vyhliadnuté Marshal BT Major II, Sony XB650BT, Jabra Move Wireless alebo po prečítaní tohoto vlákna od začiatku roka by som upustil od dizajnovej stránky a šiel radšej do kvality zvuku keďže aj tak sú určené len do domáceho officu a teda mali by byť aj dlhodobejšie znesiteľné. Takže teraz sa rozhodujem medzi MEE Rumble, MEE Matrix 2 prípadne vyššie spomenutými Sennheiser RS 160 (trochu nad rozpočet ale prižmúril by som oko).
Z ktorých z týchto (prípadne iné v rovnakej cene) dostanem najviac z hľadiska kvality? Zvukovka k tomu je Sound Blaster Z (asi nie až také delo...ale to sa dá riešiť dobudúcna)
A druhá vec, pozeral som sa aj ich recenzie na amazone a zaujímala by ma reálna skúsenosť s dlhodobejším používaním hlavne z hľadiska pevnosti a trvácnosti keďže to je najčastejšie riešený problém a aj dôvod odchodu mojich starých slúchadiel.
ďakujem
Z ktorých z týchto (prípadne iné v rovnakej cene) dostanem najviac z hľadiska kvality? Zvukovka k tomu je Sound Blaster Z (asi nie až také delo...ale to sa dá riešiť dobudúcna)
A druhá vec, pozeral som sa aj ich recenzie na amazone a zaujímala by ma reálna skúsenosť s dlhodobejším používaním hlavne z hľadiska pevnosti a trvácnosti keďže to je najčastejšie riešený problém a aj dôvod odchodu mojich starých slúchadiel.
ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Kedže vyberaš bezdrôtove sluchadla, to aku zvukovku maš je uplne jedno. Ta s tym nema absolutne nič spoločne.
Tie Senny a Matrixy su uplne ina kategoria, určene na niečo uplne ine. Primarny je pri vybere teda učel. Podľa toho sa sluchadla vyberaju a podľa toho sa rozhoduj.. Nema zmysel vyberať buď alebo. Zaleži čo bude zdroj tej hudby, atd. Pokiaľ chcem počuvať napr. primarne z telefonu, nema zmysel neutale ho pripajať kablom k stanici. Alebo naopak, ak chcem počuvať z viacerych zariadeni, z ktorych väčšina nema BT, tak su BT sluchadla trochu zbytočnosť.
Tie Senny a Matrixy su uplne ina kategoria, určene na niečo uplne ine. Primarny je pri vybere teda učel. Podľa toho sa sluchadla vyberaju a podľa toho sa rozhoduj.. Nema zmysel vyberať buď alebo. Zaleži čo bude zdroj tej hudby, atd. Pokiaľ chcem počuvať napr. primarne z telefonu, nema zmysel neutale ho pripajať kablom k stanici. Alebo naopak, ak chcem počuvať z viacerych zariadeni, z ktorych väčšina nema BT, tak su BT sluchadla trochu zbytočnosť.