Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
ok, už asi začínam chápať aj ten podstatnejší rozdiel v prenosoch signálu
Pokiaľ by šlo výlučne o počúvania z jedného zariadenia - desktopu kde je možné pripojenie cez BT rozhranie ale zároveň by nebol problém ani s pripojením do stanice, ktorá technológia by dokázala podať lepšie výsledky? Resp. je tam nejaký poznateľný rozdiel v tejto cenovej kategórii?
-
Ryan Giggs
VIP
Ber Matrixy.
Uz parkrat som kupoval podla tvojich rad Ryan a vzdy som bol maximalne spokojny, velka vdaka
. Idem kupovat znova...
Prosim co by sa hodilo na tieto poziadavky:
rozpocet 150e
bezdrotove - BT (zdroj mobil/macbook)
uzavrete, supraauralne
spratna a kvalitna konstrukcia. dost cestujem, casto sa ocitnu v napratanom kufry. nech mi ta konstrukcia nepreskne niekde pri cestovani po mesiaci.
... a samozrejme kvalita zvuku co naj
povodne som rozmyslal nad beoplay h7/8 lebo mam na ne 20% zlavu z oficialnej stranky, tie by boli idealne ale aj s tou zlavou sa mi ta cena zda sialena. tak teda hladam nejaku "low-cost"
alternativu v porovnani s nimi.
Prosim co by sa hodilo na tieto poziadavky:
rozpocet 150e
bezdrotove - BT (zdroj mobil/macbook)
uzavrete, supraauralne
spratna a kvalitna konstrukcia. dost cestujem, casto sa ocitnu v napratanom kufry. nech mi ta konstrukcia nepreskne niekde pri cestovani po mesiaci.
... a samozrejme kvalita zvuku co naj
povodne som rozmyslal nad beoplay h7/8 lebo mam na ne 20% zlavu z oficialnej stranky, tie by boli idealne ale aj s tou zlavou sa mi ta cena zda sialena. tak teda hladam nejaku "low-cost"
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ je to do 150€, tak by som asi ostal u tych Matrixov. Aj keď to nie je uplne supraaural. Zvukovo ale vybavou maju navrch. Ona tam je v tejto kategorii na trhu dosť diera.
Alebo potom už priplatil za AT ATH-SR5BT.
Alebo potom už priplatil za AT ATH-SR5BT.
Radsej priplatim teda, ATH-SR5BT vyzeraju mega... vdaka za radu!
Zdravím. Som tu zas s otázkou.
Kamárat by chcel nejaké sluchátka na hudbu pravdepodobne špunty. Do 30€ nejaké odporúčanie? S dobrými basami vraj.
Kamárat by chcel nejaké sluchátka na hudbu pravdepodobne špunty. Do 30€ nejaké odporúčanie? S dobrými basami vraj.
-
Ryan Giggs
VIP
Nakupuje tu?
Najlepšie by bolo svk ale kľudne aj objedná.
Sent from OnePlus One powered by Nougat by jgcaap
Sent from OnePlus One powered by Nougat by jgcaap
-
Ryan Giggs
VIP
Z nasich shopov (bez poradia) Rock Jaw Clarito, Soundmagic E10, MEE audio M6P, Xiaomi Hybrid.
Vsetko basove modely.
Vsetko basove modely.
Nazdar, čo vybrať do max 200 eur? Požiadavky: otvorené, vyrovnaný zvuk. Ako zdroj mám Fiio E07K. Kľudne aj zo zahraničia. Vďaka
-
Ryan Giggs
VIP
To chceš len na doma?
-
Ryan Giggs
VIP
Zo zahranicia ATH-AD900X. Aj s pripadnou danou a clom sa do 200 vojdes. U nas su brutal predrazene. Aj ked, take sluchadla by si zasluzili uz nieco lepsie ako to Fiio. Tak neviem ci radsej nepouvazovat o niecom menej narocnom. Napr. Beoplay H6, ATH-MRS7, VModa M100...
Neviem či sa to pýtať tu ale viete mi poradiť nejaký zvukovú kartu? Asi do ceny čo by som chcel investovať nič nenájdem (50€)
Taktiež na to aby som na to napojil superlux hd 662f
Asi nemá moc zmysel alebo málo by to nejaký?
Poprípade oplatí sa to vôbec?
http://m.heureka.sk/zvukove-karty/lexicon-alpha/ toto možno?
Sent from OnePlus One
Taktiež na to aby som na to napojil superlux hd 662f
Asi nemá moc zmysel alebo málo by to nejaký?
