poradte hdmi splitter k ps4
poradte hdmi splitter k ps4
zdravim,chcel by som hrať ps4, na dvoch tv .aky hdmi splitter odporucate? mne sa pozdava Belkin F3Y045bf ..ako ho zapojit? vdaka
Re: poradte hdmi splitter k ps4
Co znamena "hrat na dvoch tv"? Chces len klonovat obraz, rozsirit plochu alebo pri hrani hry pre dvoch hracov bude mat jeden hrac urcenu jednu tv?
klonovat obraz
To by nemal byt problem. Zle sa to zapojit ani neda.
cize z ps4 kabel hdmi zapajam do output v splitteri a dva tv,kazdy do jedneho input na splitteri..dobre som to pochopil?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie!! to co si chces kupit sluzi na nieco ine. Ved si precitaj popis. To ti sluzi na to, ked mas jeden hdmi port v telke a chces nato pripojit viacero zariadeni, tak si cez DO prepinas, ktory signal pustis do TV
ved toto som si nebol isty ,co piseš..tak co teda potrebujem kupit?
dik za radu..cize ja potrebujem splitter s jednym input a viecerymi output?.. ten splitter,ktory je ako len klasicka rozdvojka hdmi,tam bude strata signalu asi vsak? ..zoberem ten z alzy.
Input je vstup, teda signal z PS4. Output je pocet vystupov. Vsak uz logicky pri preklade vies, ze co znamena input a co output.
tak som kupil hdmi splitter za 30e,1 input a 2 output..niektore nove hry ps4 sekaju trochu-fifa 2017,mafia 3 .nejake rady?dik
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2016, 22:11)
takze som zapojil na priamo 7.5m hdmi kabel do ps4 a druhy koniec do tv a seka to trochu,z toho usudzujem ze splitterom to nebude.
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2016, 22:11)
takze som zapojil na priamo 7.5m hdmi kabel do ps4 a druhy koniec do tv a seka to trochu,z toho usudzujem ze splitterom to nebude.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nediv sa, je to fakt dlhy kabel... Co sme my doma k domacemu kinu zapajali kabel do projektoru co mal 10 metrov, tak bez toho aby som v projektore zapol posilenie signalu to ani nefungovalo...
myslite ze hdmi repeater by mohol odstranit to sekanie pri hraní?kabel ten 7,5m je značky gembird pozlatene konektory.