Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Ano, určite su lepšie. Je tam jeden prevodnik, sluchadlovy zosilovač, operačny zosilovač, jeden potenciometer a par vstupov a vystupov. V tych študiovych zvukovkach je to iste, a navyše v tej istej cene zahrnuty vstup na mikrofon, prevodnik mikrofonu, X funkcii pre hudobnikov kde treba platiť aj licenčne poplatky, softver atd.
Tak hadaj kde sa šetrilo keď v tej muzikantskej zvukovke maš za tu istu cenu milion ďalšich veci?! Platiš za funkcionalitu, tym padom je viac než logicke že sa muselo niekde inde šetriť. A to niekde inde je kvalita zvuku.
Ti Čiňania su čisto o tom, dostať z toho za tie prachy čo najlepši zvuk. Preto su jednoduchšie čo do funkcii. Napr. ten Sabre v Libre je špičkovy prevodnik. To si ta Alpha môže nechať zdať.
Tak hadaj kde sa šetrilo keď v tej muzikantskej zvukovke maš za tu istu cenu milion ďalšich veci?! Platiš za funkcionalitu, tym padom je viac než logicke že sa muselo niekde inde šetriť. A to niekde inde je kvalita zvuku.
Ti Čiňania su čisto o tom, dostať z toho za tie prachy čo najlepši zvuk. Preto su jednoduchšie čo do funkcii. Napr. ten Sabre v Libre je špičkovy prevodnik. To si ta Alpha môže nechať zdať.
Nemôže sa stať že mi to odíde po pár mesiacoch?
Aj do provizorného štúdia je lepšia tá Libra?
Mám 2 možnosti veriť tebe. Alebo 3 majiteľom tej alphy.
Každopádne viac sa mi pozdáva tá čínska verzia. I keď dizajnovo moc nie ale tak dizajn nie je všetko.
Každopádne viac sa mi pozdáva tá čínska verzia. I keď dizajnovo moc nie ale tak dizajn nie je všetko.
Tie ďalšie tri sú uzavreté nie?Ryan Giggs napísal:Zo zahranicia ATH-AD900X. Aj s pripadnou danou a clom sa do 200 vojdes. U nas su brutal predrazene. Aj ked, take sluchadla by si zasluzili uz nieco lepsie ako to Fiio. Tak neviem ci radsej nepouvazovat o niecom menej narocnom. Napr. Beoplay H6, ATH-MRS7, VModa M100...
-
Ryan Giggs
VIP
Ti majitelia to asi s nicim inym neporovnavali, vsak? Zalezi co v tom studiu s tym planujes robit. Pokial nahravat nejake nastroje ci spievat, tak to u tych cinanov nepochodis. Ak potrebujes len ozvucit sluchadla a repro, tak je to podstatne lepsie.dasti555 napísal:Nemôže sa stať že mi to odíde po pár mesiacoch?
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2016, 19:42)
Ano su. Vadi to niecomu?robbo napísal:
Tie ďalšie tri sú uzavreté nie?
Nevadí, niečo z toho vyberiem, vďaka.
-
Ryan Giggs
VIP
Asi by som volil z tych prenosnejsicch modelov. AD900 by uz ocenili aj lepsi zdroj ako Fiio.
Má to aj to ASIO (http://what-is-asio.articles.r-tt.com/ )? Asi nie, že?
Lebo totiž mne ide o to aby môj CPU sa nezatažoval spracovaným toho zvuku. Určite to pôjde tak ako si predstavujem? Že nebude tam nejaká zvyšná latencia? Popravde to je dôvod prečo kupujem zvukovku aj keď ako takú..
Já potrebujem nech ten výkon dáva do fungovania VST a VSTi nech nemám zasekávanie počas tvorby.
Lebo totiž mne ide o to aby môj CPU sa nezatažoval spracovaným toho zvuku. Určite to pôjde tak ako si predstavujem? Že nebude tam nejaká zvyšná latencia? Popravde to je dôvod prečo kupujem zvukovku aj keď ako takú..
Já potrebujem nech ten výkon dáva do fungovania VST a VSTi nech nemám zasekávanie počas tvorby.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to normalna externa zvukovka ako kazda ina. Aj asio podporuje.
Takže je isté že to cpu bude menej zaťažované? (Je mi jasné že už leziem dosť na nervy) ale tak hodiť 30e za niečo čoho nie som si moc istý.
I keď z toho čo píšeš to vyzerá tak že to funguje rovnako.
Nechám tú objednávku na čínu budem veriť v to že či to je tá čínska alebo "značková" tak funkcia rovnaká len tá "značková" má väčšiu krabičku a v nej akurát na plošnom spoji to viac roztiahnuté než v tej číne. Je to tak?