Poprípade oplatí sa to vôbec?
http://m.heureka.sk/zvukove-karty/lexicon-alpha/ toto možno?
Sent from OnePlus One
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial nevyuzijes tie muzikantske ficury, tak taku zvukovku nema zmysel kupovat.
V Cine kupis do 50 eur v pohode dpbru Vukovku.
V Cine kupis do 50 eur v pohode dpbru Vukovku.
A akú odporúčaš? Poprípade aj za 30€ ak sa dá by bolo ideálne tých 50€ je asi strop.
Já totižto nechcem ju používať len na počúvanie hudby ale k produkcii. Čo síce nie som si istý či má s 50€ nejaký extra význam ale myslím že stále lepšie ako byť na zvukovke od ntb.
Teraz neviem ako to funguje ale také niečo aby som vlastne vybral v DAW-e (program na tvorbu) vlastne nie Asio4all ako to mám teraz ale vlastne tú zvukovku. Je to tak vždy u každej keď je cez USB alebo nevieš ani?
Čo na nej nepotrebujem je nejaké iné vstupy pre mikrofón.
Ako si to predstavujem že to funguje
Pripojím cez USB > pripojím RCA kábel / 6.3 mm / 3.5 mm na výstup poprípade pripojím sluchátka do 6.3 / 3.5mm. Prepnem to ASIO na zvukovku a ide mi cez zvukovku a neriešim už v podstate nič.
Spĺňajú to keď tak aj tie z číny?
Já totižto nechcem ju používať len na počúvanie hudby ale k produkcii. Čo síce nie som si istý či má s 50€ nejaký extra význam ale myslím že stále lepšie ako byť na zvukovke od ntb.
Teraz neviem ako to funguje ale také niečo aby som vlastne vybral v DAW-e (program na tvorbu) vlastne nie Asio4all ako to mám teraz ale vlastne tú zvukovku. Je to tak vždy u každej keď je cez USB alebo nevieš ani?
Čo na nej nepotrebujem je nejaké iné vstupy pre mikrofón.
Ako si to predstavujem že to funguje
Pripojím cez USB > pripojím RCA kábel / 6.3 mm / 3.5 mm na výstup poprípade pripojím sluchátka do 6.3 / 3.5mm. Prepnem to ASIO na zvukovku a ide mi cez zvukovku a neriešim už v podstate nič.
Spĺňajú to keď tak aj tie z číny?
-
Ryan Giggs
VIP
Takto funguju všetky zvukovky. To je ich zmysel, že sa obide ta v NTB.
Ak nepotrebuješ vstup na mikrofon, o to to je jednoduchšie.
https://www.aliexpress.com/item/Breeze- ... 0074a12793
https://www.aliexpress.com/item/ZHILAI- ... 0074a12793
Ak nepotrebuješ vstup na mikrofon, o to to je jednoduchšie.
https://www.aliexpress.com/item/Breeze- ... 0074a12793
https://www.aliexpress.com/item/ZHILAI- ... 0074a12793
Ktorú odporúčaš viac sa mi pozdáva tá ZHILAI ale kompaktnejšia mi príde tá druhá
Vravíš, že oplatia sa určite viac ako ten Lexicon Alpha?
Bude to mať Flat zvuk?
Povedz áno a beriem teda Breeze.
//Edit zobral som ten ZHILAI tak o 2 týždne doma
Vravíš, že oplatia sa určite viac ako ten Lexicon Alpha?
Bude to mať Flat zvuk?
Povedz áno a beriem teda Breeze.
//Edit zobral som ten ZHILAI tak o 2 týždne doma
-
Ryan Giggs
VIP
Prave ta Libra ma neutralnejši zvuk.
Tak som pre-objednal. Som teda zvedavý.
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2016, 18:38)
Mne to tak nejak nedá .. určite sú lepšie tie 2 čínske veci ako tá Alpha z toho muzikeru?
Aký tam je rozdieľ? Prečo Zrovna to z číny tú malú srandu než Lexicon Alpha? Okrem teda toho že to asi robí svoj účel bez nejakých zbytočných vlastností.
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2016, 18:38)
Mne to tak nejak nedá .. určite sú lepšie tie 2 čínske veci ako tá Alpha z toho muzikeru?
Aký tam je rozdieľ? Prečo Zrovna to z číny tú malú srandu než Lexicon Alpha? Okrem teda toho že to asi robí svoj účel bez nejakých zbytočných vlastností.