Prezidentské voľby 2016 v USA
Re: Prezidentské voľby 2016 v USA
o co horsi ako tito dvaja sasovia by bol Gary Johnson, napriek jeho Aleppo odpovedi?!
-
Solo_Kamen
King
Asi o moc nie, nepoznám ho. Vieš o nom niečo v skratke povedať?
https://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Johnson
Lebo tento článok si budem moct prečítat asi až zajtra večer
https://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Johnson
Lebo tento článok si budem moct prečítat asi až zajtra večer
je 3. v poradi, nema za sebou ani zlomok kauz prvych dvoch, takze ma realnu sancu
Reálnu šancu? 
z tych ostatnych ~120 ma on najvacsiu sancu 
Killary bude treba poriadne nasrat, aby ju je*lo a Gary to vyhra
Ostatných 120 neriešim, kandidát tretej strany (teda tretí najsilnejší) nikdy nevyhral prezidentské voľby.
s tym bohuzial suhlasim, ich system volieb vyhovuje 2 najsilnejsim stranam a tie ho samozrejme menit nebudu
-
Solo_Kamen
King
Na to treba Trumpa dostatočne vyhecovať zborovým pokrikom "grab her by the pussy" pri jeho dalšej debate s ňou, ak ešte nejaká bude.beardie napísal:z tych ostatnych ~120 ma on najvacsiu sancu
Áno. Prvý dodatok Ústavy Spojených štátov amerických.mirak2 napísal:ked ti niekto nahodny bude vykrikovat na ulici, ze vsetkych mexicanov a arabov posle tam odkial prisli a postavi na hranici 3 metrovu stenu, tak to bude tiez sloboda slova?
vzhladom na aktualne udalosti a pad Trumpa, predbehne ho Gary? 
Pád Trumpa je hlavne želaním médií (a ich vlastníkov). Tiež to hovorí niečo o demokracii, ak by rozhodovali v podstate neškodné vyjadrenia počas súkromného rozhovoru, a škandály Clintonovej ostávajú bokom.
Neškodné vyjadrenia počas súkromného rozhovoru? Práve taký súkromný rozhovor ukazuje pravý charakter daného človeka. Trump je kandidát na prezidenta, čiže vôbec nejde o "neškodné vyjadrenia," ale o závažné fakty, ktoré len potvrdzujú staré známe fakty o tom, aké je to sexistické hovädo. Konzekvencie si vyvodia americké voliči a najmä ženy.
Navyše je to pokrytecké, pretože veľká časť jeho kritikov sa v súkromí určite vyjadruje rovnako, ale hlavne je to bezvýznamná záležitosť z (reálne) politického hľadiska.
Nehovoriac o Clintonovej mužovi a jeho škandáloch so ženami, ktoré Hillary nerieši.
Nehovoriac o Clintonovej mužovi a jeho škandáloch so ženami, ktoré Hillary nerieši.
Krásne preberáš jeho rétoriku a argumenty.
Kandiduje Clintonová a nie Clinton.
Kandiduje Clintonová a nie Clinton.
A toto vieš ako? Zaujíma ma to.veľká časť jeho kritikov sa v súkromí určite vyjadruje rovnak
-
xH4wK
Ono je to asi tak, ze primitiv sa takto vyjadruje lebo je primitiv, ak si primitiv tak ti jeho vyjadrovanie problem urcite nerobi.-AA- napísal:Navyše je to pokrytecké, pretože veľká časť jeho kritikov sa v súkromí určite vyjadruje rovnako
Ja nepoznam vela ludi co sa takto vyjadruju a ti ktori sa tak vyjadruju su primitivi.
Hovorí sa tomu aj "common sense" v angličtine.hughito napísal:Krásne preberáš jeho rétoriku a argumenty.
Takže krytie a podpora "sexistického hoväda" už taký problém nie je, zaujímavé.Kandiduje Clintonová a nie Clinton.
Hlúpa otázka samozrejme. Neviem ako sa rozprávate v kaviarni, ale chlapi (nie len) občas použijú aj expresívnejšie výrazy. Je naivné si myslieť, že sa to Trumpových kritikov nijak netýka, už len štatisticky..A toto vieš ako? Zaujíma ma to.
Ešte by bolo dobré dodať, že táto vyfabrikovaná "aféra" je o 11 rokov starom neformálnom (súkromnom) rozhovore v autobuse.
AA musíš si uvedomiť, že tu nie si v spoločnosti bežných ĽSNS súputníkov, ktorí by takýto výklad zožrali aj s navijákom. Tú vôbec nejde o expresívne slová. Je jasné, že aj kandidát na prezidenta si v súkromí zanadáva, pussy sem, pussy tam, je to koniec koncov človek ako každý iný. Ide o OBSAH, o to, čo hovoril. A to sa samozrejme vníma v širšom kontexte jeho sexistických vyjadrení na margo žien a celkového prístupu k tejto téme.
Takéto nezmysli rieši tvoja sorta ľudí, žiadni "ľsns súputíici". Obsah jeho slov bol, že vyššie postavenie muža mu zaisťuje náklonnosť u žien - čo je samozrejme logické a pravda. Ženy sú dobrovoľný účastníci tohto procesu, nie obete. A cieľom toho tvojho "širšieho kontextu sexistických vyjadrení" je účelovo zavádzať tým, že vyjadrenia na adresu určitých konkrétnych žien (nie všetkých) sú útokom na všetky ženy.
Kiež by to bol najväčší problém USA. Zarážajúce je len to, že by to malo rozhodovať o voľbe prezidenta, keď protikandidát je absolútne skorumpovaný, v omnoho závažnejších záležitostiach.
Kiež by to bol najväčší problém USA. Zarážajúce je len to, že by to malo rozhodovať o voľbe prezidenta, keď protikandidát je absolútne skorumpovaný, v omnoho závažnejších záležitostiach.
Pre patriarchálnych sexistov sú to nezmysly, to je jasné.
Najväčší problém to nie je, je to problém, rovnako ako iné jeho skutky a vyjadrenia. A protikandidátka tiež nie je výhra, ja kritikou Trumpa nijako nevyjadrujem podporu Clintonovej.
Po zverejnení nahrávky ho prestalo podporovať cez 40 republikánskych kongresmanov. Čiže nie je to taká maličkosť, ako sa tu snažíš prezentovať, Američania všeobecne to vnímajú dosť citlivo. Inak Trump ani nevie, kedy sú voľby (vraj 28. novembra). Je to proste hlupák.
Najväčší problém to nie je, je to problém, rovnako ako iné jeho skutky a vyjadrenia. A protikandidátka tiež nie je výhra, ja kritikou Trumpa nijako nevyjadrujem podporu Clintonovej.
Po zverejnení nahrávky ho prestalo podporovať cez 40 republikánskych kongresmanov. Čiže nie je to taká maličkosť, ako sa tu snažíš prezentovať, Američania všeobecne to vnímajú dosť citlivo. Inak Trump ani nevie, kedy sú voľby (vraj 28. novembra). Je to proste hlupák.
-
xH4wK
To je tak... ja mam 27 rokov a bol som vychovavany aby som sa k inym nehladiac na pohlavie choval tak ako chcem aby sa oni chovali ku mne
A tak mi v zivote ani na stotinu sekundy nenapadlo, ze zena je nieco menej ako muz, pripadne spravat sa tak ako ten hlupak Trump.. ale to je asi zaklad slusneho vychovania.
A tak mi v zivote ani na stotinu sekundy nenapadlo, ze zena je nieco menej ako muz, pripadne spravat sa tak ako ten hlupak Trump.. ale to je asi zaklad slusneho vychovania.