Top Gear and Fifth Gear
Re: Top Gear and Fifth Gear
Neviem no, uplne ina trieda asi nie, ten cernoch je tiez trochu umely. Tak sa drzi scenara az Sabine viackrat nenechal dokoncit vetu a ta jazda v Porsche bola vysmech Top Gearu. Jediny Chris Harris je spravny petrolhead, ktory sa tam hodi a vie o aute rozpravat tak, ze mu to verim. Je vidiet, ze s tym ma skusenosti a nerozumiem, preco ho nedali do hlavneho programu namiesto Evansa. Ten je akurat otravny. Najlepsie je, ze im to dali najavo aj divaci v studiu, musel ich povzbudzovat a pocas "vtipnych" rozhovorov sa nikto nesmial.
Tak no...k "novemu" Top Gearu. Pozeral som ho na dva krat, kedze som nebol schopny to absolvovat naraz (aj ked uznávam, že tá druhá polka bola lepšia ako prvá, občas som sa aj pousmial
) Po obsahovej stránke ani nie je až tak moc čo vyčítať, ale Chris Evans tam pôsobí (dúfam, že len dočasne) hrozne. Bol divne ukričaný, miestami upišťaný, s hlasom narábal ako 8 ročný ochotník, tie jeho pohybové kreácie boli na hranici retardácie a celkovo pôsobil asi ako slabší moderátor Telerána. To už aj ten "Joey", hoci ani nie je moderátor (ci ??
) a celkovo pôsobil podpriemerne, to zachraňoval. No, ale ich vzťahu sa nedalo veriť ani náhodou, ako bolo spomenuté, chémia ani iskra žiadna, proste dvaja cudzí ľudia čo to dostali za úlohu. (Ale tak, aby sme boli objektívni, ani Clarkson a Hammond v prvej sérii nebolo úplne to pravé orechové, hoci o niekoľko tried lepšie ako toto a skonsolidovalo sa to až s príchodom Maya). Každopádne, hneď zanevrieť na tento nový TG by bolo predčasné, keby ide o dačo úplne nové, najskôr by som si povedal Ok, k nedeľnej poobednej káve to može byť
, len podvedomé porovnávanie so "starým TG" nepustí a určité očakávania tam stále budú. Potenciál tam stále je, tak snáď si to tvorcovia aj samotní "moderátori" uvedomia a dačo s tým čo najskôr spravia.
Kde to pozerate ? Su už niekde aj titulky ?
titulky vraj v piatok http://topgear.sovicka.net/
Inac ale moc som nepochopil tu cast kde isli do toho mesta na reliant-e. Vsak celu cestu sa Blanc odviezol na odtahovke a ked tam prisli tak bol koniec?
Asi aby ukazali, ze aj ich ma prosty britsky lud rad a kyva imPascalwb napísal:Inac ale moc som nepochopil tu cast kde isli do toho mesta na reliant-e. Vsak celu cestu sa Blanc odviezol na odtahovke a ked tam prisli tak bol koniec?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak som si pozrel druhu cast, a kupodivu v prvom filme aj Evans celkom znesitelny. Bohuzial potom sa to zas zhorsilo... Ale challenge zaujimava.
Extra Gear trochu slaby, chybal tam Chris, Rory sa snazil, ale nemalo to tu dynamiku co minuly tyzden. A ten film s XC90 som nepochopil absolutne, to nebolo dobre od vobec nicoho. Trochu pojazdil na drahe na SUVcku, posplietal par cisel.. a koniec, nic o tom jak to jazdi na elektriku, nic o tom ako vyzera interier (teda okrem slovneho zhodnotenia "something else"), zvlast take krasne detaily ako volic prevodovky z orreforskeho krystalu, nic o tom ake je to pohodle (velmi), aky velky je kufor (velky).
Extra Gear trochu slaby, chybal tam Chris, Rory sa snazil, ale nemalo to tu dynamiku co minuly tyzden. A ten film s XC90 som nepochopil absolutne, to nebolo dobre od vobec nicoho. Trochu pojazdil na drahe na SUVcku, posplietal par cisel.. a koniec, nic o tom jak to jazdi na elektriku, nic o tom ako vyzera interier (teda okrem slovneho zhodnotenia "something else"), zvlast take krasne detaily ako volic prevodovky z orreforskeho krystalu, nic o tom ake je to pohodle (velmi), aky velky je kufor (velky).
Evans sa asi coskoro poberie prec 
http://www.autoforum.cz/bleskovky/novy- ... jeste-vic/
http://www.autoforum.cz/bleskovky/novy- ... jeste-vic/
BBC dnes zveřejnila čísla sledovanosti druhého dílu a jsou opět i za střízlivými očekáváními: Evanse a spol. si včera naladilo jen 2,8 milionu Britů, což je ještě o 37 procent méně než minulý týden. To je více jak třetina a ještě razantněji klesl „share”, tedy podíl pořadu na celkové sledovanosti - 14 místo 23 procent znamená pokles dokonce skoro o 40 procent.
V těchto číslech nejsou data o sledovanosti na internetu, která finální účet jistě vylepší, ale dozajista ne tak, aby výsledek nebyl průšvih. 2,8 milionu televizních diváků je méně než polovina průměrné sledovanosti poslední sezóny „Clarksonova” Top Gearu.
Toto sa dalo očakávať, všetci si pozreli prvu čast zo zvedavosti, tá absolutne ničím nezaujala a ludia nemaju dovod to zapínať znova. Mohli sa s tou prvou častou posnažiť viac, malo im byť jasne že to bude rozhodujuce, kludne mohli 2-3 nasobit rozpočet ako na ine časti... A možno to aj spravili a tak druhu čast vidieť ani nechcem
-
Kibo
Hardcore addict
Dosť dobre to vyzerá a vyzerá to tak, že na kvalite to nič nestratilo voči TG. Amazon sa dobre pleskol o vrecku 
vrati sa im to mnohonasobne
-
lukostrel77
Star
A kde sa to bude dat pozerat,alebo ako???
stiahnes si to ako kazdy iny serial z internetu 
-
lukostrel77
Star
Tak nejak,a bude tam aj dabing cz/sk alebo nie??
do roka bude
-
lukostrel77
Star
Tak díky
-
nejakymarko
Addict
Dnes som narazil na taky maly preddavok k TGT, uz mi chybali
-
Kibo
Hardcore addict
Angličanom ukázali slniečko a akí sú všetci traja ružovučký, humor ich neopustil a tie podpásové otázky niektoré... 
-
nejakymarko
Addict
Clarkson, May? Death