Striekanie blatníka
-
demovic_svk
Medium Star
Striekanie blatníka
Ahojte, mal som preliačinu na prednom blatniku, bolo to moc krive tak som kupil novy, len nieje vo farbe. Prebrusil som to pregitoval a dal som tam zakladnu ...len sa chcem spytat mozem to nastriekat sam ? mam skusenosti so striekanim to sa nebojim len ako to bude vyzerat zo spreju ? keby si dam namiesat metalizu...co som pozeral ten sprej ma taky vacsi zaber tak by s tym nemal byt problem ci co vy na to ?:)
Re: Striekanie blatníka
Ak bude nejaký malý rozdiel, môžeš skúsiť streknúť aj na susedné diely (kapotu, dvere) a spraviť prechod do stratena, aby si nemal farebný sek...... 
-
demovic_svk
Medium Star
o sek mi nejde
skor ci sa mi to podari dobre nastriekat sprejom ..je to starsie auto nechce sa mi uz do toho invsetovat za striekanie
Uz si investoval do toho az moc, striekanie ta uz nezabije. Prosim ta, to si videp v dakom filme, ze by striekali auto sprejom?
-
demovic_svk
Medium Star
tak je to len jedna cast..myslel som ze to nebude az take strasne lebo ten sprej je taky ako keby som to striekal pistolou
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to si musis vediet sam spocitat... za kolko Ti namiesaju farbu? za kolko Ti to streknu niekde v garazi? co je to za auto?
kazdopadne od vysledku velmi necakaj...
kazdopadne od vysledku velmi necakaj...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pokial ti dobre namiesaju farbu a nebude mat "hrudky" tak ti to sikovny clovek spravi tak, ze to nebude vidno. ja som daval oba predne blatniky a fakt nemas sancu to zbadat.
ak vsak bude farba nahovno tak budes mat povrch taky drsny a mozes zacat odznova.
kazdopadne by som to ale striekal pistolou
ak vsak bude farba nahovno tak budes mat povrch taky drsny a mozes zacat odznova.
kazdopadne by som to ale striekal pistolou