Mafia 3
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 3
vsak si daj warko a uvidis ci ti to pojde. ja to robievam uz len tak nakolko Demo vychadza hadam len k FIFE
tak ono to posekava skoro na vsetkych zostavach + 30 fps cap. akoze vidno ze si zase dali zalezat na PC verzii, ako vzdy. aspon ze tam neni denuvo a da sa to vyskusat...
-
lukostrel77
Star
Aj ked nerád ale asi skusim warez a ked to pojde tak kupujem 
Prepadak roka
? Lebo na streamoch som necpoul jendu osobu co by to pochvallila 
ako je to z optimalizaciou hry rozhebam to na notebooku 950m a i5 6300HQ 8GB RAM aspon na medium?
-
lukostrel77
Star
Mal by si to na medium rozbehat bez problémou...
-
Michaelo
Hardcore addict
Tych 30 FPS na ktore to je obmedzene by ti to dat mohlo 
Hovorili ze pracuju na patchi ktory prida moznost 30, 60 a neobmedzene FPS do menu... WTF? Preco nedali V-Sync on/off? Hruza.
Hovorili ze pracuju na patchi ktory prida moznost 30, 60 a neobmedzene FPS do menu... WTF? Preco nedali V-Sync on/off? Hruza.
-
lukostrel77
Star
No skusil som a vymazal som,ešteže som zrušil predobjednávku vobec sa mi tá hra nepáči príde mi to ako gta prerobené do tohto obdobia a ovládanie ani nehovorím,takže radšej počkám a kupujem Battlefield 1 
Tak ako citam vsade, riadny prepadak.
- 30 fps lock
- nejde na Phenom CPU
- 512x512 textury
- million bugov
- repetitivne misie
- nutnost robit side mission, ktore su genericke pre odmknutie pribehu
Skoda, ze to dostalo take shitne studio.
- 30 fps lock
- nejde na Phenom CPU
- 512x512 textury
- million bugov
- repetitivne misie
-
lukostrel77
Star
Už sa dá hrat aj na phenome je na to fix,inak nejde to ked nemáte sse 4.1/4.2
https://mafiagame.com/en/news/view/en-m ... c-players/
Hral som teraz asi 15 minút, na i7-4712Q a 840M to ide na priemerne 20FPS, čo je v podstate nehrateľné. Mám ale dosť starý ovládač, ale pochybujem, že sa to radikálne zlepší, škoda. Ani som si nestihol spraviť názor na hru za tých 15 minút.
Hral som teraz asi 15 minút, na i7-4712Q a 840M to ide na priemerne 20FPS, čo je v podstate nehrateľné. Mám ale dosť starý ovládač, ale pochybujem, že sa to radikálne zlepší, škoda. Ani som si nestihol spraviť názor na hru za tých 15 minút.
Ja som spravil to istelukostrel77 napísal:No skusil som a vymazal som,ešteže som zrušil predobjednávku vobec sa mi tá hra nepáči príde mi to ako gta prerobené do tohto obdobia a ovládanie ani nehovorím,takže radšej počkám a kupujem Battlefield 1
-
lukostrel77
Star
Pascalwb napísal:Tak ako citam vsade, riadny prepadak.
- 30 fps lock
- nejde na Phenom CPU
- 512x512 textury
- million bugov
- repetitivne misie
Tak podla tohto a hodnotení je to asi najhoršia hra roka
A tá grafika mi nepríde ako nextgen,taká mafia 2 má aj na dnes peknu grafiku oproti tomuto.
