Ako sa dostať do mobilu cez zamknutu obrazovku na pin ?
Ako sa dostať do mobilu cez zamknutu obrazovku na pin ?
Kamarátovi zomrel dedko, a ostal po ňom telefón Sony xperia m2, ktorý na odblokovanie ale vyžaduje pin kód. Da sa s tým niečo robiť? Alebo len nahrať nanovo android cez nejaký odin?
Re: Ako sa dostať do mobilu cez zamknutu obrazovku na pin ?
Skúsiť odblokovať cez mail alebo ísť k operátorovi.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
No len pri tejto metode to pise v tom programe, ze treba vediet meno a heslo ku Google uctu. A to tiez nevieme.
Este nejaky flashtool som stiahol, Emma. Tam ale ked pripojim telefon tak napise, ze Phone is locked.
Este nejaky flashtool som stiahol, Emma. Tam ale ked pripojim telefon tak napise, ze Phone is locked.
-
guess.whoo
Redeemer
A da sa tam nahrať nová ROM bez toho aby som mal možnosť niečo nastaviť, ako napr USB debugging a pod. keďže sa nedostanem do telefónu? (keby nepomohla ani ta štvrtá metóda)
Google účet už máme, ale problem je ze nedá sa zapnúť WiFi na tom telefóne keď je zamknutá obrazovka.
Google účet už máme, ale problem je ze nedá sa zapnúť WiFi na tom telefóne keď je zamknutá obrazovka.
-
guess.whoo
Redeemer
este ma napada nazdielat internet po kabli do telefonu...? neviem ci to pojde na tomto telefone, skus pogooglit
No skúšal som rôzne návody, a teraz som sa dostal do takého stavu, že telefón sa zasekne na úvodnej obrazovke s takou vlnkou pri zapinani.
Jasne ze sa da..ale doma to nerobis..potrebujes servisny box s Jtagom..potom je to otazka minuty