->slavo<- napísal:Čo Black Edition ponúkne naviac?
2 exkluzívne vozidlá - americká klasika ’67 Camaro a upravená street verzia BMW M3 GTR bude prístupná exkluzívne len v Black Edition.
Upravené autá - dopredu vytuningované vozidlá s body kitmi, spojlermi, a ďalšími úpravami budú k dispozícii pre Quick race a Online mód. Bude medzi nimi Toyota Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL6500 a ďalšie.
Pursuit Challenge - exkluzívna séria závodov v ktorej budete mať možnosť ukázať vaše schopnosti uniknúť tým najzákernejším policajným taktikám.
3 nové závody - nové závody na tratiach, ktoré sú navrhnuté len pre Black Edition. Budú prístupné už od začiatku hry.
Exkluzívne vinyly - mnoho exkluzívnych vinylov pre všetky autá, možnosť použitia už od začiatku hry.
Bonusové DVD - Need for Speed Most Wanted Pod kapotou - zábery z prezentácii vozidiel, galéria plná artworkov a 10 videí z výroby hry a natáčania prestrihových scén s Josie Maran.
BLACK EDICIA je podvod !!! Vsetok obsah je STO3D verzii okrem Bonus Discku s Videami a Soundtrackom. Mam tie Bonus auta. A nemam Honda verziu. Okrem toho aj Bonusove pursuit auto ked mam Pursiut metre na 3x nabehnu na mna new polisi.
exzi napísal:BLACK EDICIA je podvod !!! Vsetok obsah je STO3D verzii okrem Bonus Discku s Videami a Soundtrackom. Mam tie Bonus auta. A nemam Honda verziu. Okrem toho aj Bonusove pursuit auto ked mam Pursiut metre na 3x nabehnu na mna new polisi.
ty si hlupak to neni podvod vsetky verzie aj ta stoned aj clonecd aj deviance su black edition len tam neni sound track a to dvd z natacania
tak netrep ze tu je nieco podvod ked otom prd vies dobre?
ja mam 5200fx a hravam to na high detailoch a maximalnom filtrovani textur myslim ze 4x alebo 6x neviem presne ale zatial sommal iba demo FULL este taham
a procak maam AMD 2500+
inac hra sa neoplati ani stahovat ked mate 256mb ram kamos ma a strasne mu to trha a to ma na minimum detailoch