I keď z toho čo píšeš to vyzerá tak že to funguje rovnako.
Nechám tú objednávku na čínu budem veriť v to že či to je tá čínska alebo "značková" tak funkcia rovnaká len tá "značková" má väčšiu krabičku a v nej akurát na plošnom spoji to viac roztiahnuté než v tej číne. Je to tak?
-
Ryan Giggs
VIP
Je to tak len v tomto pripade vzhladom ku konektivite a funkcionalite oboch zariadeni.
Zbytocne to vsetko dramatizujes. Hra to proste o dost lepsie.
Zbytocne to vsetko dramatizujes. Hra to proste o dost lepsie.
Mám aj stiahnuť k tomu ten činsky driver niečo že Bravo-X ACPL?
-
Ryan Giggs
VIP
Nie je to nutne, skusiť ale môžeš o čom to je.
Zdravím! Chcel by som si zakúpiť nove slúchadlá cez hlavu. Cenový limit mám 70e. Prevažne to bude na hranie hier, pozeranie filmov a počúvanie hudby.
-
Ryan Giggs
VIP
Uzavrete, alebo mozu byt aj otvorene?
-
eldorado08
Ahojte,
potreboval by som nové pohodlné slúchadlá cez hlavu na domáci poslech (40-50mm meniče, uzavreté) - notebook Lenovo Z500 (mp3, flac, Spotify, YouTube) a smartfón Xperia Z2. Mám rád sýtejšie, dunivejšie basy, ale nie na úkor ostatných frekvencií, počúvam disco, pop, rap. Momentálne používam slúchatka MDR-NC31EM, ktoré som dostal k Xperii, zvukovo by som chcel niečo lepšie.
Cenovo nechcem ísť vysoko, max okolo 80eur, ale skôr menej. Uprednostňujem značky ako Sony, Sennheiser, Audio Technica, Koss, AKG atd, ale nechám si poradiť, dobre by bolo, ak by ste mi doporučili aj viac modelov na výber. Ďakujem.
potreboval by som nové pohodlné slúchadlá cez hlavu na domáci poslech (40-50mm meniče, uzavreté) - notebook Lenovo Z500 (mp3, flac, Spotify, YouTube) a smartfón Xperia Z2. Mám rád sýtejšie, dunivejšie basy, ale nie na úkor ostatných frekvencií, počúvam disco, pop, rap. Momentálne používam slúchatka MDR-NC31EM, ktoré som dostal k Xperii, zvukovo by som chcel niečo lepšie.
Cenovo nechcem ísť vysoko, max okolo 80eur, ale skôr menej. Uprednostňujem značky ako Sony, Sennheiser, Audio Technica, Koss, AKG atd, ale nechám si poradiť, dobre by bolo, ak by ste mi doporučili aj viac modelov na výber. Ďakujem.
uzavrete prosím
Nechcem, aby to znelo ako reklama, aleeldorado08 napísal:Ahojte,
p-philips-shp8000-t197557.html . Ak by ťa zaujali, tak daj echo.
(síce toto je ťažké použiť ako ukazateľ ale ja osobne pritom cítim ten (čistý) bas, detail a tú časť stredov, ktoré stačí vytiahnuť a idu prejavom ešte ešte vyššie)
-
Ryan Giggs
VIP
Obaja mate v podstate podobne poziadavky.
Audio-Technica ATH-AVC500, je to sice nad limit, ale rozhodne sa oplati priplatit. Tazko kupit v tejto cene nieco lepsie v pomere kvalita zvuku/kvalita spracovania/pohodlie/cena.
Takisto obligatne odporucanie, HyperX Cloud, ale prvu verziu, nie druhu. Dalej, Shure SRH440. Na niektorych hlavach mozu byt menej pohodlne.
Audio-Technica ATH-AVC500, je to sice nad limit, ale rozhodne sa oplati priplatit. Tazko kupit v tejto cene nieco lepsie v pomere kvalita zvuku/kvalita spracovania/pohodlie/cena.
Takisto obligatne odporucanie, HyperX Cloud, ale prvu verziu, nie druhu. Dalej, Shure SRH440. Na niektorych hlavach mozu byt menej pohodlne.
-
Kok
Light Professional
Caute, potreboval by som poradit sluchadla, rozpocet mam 50 eur. Zhanam nieco do prace, moje poziadavky su dobry noise cancelling okolia a pohodlie pri dlhsom pocuvani. Upresnim este ze by to mali byt spunty do usi. Dik
-
Ryan Giggs
VIP
Napr.Soundmagic E50, Brainvawz M5, Rock Jaw Alpha Genus V2. Ak mas moznost nakupit z Ciny, tak sa najdu aj lelsie.