Web / webova sluzba, ktora Vam chyba

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Coaldog
Amateur
Amateur

Web / webova sluzba, ktora Vam chyba

Príspevok od používateľa Coaldog »

Zdravim,

chcel by som zacat s nejakym hobby projektom, a hladam nejaku inspiraciu, do coho sa pustit. Chcel by som sa zamerat na vyvoj webovych sluzieb (back-end) a casom k tomu dorobit aj web / mobilnu appku.

Ak mate nejaky napad na nieco, co Vam chyba, pripadne aj nieco viac crazy, dajte mi vediet. (mozno ma to inspiruje k niecomu inemu)

Vdaka.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Web / webova sluzba, ktora Vam chyba

Príspevok od používateľa Michaelo »

To je ten problem, ked kiekomu nieco chyba a dokaze to spravit (alebo najst ludi co mu to spravia), tak taky napad rozhodne nenapise len tak. A do tejto sekcie zasa nechodi az tolko ludi co nedokazu nieco take spravit...

Divil by si sa kolko krat s kamosmi prave takto rozmyslame, co tu chyba, alebo co tu uz je, ale stoji to za prd a dalo by sa to vylepsit... Vacsinou ta nenapadne absolutne nic alebo veci ktore len tak sam nespravis (nestaci ti len web/appka ale potreboval by si aj HW a partnerov)...
Samozrejme, ide aj o to, ci na tom chces nejako zarabat... Lebo ak sa to da akokolvek spenazit, nikto ti tu taky napad nenapise.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Web / webova sluzba, ktora Vam chyba

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nepytaj sa ludi co chce, lebo to sami nevdeia, napady musis mat sam.

Ale ked uz velmi chces, mam dve veci co by sa mi hodili, no nemam na ne cas.
- sluzba, ktora by dokazala zhlukovat velke mnozstvo obrazkov (tisice) podla histogramu farieb, lokalnych priznakov (napr SURF), proste aby obrazky na ktorych su podobne veci boli pri sebe, zhlukom by dali priradit tagy,
- portal na zdielanie zlych skusnosti s alternativnou medicinou a sarlatanov, plus upozornit na podvody tykajuce sa alternativnej mediciny a pochybne praktiky, toto je robota na dva tri tyzdne, ale netuzim aby ma zazalovali :D
Napísať odpoveď