Pekny navod, treba pozriet do konca, tam je to vysvetlene:
Asi som prvý čo sem píše a má to na PS4
textúry mimo - mesto sa pomaly načíta,postavy najmä ženské majú vlasy v stoličke,raz mi spravilo chybu že som sa prepadol pod zem = reštart,nepriateľov vám hodí do budovy kde sú nepriestrelné okná a žiadne dvere a mnoho iného
Ak idete autom a je úsvit katastrofa raz slnko,raz tma a takto sa to strieda 50 metrov vždy
umelá inteligencia - vie že na budove je sniper ale rozbehne sa 3 metre širokou cestou priamo stredom aby som ho čo najlepšie trafil
najväčšia chyba: niekedy vám nepovie dalšiu "úlohu".Postrielam všetkých ale už mi nedodá dalších nepriateľov čo majú prísť a vlastne znova musím reštart misie.Taktiež sa mi stalo že Vito mi povedal "zavez ma domov" ale nepovedal kde
Jediná svetlá stránka je príbeh a celkom fajn pohyby postáv ked ich zastrelíte i ked to pripomína GTA 5.Vlastne celé sa mi to zdá ako slabšia verzia GTA 5 v minulosti
Za mna Mafia 2 bola viac vypracovaná
textúry mimo - mesto sa pomaly načíta,postavy najmä ženské majú vlasy v stoličke,raz mi spravilo chybu že som sa prepadol pod zem = reštart,nepriateľov vám hodí do budovy kde sú nepriestrelné okná a žiadne dvere a mnoho iného
Ak idete autom a je úsvit katastrofa raz slnko,raz tma a takto sa to strieda 50 metrov vždy
umelá inteligencia - vie že na budove je sniper ale rozbehne sa 3 metre širokou cestou priamo stredom aby som ho čo najlepšie trafil
najväčšia chyba: niekedy vám nepovie dalšiu "úlohu".Postrielam všetkých ale už mi nedodá dalších nepriateľov čo majú prísť a vlastne znova musím reštart misie.Taktiež sa mi stalo že Vito mi povedal "zavez ma domov" ale nepovedal kde
Jediná svetlá stránka je príbeh a celkom fajn pohyby postáv ked ich zastrelíte i ked to pripomína GTA 5.Vlastne celé sa mi to zdá ako slabšia verzia GTA 5 v minulosti
Za mna Mafia 2 bola viac vypracovaná
Chudák, on ani sám nevie. Veď už v dvojke bol dosť rozlietaný.Gabo10 napísal:Taktiež sa mi stalo že Vito mi povedal "zavez ma domov" ale nepovedal kdeD
-
Arkaz
Addict
Vaka ze recenziu PS4 verzie. Pockam aspon 2-3m nez budu nejake updaty zatial to vyzera byt bieda.
Je to možné že si nespomínal

Ale inak z hry sklamanie,som niekde pri 75% hlavných misii a zatial by som tomu dal tak 6 z 10...najmä kvôli chybám a priam nereálnym veciam
Ale inak z hry sklamanie,som niekde pri 75% hlavných misii a zatial by som tomu dal tak 6 z 10...najmä kvôli chybám a priam nereálnym veciam
-
hojko
Site Admin
Pol gigovy update hned po vydani hry, zda sa, ze to teda moc dobre neodladili. Navyse co pisu ludia, ze to seka..., asi by im pomohlo vydat do buducna daku beta verziu, tak ako ako to spravili v pripade Battlefieldu, nech to mozu odladit a optimalizovat.
V dnesnej dobe su tie Bety skor ako demo. Ani v BF sa toho moc nemeni, okrem drobnosti.
Keby vydali demo v takomto stave, tak by to muselo byt minimalne rok pred vydanim. Vsak asi vedili v akom stave ta hra je, ked povolili recenzie az po vydani. Lutujem tych developerov teraz. Ale taqk, ked vedenie povie, ze sa releasuje, tak sa releasuje.
Keby vydali demo v takomto stave, tak by to muselo byt minimalne rok pred vydanim. Vsak asi vedili v akom stave ta hra je, ked povolili recenzie az po vydani. Lutujem tych developerov teraz. Ale taqk, ked vedenie povie, ze sa releasuje, tak sa releasuje.